Deliveroo are planuri ambițioase pentru anul 2019. Platforma online de livrare a alimentelor dorește să fie disponibilă pentru 100 de milioane de oameni din întreaga Europă la sfârșitul acestui an. Planul este acela de a conecta 85.000 de restaurante, dezvoltând în același timp 1.700 de noi "branduri virtuale", ceea ce le permite restaurantelor să ofere bucate din bucătăria lor existentă, dar cu un alt nume de marcă.

Publicitate

Omul-canal Webinar

eTail este singurul eveniment în care puteți învăța și puteți conecta cu un grup incredibil de 80 de vorbitori de nivel înalt de vânzare cu amănuntul. Aflați de la începători inovatoare și perturbatoare omnichannel. Cu conținut creat de gânduri, formate interactive și un accent deosebit pe tehnologia de vânzare cu amănuntul, eTail este conceput pentru a vă asigura că atingeți excelența omnichannel și profitați cu unitate. Descărcați Agenda

Deliveroo, cea mai rapidă creștere din Europa anul trecut, a declarat că extinderea și extinderea ofertei de restaurant este o prioritate pentru companie în acest an. Deja clienții pot alege de la două ori mai multe restaurante decât anul trecut. Prin intrarea în noi parteneriate cu restaurantele, Delivery dorește să coopereze cu peste 85.000 de restaurante din întreaga Europă la sfârșitul acestui an.

Operarea marcilor virtuale în întreaga Europă

Unul dintre modalitățile prin care serviciul de livrare a alimentelor dorește să îmbunătățească oferta restaurantului este oferindu-le posibilitatea de a opera "mărci virtuale". O astfel de marcă este disponibilă prin intermediul aplicației Deliveroo sau al site-ului web și este prezentată ca un restaurant independent cu un nou meniu. De exemplu, un restaurant cu grătar poate oferi un meniu mexican sau un restaurant grecesc poate oferi boluri sănătoase de proteine ​​sub un alt nume de marcă. La sfârșitul acestui an, Deliveroo dorește să pună la dispoziție 1700 de mărci virtuale pentru clienții săi din Europa.

O aplicație și un site web personalizate mai bine

Compania dorește de asemenea să ofere un site personalizat mai bun. Clienții vor vedea mai multe restaurante pe baza preferințelor lor personale și a istoriei comenzilor.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *