iDeal of Sweden se așteaptă să își dubleze veniturile în acest an și acum investește foarte mult în operațiunile sale de comerț electronic. Retailerul de accesorii smartphone se mută la o nouă platformă de comerț electronic și este gata să deschidă afacerea pe peste 30 de piețe noi.

iDeal of Sweden a fost înființată în 2013 și a generat o cifră de afaceri de 45 de milioane de euro anul trecut. Pentru acest an, comerciantul cu amănuntul așteaptă să ajungă la 100 de milioane de euro din venituri. Majoritatea acestor bani ar trebui să vină de pe site-ul lor de comerț electronic, în care au investit foarte mult.

De la Woocommerce la Centra

Site-ul precedent de comerț electronic a fost lansat pe site-ul Woocommerce, dar acum se folosește Centra, o platformă suedeză de comerț electronic care dorește să se extindă la nivel internațional. Ca rezultat al noului site de comerț electronic, magazinul online al iDeal of Sweden are un nou design, o arhitectură tehnică îmbunătățită, cu suport pentru o implementare rapidă pe noi marketinguri, limbi, valute, depozite și multe altele.

"Lansarea de magazine pe piețe noi este foarte complexă"

Marca suedeză de telefoane mobile este acum mai capabilă să-și extindă operațiunile de comerț electronic. Ideea este să fie activă în aproximativ 30 de noi piețe în cursul acestui an. "A lansa magazine pe noi piețe este foarte complexă atunci când aveți de-a face cu volumul ridicat de trafic și volumul de comenzi așa cum o facem. Monedele, logistica depozitului, gestionarea individuală a conținutului pe piață și prețurile trebuie să colaboreze perfect de pe o singură platformă ", spune Joachim Lindström, CEO.

Extinderea echipei de comerț electronic

Pe lângă extinderea internațională, iDeal of Sweden își extinde și echipa de comerț electronic. În prezent, compania de la Suedia recrutează trei sau patru posturi noi în fiecare lună. Începând cu ziua de azi, echipa este formată din 85 de persoane, însă se preconizează că va crește la peste 130 de angajați până la sfârșitul acestui an.

Deschiderea de magazine fizice cu amănuntul

"Strategia noastră este să avem aproximativ jumătate din fluxurile noastre de venituri din propriile noastre canale de comerț electronic. Suntem agresiv de recrutare pentru a fi în măsură să se potrivească cu rata noastră de creștere și pentru a răspunde noilor cerințe care apar ca vom continua să crească. Echipa va lucra, de asemenea, la implementarea soluțiilor omni-canale, deschizând pe piețele internaționale magazine fizice de vânzare cu amănuntul ", adaugă Lindström.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *