Fidelity National Information Services, o companie importantă de servicii financiare din SUA, a anunțat că va achiziționa Worldpay pentru peste 30 de miliarde de euro. Este cea mai mare afacere de până acum în industria plăților electronice cu creștere rapidă.

Publicitate

Ghid de litigiu privind rambursarea taxelor

Am creat acest ghid pentru a ajuta comercianții să vadă prin trucurile frauduloase și să-și protejeze afacerea de returnările de taxe, fără a compromite experiența de cumpărături. Descarca Ghidul acum.

Sectorul fintech continuă să crească foarte mult. Consultanții de la McKinsey cred că plățile globale vor ajunge la aproximativ 2,65 miliarde de euro în venituri până în 2023, așa cum Techradar scrie. Și acum, doi dintre cei mai mari jucători din această industrie se reunesc.

Worldpay are o prezență semnificativă în Marea Britanie

Fidelity National Information Services, sau FIS, va plăti aproximativ 30 de miliarde de euro pentru Worldpay, care are o prezență semnificativă în Regatul Unit și este un jucător important în sectorul plăților cu carduri. Compania oferă soluții de plată online către firmele de comerț electronic și instituțiile financiare din întreaga lume. Printre clienții săi se numără Topshop, Clarks și Kobo.

Achiziția anunțată urmează după un an după ce Vantiv a plătit câteva miliarde de euro pentru compania de plăți fondată în Marea Britanie și este un spin-off de la Royal Bank of Scotland.

Odată încheiată tranzacția, cele două companii vor avea un venit anual de peste 10 miliarde de euro, cu un câștig de bază ajustat de aproximativ 4,4 miliarde de euro. Dacă autoritățile de reglementare aprobă achiziția, acordul ar trebui să conducă la o creștere a veniturilor organice de 6 până la 9% până în 2021, spun ambele companii.

"Scala contează în industria noastră"

"Scala este importantă în industria noastră care se schimbă rapid. La sfârșitul acestui an, cele două organizații de forță vor combina forțele pentru a oferi o combinație de scară, prezență globală și cea mai largă gamă de soluții financiare globale ", a comentat Gary Norcross, CEO al FIS.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *