Nets, un furnizor de servicii de plată din Nordics, și-a anunțat alianța strategică cu Przelewy24. Acesta este un important furnizor de servicii de plată online din Polonia. Această veste vine după ce Nets a achiziționat recent Dotpay / eCard.

Publicitate

Omul-canal Webinar

Obțineți sfaturi pentru a maximiza veniturile și pentru a minimiza riscul în fluxurile de canale omni. Aflați cum puteți reduce fricțiunea pentru a crește fidelitatea și vânzările clienților. Înregistrați-vă pentru Webinarul nostru Omni-Canal

Conform plase, compania nordică va atinge un pachet majoritar de 51% în grupul consolidat care include Przelewy24 și Dotpay / eCard. Nets spune că această afacere și alianța strategică cu Przelewy24 reprezintă o "intrare semnificativă" în Polonia.

"Polonia arată o creștere solidă a comerțului electronic"

"Polonia se caracterizează printr-o creștere solidă a volumelor de comerț electronic și printr-un potențial ridicat de creștere prin conversia numerarului la plăți digitale", explică compania. Potrivit lui Statista, comerț electronic în Polonia este de așteptat să înregistreze o creștere a veniturilor de 9,4% în 2020.

Nets: "Ne propunem să ne consolidăm în continuare prezența în Polonia"

"Przelewy24 sa descurcat foarte bine în ultimii ani, înregistrând o creștere continuă a volumului și a veniturilor", spune Bo Nilsson, CEO al grupului Nets. "Această alianță strategică ne mărește prezența în zona de servicii comerciale din Polonia și, în combinație cu achiziția noastră de Dotpay / eCard, ne propunem să ne consolidăm în continuare prezența în Polonia prin consolidarea și inițiativele comerciale puternice".

Piotr Kurczewski, care va rămâne în funcția de CEO al Przelewy24 și acționar cu 49% din grupul consolidat, crede că firma sa poate consolida și mai mult portofoliul de servicii comerciale combinate. "Și în cadrul Grupului Nets vom putea accelera inovarea, construindu-ne pe capacitățile noastre comune în beneficiul comercianților, partenerilor și consumatorilor".

Despre Nets

Nets a colaborat cu peste 400.000 de comercianți, inclusiv 35.000 de comercianți online, peste 240.000 de întreprinderi și peste 240 de bănci din întreaga regiune nordică și Europa continentală.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *