Lantul rusesc de incaltaminte Obuv Rossii a anuntat un nou proiect cu DPD, cel mai mare operator comercial de livrare expres in Rusia. Cele două companii au finalizat un proces de puncte de ridicare în magazinele de încălțăminte ale lui Obuv Rossii. Pilotul a fost lansat cu aproximativ 20 de magazine, dar în viitor vor fi conectate alte 150 de magazine.

Publicitate

Ghid de litigiu privind rambursarea taxelor

Am creat acest ghid pentru a ajuta comercianții să vadă prin trucurile frauduloase și să-și protejeze afacerea de returnările de taxe, fără a compromite experiența de cumpărături. Descarca Ghidul acum.

Proiectul pilot a fost lansat în decembrie anul trecut, cu aproximativ 20 de puncte de vânzare cu amănuntul care au fost conectate la rețeaua DPD Pickup din Rusia. Procesul a fost un mare succes și acum cele două părți doresc să conecteze aproximativ 150 de magazine în viitor.

"Creșterea traficului și a vânzărilor pe canale omni- versale"

Parteneriatul cu DPD face parte din strategia retailerului de încălțăminte de a se integra în infrastructura logistică a pieței de comerț electronic rusesc. "Cu noul proiect, oferim clienților noștri un serviciu convenabil, îmbunătățim calitatea serviciilor oferite de magazinele noastre, mărim traficul și vânzările de canale omni-canale", a spus Anton Titov, CEO.

Nu este prima dată când cele două companii colaborează. În 2013, au început cu livrarea de mărfuri de către DPD către magazinele Obuv Rossii. "Serviciile noastre de menținere în magazin oferă locații mai confortabile clienților pentru primirea comenzilor lor online, atrage trafic suplimentar pentru partenerii noștri și face posibil ca compania de încălțăminte să extindă oferta de servicii clienților săi", directorul de vânzări Ilya Martynov din DPD spune.

Obuv Rossii este de asemenea partener cu PickPoint

În afară de colaborarea cu DPD, Obuv Rossii colaborează și cu PickPoint, un alt mare jucător al pieței rusești de livrări de colete. "Vom continua să dezvoltăm noua linie de afaceri și să adăugăm noi parteneri", spune Natalia Pauli Știri eCommerce EuROPe.

Mai mulți comercianți cu amănuntul cooperează cu companii de logistică

"Apropo, exemplul nostru nu este unic în Piața de comerț electronic rusească. În prezent, există o tendință de comercianți cu amănuntul care încep să deschidă punctele de preluare a operatorilor de curierat expres în magazinele lor ", explică ea. "De exemplu, principalul retailer rusesc de alimente x5 Retail Group va colabora cu PickPoint pentru a plasa automate de colete în magazinele sale".

Obuv Rossii

Obuv Rossii este un distribuitor de încălțăminte din Rusia, fondată în 2003. Compania are 724 de magazine, sub mărcile Westfalika, Peshekhod, Rossita, Emilia Estra și Lisette, în plus față de dezvoltarea brandurilor de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru brandurile de viață activă S-tep, All.go și Garda de zăpadă.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *