Magazinul de magazine de mobilă din Suedia Ikea și-a lansat magazinul oficial online pentru piața luxemburgheză. Lansarea în Marele Ducat al Luxemburgului urmează după un an după ce Ikea a deschis un magazin online în Belgia.

Publicitate

Ghid de litigiu privind rambursarea taxelor

Am creat acest ghid pentru a ajuta comercianții să vadă prin trucurile frauduloase și să-și protejeze afacerea de returnările de taxe, fără a compromite experiența de cumpărături. Descarca Ghidul acum.

De ieri, Luxemburg are propriul magazin online Ikea. Anterior, au trebuit să comande dulapurile Billy și alte mobilier prin intermediul site-urilor de comerț electronic belgian sau german.

Luxemburgii pot alege pentru livrare la domiciliu

De asemenea, clienții din Luxemburg pot alege pentru livrare la domiciliu. Anterior, aceștia au putut alege doar opțiunea "click & collect", ceea ce însemna că ei trebuiau să-și strângă articolele în magazinul Ikea din orașul belgian Aarlen, deoarece Marele Ducat al Luxemburgului nu avea deloc magazine fizice Ikea.

Când Ikea furnizează mobilier și alte obiecte comandate online la casele luxemburgheze, ele vor veni și din Aarlen.

Ikea din Belgia a început încet

Lansarea magazinului online Ikea din Luxemburg urmează după un an după ce compania suedeză a deschis un magazin online dedicat Belgia. Această afacere a început oarecum încet, Zita De Coninck, manager de comerț electronic la Ikea Belgium, admise. Dar spune că compania este acum mulțumită de rezultate: 3,4% din veniturile companiei în Belgia au fost generate prin intermediul magazinului său online.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *