DHL Express va construi un nou centru logistic în Danemarca, care va apărea la aeroportul din Copenhaga. În cazul în care hub-ul va deveni operațional, planificat să se întâmple în 2023, furnizorul de servicii logistice va putea gestiona aproape 37.000 de pachete pe oră, 24 de ore pe zi.

În comunicatul de presă însoțit[[pdf], DHL Express vorbește despre un centru de vârf și cea mai mare investiție pe care a făcut-o vreodată în Danemarca sau în oricare dintre celelalte țări nordice. Se spune că hub-ul îmbunătățește semnificativ viteza și calitatea activităților DHL Express în Europa de Nord.

Creștere puternică în comerțul electronic transfrontalier

De obicei, pachetele către și din Danemarca se deplasează prin intermediul hub-urilor DHL din Germania (Leipzig) sau din Marea Britanie (East Midlands). Dar, odată ce noul centru de la Aeroportul din Copenhaga se va deschide, avioanele își vor putea ajunge în mai multe direcții fără a mai fi nevoie de opriri suplimentare, explică compania.

Potrivit lui Atli Einarsson, Managing Director al DHL Express în Danemarca, compania se așteaptă la o creștere puternică a comerțului online transfrontalier. "De asemenea, ne pregătim pentru creșterea clienților noștri, inclusiv companiile de producție din industria farmaceutică și de modă".

Volum tot mai mare de colete către și din China

Thomas Woldbye, CEO al Aeroportului din Copenhaga, este, de asemenea, foarte mulțumit de știri. El spune că transportul aerian este foarte important pentru ca aeroportul să rămână un important centru pentru Europa de Nord. "Putem observa cererea tot mai mare de facilități de transport aerian de înaltă calitate pentru a face față creșterii volumului de mărfuri către și dinspre locuri precum China. De asemenea, satisface nevoile consumatorilor, care fac din ce în ce mai multe dintre cumpărăturile lor online. Aceasta este o veste bună pentru Danemarca și regiunea. "

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *