Ianuarie nu este o lună foarte ocupată atunci când vine vorba de vizitarea unor evenimente interesante de comerț electronic din Europa. Cu toate acestea, evenimentele pe care le puteți vizita în luna ianuarie sunt foarte interesante. Deci, ca întotdeauna, am făcut o prezentare generală la îndemână pentru dvs., astfel încât să știți când și unde are loc un eveniment de comerț electronic în această lună în Europa.

Publicitate

Omul-canal Webinar

Obțineți sfaturi pentru a maximiza veniturile și pentru a minimiza riscul în fluxurile de canale omni. Aflați cum puteți reduce fricțiunea pentru a crește fidelitatea și vânzările clienților. Înregistrați-vă pentru Webinarul nostru Omni-Canal


23-24 ianuarie: Webwinkel Vakdagen – Olanda

Webwinkel Vakdagen este, de departe, cele mai mari evenimente de comerț electronic din Olanda și, probabil, regiunea BeNeLux. Este o modalitate foarte bună pentru profesioniștii din domeniul comerțului electronic să înceapă în 2018 cu noi cunoștințe, actualizări și sesiuni de inspirație.


22 ianuarie: vânzătorul eBay Konferenz – Germania

Vânzătorul eBay Konferenz este o conferință dedicată vânzătorilor eBay și celor care doresc să devină unul.


24-25 ianuarie: AI Masters – Germania

AI Masters este o conferință de două zile dedicată inteligenței artificiale și destinată factorilor de decizie de marketing și de comerț electronic din Germania.


29 ianuarie: Reshoper – Republica Cehă

Reshoper este un târg de comerț, conferință și oportunitate de rețea pentru comercianții cu amănuntul online din Republica Cehă. Sunt așteptate peste 4.000 de persoane.


Vizitați evenimentele de comerț electronic din Europa

Dacă doriți să vizitați mai multe evenimente de comerț electronic în Europa, vă rugăm să vizitați site-ul nostru calendar evenimente. Dacă evenimentul dvs. lipsește, nu ezitați să Contacteaza-ne!

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *