Ikea testează închirierea mobilei sale pe toate piețele sale principale. Retailerul de mobilă a declarat în primul rând că dorește să-și închirieze produsele în februarie, dar acum a dezvăluit mai multe detalii despre proiectul de închiriere de mobilă pe care îl va desfășura în Europa și pe alte piețe.

Publicitate

Ghid de litigiu privind rambursarea taxelor

Am creat acest ghid pentru a ajuta comercianții să vadă prin trucurile frauduloase și să-și protejeze afacerea de returnările de taxe, fără a compromite experiența de cumpărături. Descarca Ghidul acum.

Ikea lucrează din greu pentru a deveni o parte din economia mai circulară. Compania suedeză de mobilier a anunțat deja că dorește să producă toate produsele sale din materiale regenerabile și reciclate până în 2030. De asemenea, dorește să proiecteze toate produsele pentru reutilizare, reparare și reciclare. Anul trecut, compania a preluat un milion de comenzi pentru piese de schimb pentru repararea produselor, Reuters scrie.

Ikea a testat deja serviciul de închiriere pe unele piețe europene

Și acum vrea să dezvolte oferte de leasing bazate pe abonament, astfel încât birourile lor, canapelele și paturile să poată fi reutilizate de câte ori este posibil înainte de a fi reciclate. Compania a testat deja în Olanda, Suedia, Elveția și Polonia și acum încearcă să extindă acest lucru la toate cele 30 de piețe ale sale anul viitor.

"Testarea oportunităților pentru ofertele de leasing este una dintre modalitățile prin care ne provocăm să realizăm strategia noastră de transformare", a declarat directorul executiv al Jesper Brodin. "Schimbările climatice și consumul nesustenabil sunt printre cele mai mari provocări cu care ne confruntăm în societate".

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *