Succesul pe Amazon face munca grea. Amazon oferă instrumente pentru a ajuta vânzătorii. Multe instrumente, cum ar fi Registrul de marcă, sunt subutilizate.

Succesul pe Amazon face munca grea. Amazon oferă instrumente pentru a ajuta vânzătorii. Multe instrumente, cum ar fi Registrul de marcă, sunt subutilizate.

Consumatorii iubesc Amazon. Există aproape 300 de tranzacții pe secundă pe acea platformă. Cu toate acestea, doar listarea produselor pe Amazon nu echivalează automat cu succesul. Un vânzător trebuie să se concentreze asupra calității și conținutului listelor și să le îmbunătățească continuu. Acest lucru va ajuta la creșterea popularității produselor dvs. și urcând în topul clasamentului.

Amazon oferă multe instrumente pentru construirea unui brand și îmbunătățirea paginilor de produs. Cu toate acestea, majoritatea mărcilor și vânzătorilor nu utilizează aceste instrumente. Instrumentele nu vă ajută numai să vă măriți clasamentul pe Amazon, dar și să vă aducă autenticitatea produselor dvs. și să stabiliți numele și identitatea mărcii dvs.

De ce sa vinzi pe Amazon?

Vânzarea pe Amazon are multe avantaje. Pentru unul, este un cost redus. Nu aveți nevoie să deschideți un magazin sau să construiți și să mențineți un site Web. Este relativ simplu să începeți și să listați produsele dvs. Clienții sunt deja acolo!

Conducerea traficului către o rețea nou site de comerț electronic și câștigarea încrederii vizitatorilor este dificilă și costisitoare. Amazon are deja încrederea clientelei sale. Vânzarea de produse pe această platformă va crește vizibilitatea și conștientizarea mărcii – dacă abordați-o cu această intenție.

Succesul va fi dificil dacă singura dvs. motivație este de a face cât mai mulți bani cât mai repede posibil. În schimb, succesul pe Amazon necesită muncă, efort și timp. Nu credeți că cei care se ocupă de bogăția rapidă. Dacă ar fi fost la fel de eficienți cum ar spune ei, ei nu ți-ar fi vândut tainele.

O afacere reală

Unii vânzători cred că pot stabili o pagină de produs lipsită de atenție, pot primi recenzii false, pot folosi trucuri pentru a îmbunătăți clasamentele și pot câștiga foarte repede bani. Nu funcționează. Nu este nevoie de mult timp ca Amazon să descopere aceste scheme și să închidă vânzătorii.

Recenzile sunt printre cele mai mari surse de înșelăciune. Există o întreagă industrie axată pe obținerea rapidă a recenziilor pentru produsele dvs. Amazon a făcut pași a legitima procesul de revizuire – de la a permite doar revizuiri verificate de cumpărare la urmărirea adreselor IP la închiderea conturilor de recenzori suspecți.

Nu este nevoie de mult timp ca Amazon să descopere aceste scheme și să închidă vânzătorii.

În plus, Amazon a eliminat recenziile pe care programele sale de inteligență artificială le-au marcat ca fiind false. Acestea includ recenziile postate acum doi ani. Am văzut produsele merg de la un rating 4.5 cu peste 600 de comentarii la un rating de 3,7 cu mai puțin de 300 de comentarii peste noapte.

Boost Rankings

Un recent articol din Wall Street Journal, "Cum vanzatorii Trick Amazon pentru a stimula vanzarile, "Descrie o întreagă industrie de" ferme de clic "care încearcă să îmbunătățească clasamentul. Acesta este procesul de introducere a unui termen în bara de căutare Amazon și apoi clic pe link-ul unui produs pentru a-și îmbunătăți clasamentul. Dar vânzătorii care plătesc pentru acest serviciu își aruncă banii. Practica nu funcționează. Algoritmul lui Amazon a preluat această activitate acum un an. În plus, această tactică a funcționat numai atâta timp cât activitatea continuă.

Cea mai bună modalitate de a crește rangul dvs. este să înțelegeți cuvintele cheie cu valoare ridicată și să le integrați în anunțurile dvs. cu produse și anunțuri pentru produse. În timp ce vindeți mai multe produse, se îmbunătățește clasamentul acestora, ceea ce permite produsului să vândă mai mult.

Registrul mărcilor

De asemenea, articolul Wall Street Journal se referă la deturnarea unui număr de identificare ASIN – Amazon Standard – de către un concurent sau contrafăcător. Registrul de marcă al Amazon este un instrument insuficient utilizat care abordează această problemă.

Fiecare legitim vânzător de mărci ar trebui să folosească Registrul de marcă. Protejează împotriva vânzătorilor care nu acceptă vânzările care încearcă să vă deturneze listele sau să vândă replici contrafăcute ale produselor dvs.

Orice vânzător legitim de marcă ar trebui să utilizeze Registrul de marcă.

În plus, Registrul de mărci permite vânzătorilor să construiască conținut îmbunătățit, cum ar fi imagini și informații suplimentare în cazul în care descrierea obișnuită ar fi. Îmbunătățirile sunt concepute pentru a evidenția personalitatea și unicitatea unei mărci. Îmbunătățirile pot include, de exemplu, întrebări frecvente. Cu cât aveți mai multe informații pe care le oferiți consumatorilor, cu atât este mai probabil ca aceștia să vă sprijine afacerea, să achiziționeze elementele dvs. și să le spună altora.

Termenul lung

Vreți să faceți bani rapizi sau căutați să vă dezvoltați afacerea? Dacă obiectivul dvs. este de a dezvolta o afacere durabilă, abordați-o pe Amazon cu intenția de a construi identitatea mărcii într-o piață saturată. Pentru a face acest lucru, trebuie să ieșiți afară. Prin comunicarea vocii dvs. de brand unic și folosind instrumentele pe care le oferă Amazon, puteți, din experiența mea, să vă dezvoltați o afacere pe piața Amazonului și dincolo de ea.

Am abordat o cladire de afaceri pe termen lung in "Cum să convertiți cumpărătorii Amazon la clienții dvs. (fără a încălca regulile). "Pentru a rezuma, asigurați-vă că numele companiei se află pe fiecare produs pe care îl vindeți. Dacă cumpărătorii de la Amazon vă plac compania dvs. și produsele sale, aceștia vor găsi site-ul dvs. web.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *