Impactul virusului asupra comerțului electronic pe piața CEE


MonkeyData a lansat platforma online Ecomcovid19.com, care arată impactul coronavirusului Covid-19 are asupra comerțului electronic în Europa Centrală și de Est. Studiul implică peste 1.200 de magazine online.

Publicitate

Webinar la cerere: marca dvs. lipsește online?
Webinar la cerere: Obțineți sfaturi practice cheie despre cum să identificați și să remediați oportunitățile de vânzare pierdute în comerțul electronic și optimizați cu adevărat potențialul de vânzare al mărcii dvs. în rândul revânzătorilor. Urmăriți webinarul aici.

„Datele stau la baza unei bune decizii, iar timpul turbulent de astăzi o cere mai mult ca oricând. Prin urmare, am decis să ajutăm prin ceea ce facem cel mai bine și am pregătit acest studiu ca un ajutor pentru toate companiile de comerț electronic ”, spune Jan Lastuvka, fondatorul MonkeyData Ecommerce News Europe.

Platforma, care poate fi găsită la Ecomcovid19.com, va fi actualizat în fiecare zi cu date noi despre evenimentele din industria comerțului electronic din Europa Centrală și de Est. În acest fel, platforma dorește să ofere magazinelor online, operatorilor de transport și altor jucători importanți de comerț electronic informațiile corecte pentru luarea deciziilor lor.

În general, comerțul electronic este stabil, dar vânzările variază pe categorii

Potrivit platformei, comerțul global în regiunea CEE pare a fi foarte stabil, dar sunt unele schimbări semnificative ale achizițiilor din întreaga industrie. Cea mai mare creștere a vânzărilor de la an la an se găsește în Sănătate (+206 la sută), Materiale de construcție (+119 la sută), Bunuri pentru copii (+103 la sută) și Chimiști (+101 la sută). Un declin semnificativ poate fi întâlnit pe segmentele Grădină, îmbrăcăminte și modă și birou, atelier, depozit. „În ultima, vorbim chiar de o încetinire a vânzărilor.”

Segmentul Office, Atelier, Depozit prezintă o scădere a vânzărilor.

Dezvoltarea veniturilor comerțului electronic în Republica Cehă.

Etichete

AcțiuneSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *