Asociația comercială austriacă Handelsverband are un scop ambițios: în următorii doi ani, dorește să dubleze cota comercianților cu amănuntul austrieci care operează un magazin online. Pentru a realiza acest lucru, asociația a pus la punct un set de instrumente care permite întreprinderilor mici și mijlocii să înceapă cu comerțul electronic într-un mod simplu și fiabil.

Odată cu lansarea eCommerce Starterkit și KMU Retail Toolkit, Handelsverband dorește să permită comercianților cu amănuntul să devină un comerciant cu amănuntul în șase luni. "Știm de la bun început provocările cu care se confruntă comercianții cu amănuntul în fiecare zi și deseori că nu există prea mult timp pentru considerații strategice în ceea ce privește omnichannelul și digitizarea", a spus Rainer Will, managing director al Handelsverband, spune. "Vrem să oferim sprijin specific pe această temă, cu un set de instrumente flexibile, în special pentru întreprinderile mici și mijlocii".

Doar un sfert dintre comercianții cu amănuntul au un magazin online

Asociația spune că este timpul să pregătim viitorul sectorului comercial austriac. "Doar un sfert dintre comercianții cu amănuntul au un magazin online. Prin comparație, mai mult de două treimi din comercianții cu amănuntul din Germania (de asemenea) vând online. "

Comerț electronic Starterkit

Cu kitul de pornire pentru comerț electronic, Handelsverband dorește să ajute comercianții cu amănuntul să reușească cu intrarea lor în industria de comerț electronic. La un preț fix, distribuitorul primește un sistem ERP complet, un magazin activ cu optimizare pentru motoarele de căutare, precum și găzduire cu performanțe ridicate și rezistență. "În decurs de trei până la șase luni, comerciantul cu amănuntul staționar devine un comerciant cu amănuntul omnichannel, stabilind cursul de creștere, expansiunea pe piețe și internaționalizarea".

Instrumentul de vânzare cu amănuntul pentru IMM-uri

În plus față de starterkit-ul de comerț electronic, Handelsverband lansează de asemenea Small Business Toolkit pentru IMM-uri: un pachet de servicii dezvoltat în continuare de platforma RETAIL 24/7. Această platformă oferă un pachet de servicii cuprinzător de informații, date de piață, știri, comunități și instrumente online utile, pentru care comercianții mici și mijlocii se pot înregistra acum gratuit.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *