Backup-urile pentru site-ul Web sunt asigurarea afacerilor online.

Nu vă gândiți la ele decât atunci când aveți nevoie de ele – dar când aveți nevoie de ele, acestea pot determina literalmente cursul vieții dvs. de afaceri.

Deseori am auzit despre încălcările majore ale datelor în știri, dar pierderea datelor este la fel de comună, dacă nu chiar mai mult, și include orice incidente care fac datele dvs. inaccesibile sau inutilizabile. Ambele pot duce la întreruperi ale site-ului dvs. web și ale altor sisteme critice pentru mediul de afaceri.

În lor 2018 sondaj de profesioniști ITCarbonitul a descoperit asta

"80% dintre întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) au prezentat o perioadă de nefuncționare la un moment dat în trecut, cu costuri cuprinse între 82.200 și 256.000 de dolari pentru un singur eveniment".

Există un motiv pentru care aceia dintre noi din domeniul securității informatice spun adesea că există două tipuri de persoane: cei care au pierdut date și cei care sunt pe punctul de a pierde date.

Indiferent dacă pierderea de date provine dintr-un hacker rău, un contractor nemulțumit sau o eroare umană, întreprinderile online ar trebui să aibă un plan de redresare în loc să le aibă nevoie.

Dacă sunteți un comerciant online, site-ul dvs. reprezintă bătăile inimii afacerii dvs.

Dacă clienții nu pot accesa site-ul dvs. sau nu funcționează corect, acesta va afecta în mod direct veniturile și reputația dvs. cu ei.

Deci, cum vă asigurați că datele dvs. de pe site-ul dvs. sunt în siguranță și dacă sunt disponibile în cazul în care trebuie să le restaurați?

Iată elementele de bază fiecare brand de comerț electronic ar trebui să știe despre backup-uri.

Ce sunt Backup-urile de pe site?

O copie de rezervă a site-ului este o copie a tuturor datelor din site-ul dvs.

Pentru a vă asigura că magazinul dvs. online este pe deplin protejat, backup-urile ar trebui să includă produsele, temele, categoriile, datele clienților, comenzile, paginile, postările blogului, inventarul, certificatele de cadou și multe altele.

Cele mai multe date pe care le puteți captura în copia de rezervă, cu atât mai bine.

Există patru cerințe care trebuie căutate în sistemul dvs. de rezervă. Un backup sigur ar trebui să fie:

 • Actualizată periodic – ori de câte ori site-ul dvs. devine actualizat / modificat.
 • Completă – capturați cât mai multe date de pe site-ul dvs. posibil.
 • Stocate într-o locație / server separat de pe site-ul dvs. Web.
 • Ușor de accesat și de restaurat când aveți nevoie cel mai mult.

3 Consecințele de a nu susține site-ul dvs.

Este greu să apreciezi cât de dezastruos poate fi o pierdere de date site-ul de comerț electronic dacă nu ați trăit prin ea.

Iată un gust din ceea ce poate duce la pierderea datelor de pe site pentru afacerea dvs.

1. Pierderea muncii dvs. anterioare.

Construirea unui magazin online este o investiție uriașă de timp și efort.

Chiar și cu o platformă de comerț electronic precum BigCommerce având grijă de backend și teme profesionale la dispoziția dvs., dvs. și echipa dvs. veți petrece nenumărate ore de actualizare, perfecționare și, poate, chiar rebrandingul site-ului dvs.

S-ar putea să fi investit în angajarea unei agenții pentru a vă ajuta să vă construiți experiența online și să vizați baza de clienți cheie.

Fără o copie de rezervă, aveți doar memoria dvs. pentru a vă baza în cazul în care se întâmplă ceva cu site-ul dvs. și sunteți forțat să-l reconstruiți.

Dacă se întâmplă o pierdere de date de această magnitudine, acele ore de lucru pe care le-ați investit deja în acest proces se vor reduce.

2. Venituri și clienți pierduți din timpul de nefuncționare.

Dacă site-ul dvs. este în jos, nu puteți vinde produse ca dvs. în mod normal.

Această întrerupere poate dura de la câteva ore până la câteva zile.

Știind cât de multe venituri generează magazinul dvs. într-o zi obișnuită și câte zile ar putea dura pentru a-ți recupera magazinul, vă va spune cât de scump este în realitate această întrerupere.

Daunele se extind adesea dincolo de timpul de nefuncționare.

Fiecare vizitator al unui nou site este un potențial repetați clientul.

Dar când magazinul dvs. nu funcționează corect, oferiți vizitatorilor pentru prima dată o impresie negativă asupra mărcii dvs.

S-ar putea să creadă că acesta este un eveniment regulat sau că nu sunteți de încredere și optați să nu mai vizitați site-ul dvs. din nou.

Chiar și clienții cei mai fideli va rămâne cu o impresie proastă.

3. Costul în timp și bani pentru recuperare.

Atunci când site-ul dvs. este în jos, obiectivul numărul unu pentru întreaga echipă va fi de a recupera în mai puțin de 24 de ore.

Fără copiile de rezervă complete, ar putea să nu fie posibilă recuperarea într-o perioadă scurtă de timp.

De exemplu, imaginați frustrarea și timpul necesar pentru a reconstrui manual toate paginile de produse de la zero.

Magazinele BigCommerce sunt susținute?

Întreaga platformă BigCommerce este susținută, dar asta nu înseamnă că nu sunteți responsabil pentru backupul datelor dvs. de magazin individual.

Calea de abordare securitatea datelor pentru comerțul electronic pentru orice instrument bazat pe cloud este Modelul responsabilității partajate.

Dvs. și furnizorul dvs. de servicii de comerț electronic împărțiți responsabilitatea păstrării datelor securizate și disponibile.

Mai exact, BigCommerce este responsabil pentru software-ul, infrastructura și recuperarea în caz de dezastru a întregii platforme.

Sunteți, ca comerciant de pe platformă, responsabili pentru securitatea parolei, permisiunile acordate utilizatorilor și aplicațiilor terțelor părți și copierea de rezervă a datelor pe care le-ați pus în magazin.

back-up-urile pentru site-uri au un model comun de responsabilitate

BigCommerce ia măsuri de precauție pentru a se asigura că infrastructura lor nu va eșua și că va menține disponibilitatea serviciului de 99,99%.

Dacă s-ar întâmpla ceva, cum ar fi un meteorit care distruge unul dintre centrele lor de date, ei vor recupera întreaga platformă înapoi la modul în care a fost.

Dar backup-urile lor nu pot fi folosite pentru a recupera un singur cont înapoi la un moment anterior sau pentru a recupera doar o selecție a produselor dvs.

O copie de siguranță a magazinului dvs. individual va fi mult mai granulară și vă va permite flexibilitatea de a restaura totul sau doar anumite părți ale magazinului dvs. la un moment anterior.

Există pluginuri de rezervă și servicii automatizate, cum ar fi rewind pe care le discutăm în acest articol, care fac simplu să configurați copii de siguranță ale magazinului dvs. BigCommerce.

Cât de des ar trebui să fie protejate site-urile de comerț electronic?

Site-ul dvs. trece în mod constant prin schimbări în aspect și în conținut.

Articolele, colecțiile, imaginile și postările de blog tind să fie actualizate în fiecare săptămână, în timp ce datele privind inventarul, ordinea și clienții se pot schimba în fiecare zi.

Din cauza acestor schimbări constante, ar trebui să creați copii de siguranță ale site-ului dvs. de comerț electronic cel puțin o dată pe zi.

6 motive pentru care este necesar să restaurați site-ul dvs.

Orice schimbări pe care dvs., un angajat, un antreprenor sau o aplicație terță parte ați făcut pe site-ul dvs., ar putea duce la pierderi de date dacă ceva nu merge bine.

Iată primele cinci motive pentru care ați putea avea nevoie de o copie de rezervă actualizată:

1. Erorile umane.

Specialiști IT raport acea

"Dezastrele provocate de om sau erorile umane sunt singura cauză majoră pentru pierderea datelor".

Cei mai mulți oameni care lucrează pe site-ul dvs. (angajați, o agenție pe care ați angajat-o, freelanceri) nu au nici o intenție rea. Dar eroarea umană este obligată să se întâmple și uneori poate fi catastrofală.

2. Editarea codului temei.

Cea mai ușoară modalitate de a vă rupe site-ul dvs. este prin a face o mică greșeală în codul dvs.

Dacă efectuați personalizări sau modificări ale codului temei, trebuie să aveți o modalitate ușoară de a inversa modificările care nu au funcționat așa cum ați așteptat. În mod ideal, ar trebui să aveți un site de așteptare pentru testarea schimbărilor de cod înainte de a le împinge la site-ul dvs. live.

3. Integrarea aplicațiilor.

Există sute de aplicații pe Magazinul de aplicații BigCommerce.

Puteți îmbunătăți aproape orice funcționalitate a magazinului dvs., de la gestionarea inventarului la vânzări și marketing, utilizând o aplicație dedicată.

Deși echipa BigCommerce citează fiecare înainte de a fi publicată în magazinul de aplicații, nu este o garanție că o aplicație va juca frumos cu site-ul și cu datele dvs.

Ori de câte ori integrați software-ul terților în site-ul dvs., trebuie să fiți conștienți de acest lucru permisiuni pe care le acordați respectivei aplicații și aveți o copie de siguranță în cazul în care aplicația face unele modificări nedorite.

4. Angajați cu intenție și contractori.

Nimeni nu vrea să se gândească la posibilitatea ca propriii angajați să facă ceva rău pentru a-și răni afacerea, dar se întâmplă.

Angajații sau contractanții au adesea acces la backend-ul site-ului dvs. și, prin urmare, posibilitatea de a șterge fișierele importante dacă se simt motivați să facă acest lucru.

Unul dintre clienții noștri a pierdut peste 3.000 de produse – și peste un an de lucru în valoare de muncă – atunci când un dezvoltator a șters în mod malefic datele de la magazinul său de comerț electronic.

Singurul lucru care l-a salvat a fost backup-ul lui. Citește povestea lui aici.

5. Hackeri și malware.

Așa cum am menționat, BigCommerce ia măsuri de precauție extinse pentru a-și proteja serverele împotriva oricăror atacuri rău intenționate.

Dar hackerii vizează, de asemenea, conturi individuale și devin mai creativi prin metodele lor.

Ca parte a modelului Responsabilități partajate, trebuie să luați măsuri de precauție pentru a vă proteja contul, de la practicile de bază cum ar fi folosind un manager puternic de parole și parole, să aibă securizate securizate în loc.

6. Importurile CSV.

Importurile de CSV sunt utile pentru a face editări în vrac în magazinul dvs., dar ele pot face mai mult rău decât bine dacă chiar o coloană nu este corectă.

Este întotdeauna bine să executați o copie de rezervă înainte de importul unui CSV în cazul în care ceva nu merge bine.

Ce ar trebui să fac înapoi pe site-ul meu?

Ar trebui să încercați să creați pe site-ul dvs. cât mai multe date posibile.

Dacă există un lucru pe care îl știm, este că nimeni nu poate prezice cand și Cum ei vor pierde date, mult mai puțin care datele vor fi pierdute.

Există un alt motiv pentru care susținem copiile de rezervă complete: nu este întotdeauna evident cum un element din site-ul dvs. este legat de toate celelalte elemente.

Un singur produs din magazin ar putea fi legat de mai multe categorii și colecții, de mii de comenzi, clienți, reduceri și multe altele.

În BigCommerce, de exemplu, unele produse nu pot exista fără categoria în care acestea se încadrează.

O copie de rezervă parțială care lipsește orice piesă a puzzle-ului nu va putea să recupereze site-ul exact așa cum a fost.

De exemplu, dacă toate produsele dvs. sunt șterse și reușiți să recuperați numele, descrierile și prețurile produselor, dar nu și imaginile, afacerea dvs. este într-adevăr disponibilă înapoi? Clienții vor continua să cumpere produse ca de obicei?

Probabil nu, până când puteți reîncărca toate imaginile.

Unele dintre cele mai importante elemente ale site-ului dvs. de rezervă sunt:

1. Baze de date.

Dacă site-ul dvs. Web este construit pe BigCommerce, aveți asigurarea că baza de date este deja susținută pentru dvs.

Dacă sunteți găzduit de sine, atunci va trebui să aveți grijă de backup-ul bazei de date. Mai multe despre aceasta în secțiunea următoare.

2. Codul.

Orice cod personalizat pe care l-ați adăugat pe site-ul sau tema dvs. ar trebui să fie rezervat.

3. Directorul de active.

Un director al activelor se numește și o bibliotecă media. Aici încărcați fotografii, videoclipuri și alte materiale pentru site-ul dvs. web.

4. Teme.

Fiecare constructor de site-uri oferă teme personalizabile.

În BigCommerce, există două tipuri de teme: temele Stencil și temele Blueprint.

Temele Blueprint sunt șablonul original și mulți comercianți le utilizează încă. Temele Blueprint nu sunt accesibile prin intermediul API-ului BigCommerce (temele Stencil sunt), ceea ce face mai dificilă accesarea pluginurilor de rezervă pentru aceste date.

Rewind a a construit o muncă în jur care ne permite să susținem temele Blueprint pentru comercianții BigCommerce.

5. Produse și conținut.

Postările dvs. de blog, paginile, produsele și conținutul scris ajută clienții să vă găsească prin intermediul motoarelor de căutare și să vă cunoască.

6. Inventarul, comenzile și datele despre client.

Pentru scopuri contabile și de răspundere, trebuie să aveți o pistă de hârtie a comenzilor și inventarului clienților dvs.

Cum să creați copii de siguranță ale site-ului dvs. de comerț electronic

Opțiunile și responsabilitățile dvs. vor depinde de modul în care este găzduit site-ul dvs. web.

Pentru platformele de comerț electronic găzduite pe cont propriu (WooCommerce, Magento, etc.)

Dacă magazinul dvs. online este construit pe o platformă precum WooCommerce sau Magento, sau un script PHP personalizat, trebuie să creați copii de siguranță ale bazei dvs. de date, sistemului de fișiere și fișierelor media.

Acest lucru se poate face prin panoul de control (adesea numit cPanel sau panoul admin) al furnizorului dvs. de gazduire.

După cum se explică într-un Magento DevDoc, un dezvoltator din echipa dvs. care are permisiuni de scriere în sistemul dvs. de fișiere trebuie să execute comenzile furnizate pentru a activa copii de siguranță ale bazei de date, sistemului de fișiere și fișierelor media.

Rețineți că copii de rezervă la nivel de bază de date nu vă permit să alegeți lucrurile pe care doriți să le restaurați la un moment anterior.

Acestea pot fi folosite numai pentru restaurarea întregii baze de date.

Restaurarea va suprascrie toate datele care nu au fost capturate în ultima copie de rezervă a bazei de date și orice modificări efectuate de atunci.

Prin urmare, este posibil să pierdeți cele mai recente comenzi și alte modificări.

Este doar pentru a fi folosit în caz de dezastru major, nu dacă ați șters accidental câteva pagini sau produse.

Fiind auto-găzduit vine cu dezavantajele sale: gestionarea bazei de date și a fișierelor de pe site-ul de rezervă ale magazinului dvs. (și știind cum să recupereze aceste date atunci când aveți nevoie de ea) necesită o mulțime de cunoștințe tehnice și timp în mod regulat.

Pentru platformele de comerț electronic găzduite (BigCommerce, Shopify etc.)

Dacă site-ul dvs. Web este construit pe BigCommerce, Shopify. Shopify Plus sau alte platforme de comerț electronic gestionate, împărțiți responsabilitatea copierii de rezervă cu acei furnizori de servicii.

Acesta este unul dintre multele avantaje ale utilizării unui serviciu precum BigCommerce pe un sistem găzduit ca Magento.

Există două tipuri de copii de siguranță de care aveți nevoie:

 • Baza de date de rezervă: Norocos pentru tine, platforma dvs. de comerț electronic se ocupă de acest strat. Această copie de siguranță ar fi utilizată pentru a recupera întreaga platformă de comerț electronic în cazul unui dezastru major.
 • Backup de cont individual: Aceasta este o copie de rezervă mult mai granulară a fișierelor, a datelor și a conținutului magazinului dvs. de comerț electronic. Ține minte că Exporturile CSV din datele din magazinul dvs. BigCommerce nu face îndeplinesc cele patru cerințe pentru a fi considerată o soluție de siguranță de rezervă. Deoarece nu aveți direct acces la fișierele serverului, cel mai bun mod de a captura toate datele contului dvs. este prin API-ul BigCommerce.

rewind a fost construit pentru a răspunde acestei nevoi comercianților.

Prin integrarea cu API-ul BigCommerce, putem trage automat datele din magazinul dvs. și putem crea o copie de rezervă separată, care se actualizează zilnic.

Din moment ce Rewind salvează toate articolele din magazin individual, aveți mai multă flexibilitate în modul în care restaurați datele.

Puteți alege să restabiliți întregul cont înapoi la un moment anterior sau doar un singur produs care a fost șters.

Folosind un serviciu automat de backup, cum ar fi Rewind în combinație cu o platformă de comerț electronic precum BigCommerce, face backup-ul și recuperarea site-ului suficient de simplu pentru oricine să o facă.

Nu este nevoie să fii expert în crearea de copii de siguranță sau să ai propria echipă IT.

Este o setare și uitați-o tip de proces care vă ajută să vă recuperați de la toate tipurile de posibile dezastre de date.

site-ul de backup toate tipurile de dezastre

Pași pentru copierea unui site cu o soluție automată

Dacă nu doriți să treceți prin problemele de a crea o copie de rezervă manuală a site-ului (sau nu aveți abilitățile tehnice pentru a face acest lucru), este mai bine să utilizați un plugin sau o aplicație terță parte care poate automatiza întregul proces pentru dvs. Iată cum puteți evalua ce aplicație este cea mai bună opțiune:

 1. Căutați "backup" în directorul magazinului de aplicații sau plugin-ul furnizorului dvs. de site web. Exemplu: https://www.bigcommerce.com/apps/search/?search=backup
 2. Pentru fiecare opțiune disponibilă, căutați următoarele criterii:
  1. Care este ratingul mediu de revizuire și câte recenzii există?
  2. Dezvoltatorul a furnizat un număr de 1-800 sau altă modalitate ușoară de a lua legătura cu aceștia în cazul în care aveți nevoie de ajutor?
  3. Aplicația este susținută de un singur dezvoltator sau de o echipă? Căutați compania pe LinkedIn pentru a găsi echipa. Pentru un serviciu critic, cum ar fi copii de rezervă, doriți cu siguranță sprijinul unei echipe stabile.
 3. Dacă este disponibil, începeți o încercare gratuită, astfel încât să puteți juca cu caracteristicile. Familiarizarea cu procesul de recuperare înainte de a vă angaja la o soluție este esențială.

Poveștile clienților: modul în care copii de siguranță ale site-urilor web au ajutat companiile

Studiu de caz pentru clienți: Merchant angajează un dezvoltator web pentru a ajuta la magazinul său online.

Această persoană sfârșește prin ruperea site-ului ei și, din moment ce nu are experiența tehnică, nu știe cum să o repare.

De când avea instalat Rewind, a reușit să anuleze toată munca pe care dezvoltatorul o făcuse la magazinul ei. Citiți toată povestea pe Rewind blog.

Studiu de caz pentru clienți:

"Echipa mea pune foarte mult efort direct în interfața BigCommerce. Există o preocupare constantă că ne vom pierde munca.

Cea mai frecventă apariție este faptul că mai multe persoane lucrează simultan pe aceeași pagină de produs.

Dacă o persoană trimite o formulă veche, va înlocui munca altcuiva.

Cu Rewind, putem corecta aceste probleme imediat. Cu Rewind instalat, echipa mea este mult mai încrezătoare în îmbunătățirea constantă a site-ului nostru BigCommerce. "- Dean Heckler, fondatorul Heckler Design

Rezumat

Dacă sunteți un comerciant online, pierderile de date nu reprezintă o întrebare dacă, ci când.

De la o eroare umană simplă până la atacuri rău intenționate sau defecțiuni ale unor aplicații terțe, datele magazinului dvs. ar putea fi compromise, costând timp, bani și încrederea clienților.

Puteți proteja magazinul online de pierderi de date, realizând o copie de rezervă completă în fiecare zi.

Rețineți: backup-ul dvs. ar trebui să fie stocat pe un server separat și să fie ușor de accesat în cazul în care aveți nevoie de o restaurare rapidă.

Rewind face backup-uri simple – trebuie doar să instalați aplicația și să uitați de ea. Până ce ai nevoie de asta, asta este.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *