Februarie sa terminat, așa că este timpul pentru o nouă lună proaspătă cu noi evenimente de comert electronic noi pentru a vizita Europa! Deci, ca întotdeauna, am făcut o prezentare generală la îndemână pentru dvs., astfel încât să știți când și unde are loc un eveniment de comerț electronic în această lună în Europa.


5-6 februarie: Savant eCommerce Berlin – Germania

Savant eCommerce Berlin dispune de peste 90 de retaileri și branduri omnichannel și pureplay, 13 ore de conținut și peste 8 ore de networking.


Februarie 6-7: Executarea Insight Shopper – Regatul Unit

Executarea Shopper Insights este un eveniment de două zile care are loc la Londra și reunește comunitatea industriei FMCG.


Februarie 6-7: Rewise – Online

Rewise este un eveniment complet online pentru marketerii, start-up-urile și antreprenorii care doresc să își extindă orizonturile în comerțul electronic și comerțul cu amănuntul.


15 februarie: CRO Commerce – Croația

CRO Commerce este numele primei conferințe omnichannel de vânzare cu amănuntul din Croația. Aproximativ 200 de participanți se vor aduna pentru a vorbi despre subiecte importante de comerț electronic.


20 februarie: Comerțul electronic Berlin Expo – Germania

E-commerce Berlin Expo este cel mai mare eveniment de comert electronic de comert electronic din capitala (tech) din Germania. Peste 5.000 de vizitatori și 150 de expozanți sunt așteptați.


Vizitați evenimentele de comerț electronic din Europa

Dacă doriți să vizitați mai multe evenimente de comerț electronic în Europa, vă rugăm să vizitați site-ul nostru calendar evenimente. Dacă evenimentul dvs. lipsește, nu ezitați să Contacteaza-ne!

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *