Google a achiziționat Pointy, un startup care îi ajută pe retailerii fizici să își prezinte produsele online. Pointy este un partener al Google de ani buni, pentru secțiunea „Vezi ce este în magazin”, care este prezentată pe profilurile de afaceri din căutarea Google.

Cu Pointy, comercianții cu amănuntul pot conecta o cutie mică în scanerul de coduri de bare sau pot instala o aplicație în sistemul lor POS, după care produsele pe care le vând sunt afișate direct în secțiunea „Vezi ce este în magazin” care iese la suprafață atunci când un utilizator caută un retailer specific.

Vedeți ce este în magazin

Google a introdus această caracteristică în iunie 2018, când a permis POS sau furnizorilor de date de inventar, precum Cayan, Pointy, Linx și yReceipts, să furnizeze date de vânzări și de inventar în numele comercianților cu amănuntul. Drept urmare, retailerii au putut să își arate inventarul local în panoul de cunoștințe de căutare Google.

„Parteneriat foarte strâns cu Google”

Acum, Google a achiziționat Pointy. Fondatorii Mark Cummins și Charles Bibby Spune în ultimii ani au dezvoltat un parteneriat foarte strâns cu gigantul de căutare. „A devenit clar că am împărtășit aceeași viziune asupra modului în care tehnologia poate îmbunătăți întreprinderile locale de retail. Așadar, astăzi este un pas natural în călătoria noastră. ”

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *