H & M este ultimul retailer de modă majoră care își schimbă politica de livrare gratuită. Compania suedeză de îmbrăcăminte cere acum o taxă de livrare pentru membrii clubului de loialitate. Acest lucru se aplică numai comenzilor on-line mici, dar, totuși, este încă un semn al ceea ce urmează să vină în comerțul electronic european.

Publicitate

Ghid de litigiu privind rambursarea taxelor

Am creat acest ghid pentru a ajuta comercianții să vadă prin trucurile frauduloase și să-și protejeze afacerea de returnările de taxe, fără a compromite experiența de cumpărături. Descarca Ghidul acum.

H & M și-a schimbat schema de fidelizare a clienților. Ultimele versiuni separă membrii într-un nivel de bază și un nivel de plus. În ce categorie este un client, depinde de câte puncte au câștigat în ultimul an, spune șeful echipei H & M Club, Samuel Holst Reuters. H & M este prezentă în 71 de țări din întreaga lume, iar în 16 dintre acestea compania are un Club H & M. Planul este de a adăuga încă șapte piețe, inclusiv SUA, până la sfârșitul anului.

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 25 de euro

Dacă un client H & M este identificat ca membru de bază, va trebui să cheltuiască cel puțin 25 de euro pentru a obține în continuare livrare gratuită. În piața sa de origine Suedia deși valoarea minimă a comenzii pentru a beneficia de livrare gratuită este de 200 de coroane suedeze sau 19,16 euro.

Reducerea costurilor logistice și restabilirea profitabilității

Reuters declară că H & M a reintrodus taxele de livrare pentru membrii clubului de loialitate pentru a reduce costurile logistice și a ajuta la restabilirea rentabilității grupului. "H & M investește foarte mult în adaptarea la obiceiurile de consum rapid în schimbare, după ce a înregistrat scăderea profitului și a acumulat stocuri în ultimii ani".

Zalando a reintrodus taxa de livrare

Dupa cum sa spus, H & M este cel mai nou pentru a cere o taxa de livrare din nou. Această altă mare companie europeană de modă, Zalando, a introdus o prag minim de comandă în Italia în noiembrie anul trecut.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *