Cu atât de mulți magazine noi de comerț electronic crescând în stânga și în dreapta, veți dori să faceți tot ce puteți pentru a vă stabili magazinul în afară de competiție.

Distingerea site-ului dvs. de comerț electronic este nu doar despre design – este la fel de important (dacă nu chiar mai mult) de a oferi, de asemenea, o experiență de cumpărături mare.

Când vine vorba de a face o achiziție, 64% dintre clienți susțin că este o experiență bună a clienților mai important decât prețul.

Nu rămâneți blocați, presupunând că companiile mai mari au un avantaj față de dvs. Deși au mai multe resurse pentru a angaja dezvoltatori și a asigura accesul la instrumente de vârf, internetul a democratizat accesul de bază la tot ceea ce aveți nevoie pentru a găsi succesul ca antreprenor de comerț electronic.

Există a varietate de platforme de comerț electronic pentru a alege de la (atât plătite, cât și gratuite), dar dacă doriți menținerea costurilor scăzute păstrând în același timp libertatea în ceea ce privește personalizarea designului, folosind WordPress ca sistem de gestionare a conținutului este cel mai bun pariu.

Cu WordPress alimentând procesele de front-end ale site-ului dvs. Web. oricine puteți obține un site web de comerț electronic în cel mai scurt timp.

Deoarece platforma WordPress este open-source (oricine poate contribui la modificări și extensii), piața se sparge la cusături cu sute de mii de teme pre-făcute și personalizabile.

Cum de a alege un WordPress Great Tema de comerț electronic

Decide asupra idealului WordPress eCommerce temă pentru nevoile dvs. nu este o sarcină ușoară. Cu atât de multe opțiuni de alegere (există peste 1000 de teme pe comerțul Envato Market, singure!), Poate fi confuză pentru a determina cele mai relevante caracteristici pentru magazinul dvs.

Deci, înainte de a alege o temă de eCommerce WordPress, ia în considerare următoarele:

1. Ușurința navigațională.

Ușurința navigării contribuie la o bună experiență a site-ului web.

Un studiu de la Gerry McGovern a constatat că 70% dintre oameni se bazează mai degrabă pe navigație decât pe căutare atunci când caută ceva pe un site web (deoarece este mai ușor și mai rapid să faceți clic pe link-urile disponibile pe site).

În plus, 37% dintre clienți vor lăsa un site web dacă nu le place modelul de aspect sau îl consideră prea dificil de utilizat.

Atunci când alegeți o temă de eCommerce WordPress, asigurați-vă că ruta de pe pagina de pornire până la checkout este clară și căutați să urmați Regulă de 3 clicuri (în cazul în care vizitatorii pot găsi informațiile dorite / magazin pentru anumite produse în cadrul a trei clicuri).

2. Timp de încărcare rapidă.

Viteza de încărcare a paginilor este un factor important în ceea ce privește SEO datorită contribuției sale la o experiență bună a utilizatorului (este, de asemenea, un oficial Google factor de clasificare, deși în prezent sunt afectate numai cele mai lente pagini absolute).

De fapt, 57% dintre clienți vor abandonați site-ul dvs. dacă trebuie să aștepte mai mult de 3 secunde pentru a încărca o pagină.

Puteți folosi gratuit PageSpeed ​​Insights instrument pentru a determina dacă există probleme majore legate de viteză, care ar putea afecta capacitatea dvs. de a se clasifica în funcție de o temă de comerț electronic dată.

Înainte de a decide orice temă, rulați site-ul demo al temei prin intermediul PageSpeed ​​Insights (Instrumente Pingdom și GTmetrix sunt, de asemenea, instrumente utile pentru diagnosticarea problemelor de viteză).

Design și toate celelalte, alegeți tema cea mai rapidă de încărcare pentru scopuri SEO.

Sfaturi suplimentare pentru maximizarea temelor WordPress pentru încărcare rapidă a paginii:

3. Securitatea site-ului.

Când rulați un magazin de comerț electronic, veți avea sarcina de a proteja informațiile sensibile ale oamenilor, cum ar fi detaliile cărților de credit și adresele de livrare.

Majoritatea funcționalităților de securitate ale WordPress depind de gazda web și pot fi îmbunătățite prin instalarea unui certificat SSL și a diferitelor pluginuri de securitate.

Cu toate acestea, veți dori, de asemenea, să luați în considerare alegerea temei dvs. ca parte a securității site-ului, deoarece acele teme care nu sunt actualizate de multe ori sunt mai predispuse la încălcări ale securității.

Unele teme pot conține, de asemenea, propriile caracteristici de securitate și acreditări. De exemplu, tema Divi vine cu un a Seif sigură din Sucuri.

4. Proiectare responsabilă de mobil.

Site-urile Web sunt vizionate într-o varietate de dispozitive, rezoluții de ecran și browsere, astfel încât tema ideală trebuie să poată să arate bine și să funcționeze bine, indiferent de ce.

Dacă optimizarea experienței utilizatorului (UX) nu este suficientă pentru o tragere, luați în considerare Google mobil-prima inițiativă când vine vorba de clasament. Majoritatea temelor WordPress moderne au un design receptiv acoperit ca o dată, dar nu face rău pentru a vă face propriul audit mobil al unei pagini demo a temei pentru a vedea dacă există probleme serioase.

Înțelegeți modul în care Google vede o temă din punctul de vedere al mobilității prin difuzarea URL-ului demo al acesteia prin intermediul Testul prietenos pentru mobil.

Odată ce lansați site-ul dvs. de comerț electronic, asigurați-vă că îl conectați la Consola de căutare Google pentru a primi avertismente în cazul în care oricare dintre paginile dvs. are probleme clare privind mobilitatea.

5. Curățați codul.

Pentru a evita problemele SEO, este important ca tema aleasă să fie dezvoltată în conformitate cu cele mai recente standarde de codificare, mai ales că codul umflat poate încetini indexarea site-ului pe motoarele de căutare, afectând în același timp experiența utilizatorilor.

Folosește W3C Validator de marcare pentru a verifica o demo temă pentru erorile potențiale de marcare.

6. WordPress suplimentare tematică E-commerce Considerații.

 • Plătit sau gratuit: În cele mai multe cazuri când vine vorba de a începe un site web WordPress, teme gratuite sunt bine. Acestea fiind spuse, atunci când începeți un magazin de comerț electronic pe WordPress, veți dori să uplevel și să investești puțin. Pentru unul, temele premium sunt actualizate adesea și, ca rezultat, sunt mai sigure. În al doilea rând, temele premium tind să aibă o estetică de design mai bună în afara casetei (și ușurința de personalizare). În cele din urmă, temele premium oferă asistență pentru clienți dacă aveți nevoie de ele (teme gratuite nu oferă niciun suport încorporat).
 • Accesibilitate: În timp ce accesibilitatea nu este un factor de clasificare Google inca, "Accesibilitatea și designul bun al site-ului merg mână în mână", spune Lance Hayden de la Perfect Digital. Este important să dați toata lumea cea mai bună experiență a site-ului, indiferent de eventualele limitări cu care se pot confrunta atunci când interacționează cu internetul.
 • Dezvoltat pentru SEO: În timp ce practicile de mai sus sunt, în general, SEO-friendly, veți dori să ia în considerare o temă de eCommerce WordPress care a fost dezvoltat special pentru SEO. De exemplu, temele cu marcajul Schema.org facilitează ca motoarele de căutare să includă site-ul dvs. în rezultatele relevante ale căutării.

Câteva gânduri finale atunci când alegi teme WordPress eCommerce:

 • La deliberarea între diferite opțiuni, puneți mai întâi experiența utilizatorului.
 • Asigurați-vă că tema aleasă este suficient de flexibilă pentru a permite personalizarea pe care intenționați să o faceți pentru a vă personaliza site-ul web. De exemplu, unele teme au un șablon rigid de pagină pe care nu-l veți putea face cu adevărat decât dacă angajați un dezvoltator WordPress (care poate provoca probleme atunci când aveți nevoie să actualizați tema).
 • Testați-vă tema potențială pentru compatibilitatea cu pluginurile pe care intenționați să le utilizați.

Cele 7 cele mai bune teme de comerț electronic WordPress

Vânătoarea în jos cele mai bune teme WordPress eCommerce nu a fost ușor. La urma urmei, nu există prea multe pe piață. Cele pe care le-am tras împreună mai jos sunt foarte recomandate de experții în domeniul conținutului și comerțului – adică dezvoltatorii de e-commerce din WordPress.

Cele mai bune tematici de comerț electronic WordPress
 1. Magazinul a fost primit
 2. Asigurați-le de Theme Foundry
 3. Vitrina de la WooCommerce
 4. Genesis de StudioPress
 5. Flatsome de teme UX
 6. Essence Pro de StudioPress
 7. Generați-l pe Tom Usborne

Să ne aruncăm în fiecare dintre noi:

1. Magazinul de către getbowtied.

cele mai bune WordPress eCommerce teme negustor

Cu peste 25.000 de vânzări pe întreaga durată a vieții, Shopkeeper este o temă pregătită pentru comerțul electronic, care este perfectă pentru a prezenta un portofoliu, produse de vânzare sau ambele.

Versiunea 2.0 recent lansată include:

 • Sprijin pentru editorul Gutenberg.
 • Patru layout-uri noi pentru paginile de produs și o galerie de imagini cu funcții de zoom și lightbox.
 • Suport video Youtube în galeriile de produse.
 • Noi layout-uri de bloguri și opțiuni îmbunătățite de personalizare a culorilor luminoase / întunecate.

Tema magazinului este pe deplin receptivă și flexibilă. Acesta include un plugin de creare a paginilor (WP Bakery), care vă permite să vedeți în timp real modificările pe care le faceți pe site-ul dvs., precum și pluginul Slider Revolution pentru crearea glisoarelor.

Acestea fiind spuse, doar pentru că aceste pluginuri sunt incluse, nu înseamnă că acestea sunt standardul de aur pentru SEO adecvat. Sunt mai bine constructori de pagini pe piață și unii experți susțin că glisierele pot de fapt rănit experiența utilizatorului.

Chad Barnes, șeful Honcho la SEO Skyrocket

"Pentru comerțul electronic, îl iubesc pe Elementor. Este unul dintre puținii constructori de site-uri WordPress (spre deosebire de un simplu constructor de pagini), care permite personalizarea profundă a produselor WooCommerce și a paginilor de arhivă și a arhivelor WordPress, post, pagină, căutare și 404 de pagini. "

Uneori, o temă de ecommerce WordPress nu este cel mai bun datorită sumei părților sale. S-ar putea să doriți să nu luați în considerare plug-in-urile incluse în plus în favoarea concentrării doar asupra produsului tematic de bază.

Magazinul are 69 de dolari și are 6 luni de sprijin. Este disponibil pentru descărcare Envato Market. Check out demo-ul aici.

2. Realizați de Theme Foundry

cele mai bune teme de comert electronic

Iubit de experți WordPress cum ar fi Chris Lema și utilizate de publicații bine-respectate cum ar fi Prin cablu, nu poți să te înșeli cu Face.

La urma urmei, Make nu este doar o temă: este, de asemenea, un constructor de site-uri care le permite celor fără experiență de dezvoltare web să obțină orice estetic special de design pe care îl urmează.

Când construiți un site Web de comerț electronic cu Make, primești cod curat – nu sunt bloate scurtcircuite care ar putea să încetinească viteza de încărcare a paginii.

Sute de opțiuni personalizate ușurează modificarea ușoară a celor mai specifice elemente de design al paginii. Mai mult decât atât, design-ul Make-ului pe bază de grile asigură faptul că site-ul dvs. web scară frumos, indiferent de dispozitiv.

Peste 800.000 de întreprinderi mici utilizează această temă de ecommerce WordPress și sunt alegerea ideală pentru cineva care caută să scadă în timp, datorită nivelurilor de prețuri care încep de la liber.

Forma gratuită Make oferă o personalizare limitată, cu secțiuni suplimentare de constructor și opțiuni avansate de dispunere disponibile când faceți upgrade la Make Plus pentru 99 USD / an.

Pentru a debloca Faceți-vă de utilizat pe site-uri web nelimitate, verificați planul Plus Professional, pentru $ 299 / an.

3. Storefront de WooCommerce.

cele mai bune WordPress ecommerce teme magazin

vitrină este o temă de bază, dar populară WooCommerce.

Pentru că a fost creat de WooCommerce, puteți fi siguri că integrarea dintre pluginul WooCommerce și extensiile WooCommerce va funcționa fără probleme.

De asemenea, este gratuit!

Deoarece este probabil tema eCommerce WordPress cea mai de bază de pe piață, este punctul de plecare perfect pentru a construi și personaliza site-ul dvs. de comerț electronic – fără a fi împotmolit de prea multe detalii.

Este similar în această privință Tema Cornerstone din BigCommerce, care este o temă de bază construită pentru dezvoltatori pentru a construi pe partea de sus.

Câteva caracteristici utile pentru Storefront:

 • SEO-friendly, construit cu markup schema valabil pentru a spori performanța site-ului SEO.
 • Receptivă.
 • Accesibilitate gata.

Storefront a fost descărcat de peste 2,5 milioane de ori până în prezent și are peste 200.000 de instalații active. Deoarece este tema cea mai de bază și este gratuită, rețineți că funcționalitatea este oarecum limitată. Trebuie să cumpărați extensii pentru a obține anumite funcționalități și probabil că veți dori să stați la o altă temă după ce treceți de curba inițială de învățare a lansării unui magazin de comerț electronic.

Katie Keith, co-fondator la Barn2

„[I love] tema oficială WooCommerce Storefront, deoarece este ușoară, ușor de folosit și poate fi utilizată foarte simplu pe măsură ce vine (care este gratuită!) sau puteți să o extindeți sau să schimbați designul cu ajutorul unor add-on-uri premium și teme pentru copii.

Storefront este creat de aceeași companie ca WooCommerce, astfel încât puteți avea încredere că va fi întotdeauna compatibil.

Îl folosim pentru site-urile demo pentru toate pluginurile noastre WordPress. "

Patrick Rauland, educator eCommerce, LinkedIn Learning

"Este greu să separați eCommerce de la WooCommerce în lumea WordPress.

Storefront este o temă excelentă pentru WooCommerce, dar nu va funcționa pentru fiecare platformă.

Dacă utilizați WordPress ca a marketing de conținut platforma și găzduind magazinul dvs. în altă parte atunci doriți să utilizați cea mai bună temă pentru conținut.

Asta e, fără îndoială Douăzeci și nouăsprezece, deoarece este proiectat să funcționeze perfect cu Gutenberg.

Dacă începi un nou blog pentru magazinul tău, aș merge cu Twenty Nineteen. "

Ben Gillbanks, fondatorul companiei Pro Tema Design

"Fac și vând teme premium, așa că Storefront este un exemplu excelent de bune practici pentru integrarea WooCommerce.

Chiar dacă nu folosiți tema, ca dezvoltator există multe lucruri pe care le puteți învăța de la ea. "

Ryan Connolly, CEO la Red Ape Media

"Hands-down, StoreFront este tema mea preferată de a utiliza. Fiind menținută de dezvoltatorii de bază ai WooCommerce, puteți garanta cele mai bune practici pentru SEO și reactivitate, cu o calitate superioară a codului.

Particularizarea StoreFront este simplă, cu o mare varietate de resurse disponibile publicului pentru a face acest lucru. Deși, la prima vedere, tema poate părea prea clară pentru nevoile clienților, StoreFront poate fi ușor de tranziționat pentru a deveni o temă foarte personalizată și complexă pentru copii.

Am inca intalnit un PSD care a cauzat ca orice probleme sa fie transformate intr-o tema ChildFront copil.

Cu o calitate excelentă a codului vine o viteză excelentă a paginii. Nu voi primi avantajele pe care viteza excelenta a paginii le poate avea asupra experientei utilizatorilor si a SEO-ului, cu toate acestea, daca cele mai bune practici sunt aplicate in timpul dezvoltarii temelor copilului, rezultatul va fi un magazin rapid rapid (mai ales atunci cand este asociat cu o configuratie corecta a cache- CDN).

În cele din urmă, având în vedere că ați urmat cele mai bune practici pentru tema copilului dvs., veți observa că orice actualizare a temei mamă StoreFront în sine nu ar trebui să cauzeze probleme pentru anii următori.

Doar ca un exemplu, am avut o tema ChildFront copil creat la nivel local (cu personalizare destul de grele), care nu a avut nici un conflict sau surprize, după actualizarea la cea mai recentă versiune StoreFront.

4. Genesis de StudioPress.

cel mai bun wordpress ecommerce temele genesis

Genesis este o temă multifuncțională care poate fi utilizată pentru comerțul electronic. Tema Genesis este una dintre numeroasele teme populare oferite de StudioPress, dar este cel mai recomandat pentru incepatori.

Deși este simplu, Genesis este împachetat cu multă pumn, făcându-l util și pentru nevoile mai avansate ale dezvoltatorilor.

Caracteristicile Genesis includ compatibilitatea cu Gutenberg, reacția mobilă și multe opțiuni de personalizare a temelor.

Cadrul genezei este sigur, rapid de încărcare, accesibilitate, SEO-optimizat, receptiv, și oferă o serie de opțiuni de aspect. Achiziționarea temei Genesis oferă utilizatorilor acces la suport și actualizări nelimitate.

Dacă doriți să cumpărați tema Genesis pe cont propriu, așteptați să plătiți 59.95 dolari. Dacă doriți acces la toate StudioPress teme (ca în cazul în care operează mai multe site-uri web), le puteți obține pe toate pentru un plata unică de 499,95 USD.

Rețineți că, dacă găzduiți cu WPEngine, accesul la cele 35 de teme StudioPress este inclus în pachetul dumneavoastră de găzduire lunar.

5. Flatsome de teme UX.

cele mai bune cuvinte de ecommerce teme flatsome

Flatsome este o altă temă receptivă și multifuncțională cu multe utilizări potențiale. Puteți să-l utilizați pentru un site web al companiei, pentru portofoliu sau pentru un site de comerț electronic (sau o combinație a acestora).

Flatsome este unul dintre cele mai populare teme de comerț electronic WordPress de pe piață, descărcat de peste 88.000 de ori pe Envato Market. Este prezentat ca fiind cea mai bine vândută temă WooCommerce.

Unele dintre cele mai bune caracteristici ale Flatsome includ:

 • Suport WordPress 5.0 prin UX Builder (instrumentul de creare a paginilor companiei tematice).
 • SEO, optimizat la viteză și receptiv la nivel de telefonie mobilă.
 • Peste 300 de machete și secțiuni predefinite prin Studioul Flatsome. Aceste active pot fi accesate din exterior (pentru a nu umfla tema). Noi opțiuni și secțiuni de machete sunt adăugate în fiecare săptămână.

Deoarece este dezvoltat de unul dintre autorii Power Elite din Envato, puteți fi sigur că știți că este actualizat în mod constant.

Când achiziționați tema, acesta este livrat cu un sistem de glisare și banner încorporat (valoare de 29 USD).

Prețul începe de la 59 USD / an și include 6 luni de sprijin din partea dezvoltatorului. Check out un demo aici.

6. Essence Pro de StudioPress.

cele mai bune e-commerce teme de esență

Essence Pro este o temă concepută în primul rând pentru nișele de sănătate, wellness și de viață, cu caracteristici incluse în mod special destinate comerțului electronic. Ca și alte teme StudioPress construite pe baza Genesis, este frumos, rapid, accesibil și fiabil.

În plus, Essence Pro este compatibil cu Google AMP (contribuie la o viteză rapidă de încărcare a paginii), optimizat pentru Gutenberg și receptiv la nivel de telefonie mobilă. Funcționează bine atât cu WooCommerce cât și cu BigCommerce plugin pentru WordPress.

Pentru frameworkul Essence Pro, se așteaptă să plătească $ 129,95 atât pentru tema, cât și pentru Genesis Framework. Alternativ (și așa cum am spus mai devreme), puteți opta să cumpărați toate temele StudioPress ca o afacere cuplată pe viață sau să le accesați gratuit, ca parte a unui plan de găzduire web WP Engine.

Check out un demo aici.

Matt Ahlgren, fondator și dezvoltator WordPress la WebsiteHostingRating

matt ahlgren

"Sunt un mare fan al StudioPress și al Genesis-ului lor. 99% din site-urile WordPress construiesc și lucrez cu o temă a copilului Genesis.

Genesis Framework este construit cu siguranță, SEO și viteza în minte, plus comunitatea StudioPress și ajutorul disponibil este minunat.

Viteza este deosebit de importantă, deoarece cu cât este mai rapidă încărcarea site-ului dvs. de comerț electronic WordPress, mai multe conversii și vânzările pe care le veți obține. De aceea StudioPress este preferatul meu.

Unul dintre temele mele preferate WordPress eCommerce chiar acum este tema Essence Pro. Este o temă uimitoare, simplă și fără probleme, care funcționează pentru aproape orice tip de nișă. "

Cathi Bosco, director creativ la studiourile C & D și co-fondator DocsWithApps

"Tema StudioPress Essence Pro este accesibilă și compatibilă cu AMP.

Este rapid și frumos: construit pe un cadru fiabil care este ușor de personalizat și pur și simplu funcționează bine cu BigCommerce din cutie! "

7. Generați presa de Tom Usborne.

cele mai bune cuvinte de ecommerce generatepress

Dacă viteza este o prioritate pentru tine (și ar trebui să fie), atunci GeneratePress ar putea fi tema dumneavoastră eCommerce ideală WordPress.

GeneratePress este sigură și stabilă, oferă un cod curat și nu îndeplinește cerințele bloatware inutile. Pe lângă acești factori, este SEO-ready, cu date structurate HTML și Schema.org.

De asemenea, este accesibil, receptiv, și oferă o integrare directă cu personalizarea WordPress (perfectă pentru începători).

Utilizarea GeneratePress înseamnă că veți avea acces la suport activ din partea dezvoltatorului temei, cu o medie de trei actualizări tematice pe lună. Acesta are peste 1.7 milioane de descărcări până în prezent, cu peste 100.000 de instalări active.

GeneratePress este complet gratuit, dar dacă doriți să aveți acces la suplimente (inclusiv demo-ul lor Biblioteca de site-uri), se așteaptă să plătească eticheta de preț de 49,95 USD, care vine cu un an de suport și actualizări și poate fi utilizată pe site-uri web nelimitate.

Brian, CMO la Kinsta

brute CMO

"Tema mea preferată de e-commerce WordPress chiar acum, fără îndoială, este GeneratePress. Tom, dezvoltatorul, are o obsesie cu performanță și viteză ca și mine. Odată ce am găsit-o, nu m-am uitat niciodată înapoi.

Am rula două site-uri de comerț electronic (Easy Digital Downloads) în care vând pluginuri premium WordPress și ambele utilizează GeneratePress.

Este rapid, este foarte ușor de personalizat, iar suportul este fantastic. GeneratePress mă economisește timp și bani! "

Întrebarea rămâne: este mai bine să folosiți o temă premium sau să comisionați un design complet personalizat?

Iată ce spun experții WordPress pe această temă:

Katie Keith, co-fondator la Barn2

"Pentru companiile mici și mijlocii sau startup-urile, o temă pre-construită este ideală – dar numai dacă sunteți pregătit să fiți flexibili în ceea ce privește designul.

Există câteva teme de WordPress de comerț electronic fantastice disponibile (în special teme pentru pluginul WooCommerce) și puteți alege dintr-o gamă largă de desene sau modele care să se potrivească identităților diferitelor mărci.

Cele mai multe dintre ele sunt în zilele noastre foarte flexibile și pot fi adaptate pentru a se potrivi mărcii dvs. și cerințelor dumneavoastră individuale.

Cu toate acestea, dacă aveți nevoi foarte specifice sau un design preexistent pe care doriți să îl potriviți, atunci ar fi mai bine să investiți într-o temă personalizată.

Aș recomanda vreodată o temă personalizată dacă aveți bugetul pentru un dezvoltator cu experiență foarte mare, care va crea o temă robustă, ușoară, care nu va provoca probleme pentru site-ul dvs.

Există prea mulți "dezvoltatori" necalificați care oferă serviciile lor pentru a construi teme personalizate pentru costuri reduse și calitate foarte scăzută. Dacă acest lucru este tot ce vă puteți permite atunci sunteți mai bine cu o temă de pe raft. "

Leah Ashley, manager de afaceri, Copac Leaf Creative

leah ashley

"Scopul temei pe site-ul dvs. este de a afișa conținutul dvs.

Încercarea de a împinge tot conținutul / produsele / etc. într-o temă preconfecționată duce deseori la compromisuri și la un loc "ascuțit", deoarece tema "off-the-shelf" nu a fost construită pentru dvs. și pentru nevoile / dorințele / produsele dvs.

Pentru comerțul electronic, cred că este mai bine să personalizați o temă pentru că reinventați roata, dar uneori acele personalizări pot face diferența în modul în care un site arată, se simte și acționează, prezentând mai bine produsele și afacerile dvs. și făcând o îmbunătățire generală și mai autentice pentru brandul dvs.) experiența utilizatorului. "

Tessa Kriesel, manager de programare la Pantheon

Tessa Kriesel

"Depinde de nevoile dvs. și de unde obțineți temele pre-construite.

Dacă utilizați o temă de la un dezvoltator de renume, calificat și nu aveți nevoie de puțin personalizare – atunci o temă pre-construită este calea de parcurs.

Îmi place personal să știu că site-urile mele WordPress sunt mașini slabe, medii, performante și preferă să meargă pe traseul personalizat pentru a se asigura că nu includ coduri, pluginuri sau bloate inutile ".

Patrick Rauland, educator eCommerce, LinkedIn Learning

"Acest [choice] depinde foarte mult de industria dvs.

Pentru unele produse, va trebui să petreceți mult timp:

 1. Explicarea modului în care funcționează produsul (necesită o zonă de text mare).
 2. Afișarea produsului (necesită o imagine mare sau multe imagini).
 3. Afișarea probelor sociale.
 4. Se afișează recenzii video.

Dacă aveți nevoi specifice, poate fi în avantajul dvs. să creați o temă personalizată. Dar dacă vindeți tricouri sau altceva care este vândut online, puteți folosi probabil o temă pre-construită. "

Chad Barnes, șeful Honcho la SEO Skyrocket

"Este greu de argumentat împotriva personalizării, deoarece, dacă este făcută corect, acestea pot spori în mod dramatic securitatea, pot reduce nevoia de pluginuri, pot îmbunătăți viteza de încărcare a paginii și vor permite vânzătorilor online să considere cumpărătorul țintă și să proiecteze și să construiască un site specific cumpărătorul țintă.

Acestea fiind spuse, majoritatea comercianților online nu își pot permite un site pur personalizat. Dincolo de asta, mulți comercianți cu amănuntul online sunt îngrijorați (în mod corect) de pierderea dezvoltatorului personalizat, în timp ce construirea cu șablon pre-construit oferă stabilitatea (și suportul permanent, actualizările etc.) ale unui dezvoltator mai mare și mai stabil (de exemplu, Elementor, Elegant Teme, Beaver Builder).

Majoritatea clienților noștri optează pentru acesta din urmă și este, de fapt, ceea ce am ales pentru site-ul nostru de comerț electronic, SkyrocketWP ".

Danny Cooper, Lead Developer la FontsPlugin

"O temă personalizată va fi întotdeauna mai rapidă și mai eficientă, deoarece nu trebuie să încărcați pluginuri și funcționalități pe care nu le veți folosi.

Temele pre-construite, în contrast, adesea vin însoțite de zeci sau sute de setări de personalizare, multe dintre ele care nu aveți nevoie. "

Ben Gillbanks, fondator al Pro Tema Design

"Pentru un magazin normal – aș spune că nu contează deloc.

Integrarea pluginurilor eCommerce WordPress este relativ simplă în zilele noastre. Presupunând că nu doriți să faceți ceva personalizat, atunci pluginul va scoate toate html-urile de care aveți nevoie. Și cu noul editor și blocarea suportului pentru pluginurile care vor apărea în curând, va fi chiar mai ușor să construiți un site personalizat cu orice temă.

Dacă nu sunteți tehnic, atunci aș rămâne cu o temă făcută de dezvoltator în spatele plugin-ului (cum ar fi Storefront), dar dacă știți ce faceți, atunci puteți face ceva la fel de bun relativ ușor și apoi puteți personalizați-o mai ușor pentru a se potrivi cerințelor dvs. "

Brian, CMO la Kinsta

brute CMO

"Din moment ce GeneratePress este mai mult decât un cadru decât o temă, ar trebui să merg cu obicei.

Cu toate acestea, nu mai trebuie să fii așa de tehnic pentru a-ți construi propriul site personalizat, acesta este cel mai bun lucru despre WordPress.

Cu teme precum GeneratePress, puteți crea destul de mult ceea ce vă puteți imagina. Aveți un timp greu? Adăugați un plugin ca Elementor pentru a face acest lucru mai ușor. "

Ryan Connolly, CEO la Red Ape Media

"Cred cu tărie că o temă personalizată este ideală în aproape toate situațiile. Fiecare magazin este unic. Majoritatea magazinelor au cerințe de funcționalitate diferite. Chiar dacă unele teme pot oferi o mulțime de opțiuni de personalizare, este de obicei destul de vizibil atunci când o temă este folosită, mai ales atunci când cineva poate fi familiarizat cu un alt site folosind tema exactă.

Una dintre principalele preocupări în ceea ce privește temele pre-construite este performanța. Multe teme vin cu o mulțime de bătăi inutile care pot împiedica experiența utilizatorului, ceea ce poate duce la o rată de respingere mai mare. Unele teme pre-construite oferă o performanță solidă, însă de multe ori o temă personalizată poate oferi un magazin cu avantaje de performanță pe care dezvoltatorii de teme pre-construiți nu le pot realiza din cauza necesității de a satisface cerințele de personalizare încorporate ale unui public de masă .

În cele din urmă, bazându-te pe teme pre-construite poate provoca probleme în timpul actualizărilor WordPress (după cum am văzut din recentul WordPress 5.0 de presă care a introdus editorul Gutenberg). Actualizările mici sunt mult mai susceptibile de a provoca probleme cu teme pre-construite, spre deosebire de cele personalizate adaptate clientului. Așteptarea dezvoltatorilor de teme pentru actualizare poate fi frustrant atât pentru proprietarul magazinului, cât și pentru un potențial client care poate întâmpina un bug. "

Karol K, Blogger și Writer

karol k

"Pre-built-ul devine mai rapid la" site-ul minimal viabil ".

Ca proprietar de afaceri, doriți să începeți vânzarea cât mai curând posibil. Apoi vă puteți întoarce la site-ul dvs. mai târziu, redoți unele lucruri, îmbunătățiți pe baza rezultatelor dvs. "

Gânduri finale: cele mai bune tematici de e-commerce WordPress pentru următorul proiect

Pentru a crea conversii de comerț electronic, este necesară o experiență extraordinară pentru site.

Dacă clienții nu îți plac designul site-ului dvs. web, nu pot căuta cu ușurință catalogul de produse sau nu găsesc viteza de încărcare a site-ului prea lentă, probabil că se va întoarce la alt magazin de comerț electronic pentru a obține ceea ce are nevoie.

Alegerea temei potrivite pentru WordPress pentru magazinul dvs. de comerț electronic poate face sau vă poate distruge succesul.

Veștile bune? Doar pentru că alegeți una pentru a începe acum nu înseamnă că nu puteți să le dezactivați mai târziu pe măsură ce aflați ce funcționează cel mai bine pentru afacerea dvs.

Care este tema dvs. eCommerce preferată WordPress și de ce? Gândiți-vă gândurile la @BigCommerce, și vom împărtăși cele mai inspirate sfaturi!Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *