Oamenii iubesc tricourile. Ei pot face tot pop-ul tau, te pot ajuta sa faci o declaratie sau sa fii un starter de conversatie.

Conform Statista, vânzările de comerț electronic au ajuns la 504,6 miliarde de dolari în 2018.

Acest număr este proiectat să depășească 735 de miliarde de dolari în 2023. Și numai îmbrăcămintea și accesoriile ar trebui să genereze peste 138,7 miliarde de dolari până în 2022.

vinde tricouri on-line comerțul electronic cu amănuntul

Acest lucru dovedește încă o dată acest lucru industria modei a asigurat un loc stabil în comerțul electronic și nu merge nicăieri.

Acum, oricine poate lansa un magazin de tricouri online și poate face bani.

Nu aveți nevoie de cunoștințe despre produse sau tehnologie modernă pentru a începe – aveți nevoie doar de uneltele potrivite la îndemână, care pot automatiza întregul proces.

Cum să începeți să vindeți tricouri online

Ideea de a rula un magazin de tricouri proprii este una interesantă, dar înainte de a ajunge să vedeți vânzările care vin, va trebui să vă rostogoliți mânecile o mică lucrare.

Există 4 pași esențiali pe care trebuie să-i luați pentru a începe o afacere de succes cu tricouri.

1. Găsiți publicul țintă și nișă.

În timp ce ați putea fi primul din cercul dvs. pentru a proiecta și a vinde tricouri online, în lumea largă de comerț electronic, există o grămadă de alți comercianți care urmăresc același vis. Deci, înainte de a ajunge la proiectarea și înființarea magazinului dvs., trebuie să răspundeți la o întrebare: cine va cumpăra tricourile?

Dacă răspunsul dvs. este "toată lumea", intri într-o zonă periculoasă.

Direcționarea tuturor sub soare este ca și cum ar fi înclinat la morile de vânt.

Făcându-ți ținta prea largă, vei ajunge la nimeni.

A face acest lucru va costa, de asemenea, nu numai bani, dar, de asemenea, timp. Și cine vrea asta?

De când ați decis deja să vindeți tricouri, sunteți acum parte a industriei de modă și îmbrăcăminte.

În timp ce acest lucru este un început bun, probabil că sunteți de acord că nu vă ajută să vă definiți publicul țintă – toată lumea poate purta un tricou!

Acestea fiind spuse, trebuie să vă restrângeți și mai mult audiența găsiți o nișă de produs. Iată cum puteți face acest lucru.

Definiți-vă pasiunile și interesele.

Nimeni altceva decât va trebui să-ți conduci afacerea cu tricouri (cel puțin la început).

Deci, pentru a avea succes, trebuie să găsiți o nișă pe care o înțelegeți și pe care o puteți comercializa.

Gândiți-vă la ceea ce sunteți pasionat și care sunt interesele oamenilor care se află în jurul vostru.

Cunoașterea dorințelor și a punctelor dureroase ale acestor persoane este cel mai mare avantaj al dvs. – puteți genera acum idei despre produse pe care această nișă particulară le va iubi.

Faceți-vă cercetările.

Acum este momentul să vă cercetați interesele și pasiunea la un nivel mai profund.

Aflați cine sunt concurenții dvs., care sunt punctele forte și punctele slabe ale acestora pentru a obține o imagine mai bună a modului în care vă puteți poziționa pe aceeași piață.

Verificați web pentru a afla care sunt tendințele locale (sau globale) în rândul cumpărătorilor online pentru a găsi un decalaj pe piață pentru produsul dvs. de nișă.

Sunt câteva instrumente care vă pot ajuta în această călătorie trenduri Google. Alexa, și Ahrefs.

Identificați o problemă pe care o puteți rezolva cu produsul dvs.

Ați auzit-o înainte și veți auzi din nou – fiecare produs trebuie să rezolve o problemă, indiferent cât de mare sau mică este.

Gândiți-vă dincolo de designul frumos al tricoului și de transportul rapid.

Tricoul tau va oferi sprijin psihologic, va ajuta pe cineva sa-si exprime convingerile in lume sau sa-i faca sa se simta parte dintr-o comunitate?

2. Creați un magazin online.

Odată ce ați definit piața țintă și ați descoperit o nișă de produs, este timpul să înființați proprietatea imobiliară a magazinului dvs.

BigCommerce este una dintre cele mai populare platforme de comerț electronic care vă permite să lansați un magazin într-o chestiune de câteva minute.

Odata ce tu Creeaza-ti contul, apăsați "Setare magazin" în tabloul de bord care vă va ghida în pași importanți de a vă face magazinul. Aceasta include:

 • Setările pentru magazin.
 • Valute.
 • Plățile.
 • Impozit.
 • Livrare.
 • Contabilitate.

3. Adăugați produse în magazinul dvs.

BigCommerce oferă o numărul de integrare puteți utiliza pentru a sursa produse pentru magazinul dvs. online, pentru a explora astfel opțiunile.

Probabil cel mai simplu mod de a începe este acela de a colabora cu a print-on-demand – un serviciu terț care îți îndeplinește și livrează produsele.

Deoarece toate produsele dvs. sunt tipărite numai atunci când comanda intră, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costurile inițiale.

Acest lucru oferă, de asemenea, mai multă libertate de a introduce noi produse sau de a întrerupe cele care nu se vând.

4. Fail, încercați din nou, eșua și continuați să încercați.

Să fim reali, probabil că nu veți avea sute de mii de ordine care vor veni imediat după lansarea magazinului dvs., dar nu lăsați-l să vă pună înapoi.

Fiind un proprietar de magazin online necesită rezistență și rezolvarea problemelor creative.

În timp ce cercetarea dvs. a sugerat ce design va conduce vânzări, previziunile dvs. ar putea să nu corespundă nevoilor actuale ale publicului țintă în acest moment.

De aceea este important să oferiți clienților dvs. o voce.

Să le decidă ce produse și desene sau modele sunt cele mai atractive pentru ei.

Dacă un design nu este popular, încercați ceva cu totul altfel. Și dacă clienții nu reacționează la noul design, creați altul.

Ascultați feedbackul și continuați să încercați! Vei ajunge acolo în cele din urmă.

Cum de a crea un design de tricou

Tricourile sunt unul dintre ele cele mai populare articole de îmbrăcăminte care sunt purtate atât de bărbați cât și de femei.

Ca regulă generală, cu cât produsul este mai popular, cu atât mai mare este concurența pe piață.

De aceea, pentru a rupe zgomotul, va trebui să creați modele de tricouri care să spună o poveste sau să facă o declarație în care cred oamenii.

1. Găsiți idei de proiectare.

Începeți prin a nota temele cheie, credințele și stilurile pe care doriți să le cunoașteți. Apoi, luați ceva timp lustruind aceste idei pentru a veni cu mai multe concepte concrete de design.

Definiți obiectivul dvs. de afaceri.

Întrebați-vă dacă sunteți în căutarea unui succes o singură dată sau ceva care vă va plăti facturile și vă va duce în vacanță pentru anii următori.

Acum, nu există nici un răspuns bun sau rău aici, dar a fi sincer cu dvs. în acest moment vă poate ajuta să faceți căutarea de design mult mai ușoară.

Dacă sunteți în căutarea de idei care sunt veșnic verde, se concentreze pe subiecte și teme care nu ies din moda sau sunt relevante pe tot parcursul anului printre publicul tinta. De exemplu, un tricou care spune "vibe de weekend" sau "sfânt guacamole".

Dar dacă începeți un magazin online este modul dvs. de a testa apele de comerț electronic, face teme sezoniere și subiecte trending epicentrul desenelor dumneavoastră. Există o meme populară sau spune că o ia lumea prin furtună? Aceasta ar putea fi șansa ta de a genera bani din moment.

Și în cazul în care căutați puțin din ambele, amestecați oferta dvs. de produse veșnic verzi cu modele care susțin o mișcare socială despre care se vorbește în prezent.

Asigurați-vă că rezonează cu valorile dvs. personale și de afaceri.

Deturnarea evenimentelor de știri aleatorii poate acționa împotriva dvs. dacă nu vă va gândi mult la asta.

Explorați diferite elemente de design.

Designul tricoului tau poate veni în mai multe forme și forme.

Puteți folosi tipografia, desenele, forme, ilustrații sau fotografii ca bază de proiectare. Dar dacă credeți că utilizarea unui singur tip de element este prea restrictivă, amestecați și potriviți diferite elemente pentru a crea un design unic de tricou.

Amintiți-vă, chiar și cele mai mici detalii din design-ul dvs. pot spune o mie de cuvinte, astfel încât pentru cel mai bun rezultat, să rămânem la forme clare și formele care sunt ușor de recunoscut sau citite atât sus și aproape de la distanță.

Alege paleta de culori strategic.

Pentru majoritatea oamenilor, inclusiv pentru clienții dvs. viitori, vizualul contează cel mai mult.

Acestea fiind spuse, fiecare culoare pe care o folosiți poate afecta modul în care oamenii văd marca și produsele dvs.

De aceea, trebuie să vă gândiți nu numai la culorile designului dvs., ci și la culorile tricourilor pe care le va crea designul.

Obiectivul vostru final este să vă asigurați că cei doi se complimentează reciproc.

Învățarea principiilor de bază culoarea teoretică, sau culoarea psihologiei pot veni la îndemână atunci când iau astfel de decizii.

Dar, de asemenea, trebuie să țineți cont de unele aspecte tehnice. De exemplu, vânzarea teilor alb cu text în negru va arăta elegant, dar având același text în roz deschis poate face ca designul să fie greu de citit.

Găsiți tipul de tricou potrivit.

Gâtul echipajului, gâtul V și polo sunt doar câteva tipuri de tricouri acolo pentru tine alege.

Atunci când decideți ce tricou va face cea mai bună pânză pentru desenele dvs., gândiți-vă la publicul țintă și la obiectivul imaginat pentru marca dvs.

E simplu. Tricourile Polo probabil că nu vor fi cea mai bună alegere pentru un magazin care are o senzație urbană și îi vizează pe cumpărătorii de streetwear.

Baghetele sau tijele tăiate, pe de altă parte, ar putea fi doar perfecte.

Decideți asupra metodei de imprimare.

Când căutați idei de design pentru tricouri, trebuie să păstrați în minte și tehnica de imprimare.

Unele metode de imprimare sunt mai flexibile decât altele, deci este mai bine să știți cu ce lucrați imediat după lilieci, în timp ce încă mai aveți timp pentru a vă ajusta desenele.

Să aruncăm o privire la cele 3 metode de imprimare cele mai populare pentru tricouri.

Direct-to-îmbrăcăminte aplica direct cerneala pe produs. Este un fel de imprimare pe hârtie, cu excepția unui tricou. Imprimarea DTG oferă opțiuni de culoare extinse în design și oferă o mare precizie în detalii. Cu toate acestea, plasarea designului poate fi uneori limitată.

Captură ecran implică împingerea cu cerneală a unui șablon de țesătură pe țesătură. Ceea ce este important să știți este că prin imprimarea pe ecran se poate aplica o singură culoare la un moment dat. Deci, cu cât mai multe culori are design-ul dvs., cu atât mai mult va trebui să îl tipăriți, și cu atât mai scump va fi totul.

Sublimare imprimare infuzează un strat de cerneală direct pe material, ceea ce înseamnă că suprafața de imprimare a tricoului este semnificativ mai mare. Acest tip de imprimare funcționează cel mai bine cu modele, fotografii (în special peisaje) și modele abstracte.

2. Creați desenele.

Odată ce ați cristalizat ideile, este timpul să creați designul real. Există mai multe moduri în care puteți să faceți acest lucru.

Fă-o singur

Dacă aveți abilități și timp, faceți-vă provocarea de a crea modele de tricouri pe cont propriu. Nu este nimic mai plăcut decât să vezi că ideea ta vine la viață chiar în fața ochilor tăi.

Crearea de desene sau modele nu trebuie să fie dificilă, trebuie doar să știți ce instrumente sunt acolo care vă pot ajuta să vă vizualizați ideea.

Dacă este pentru prima dată când creați ceva digital, este corect să spunem că software-ul profesionist precum Adobe Photoshop sau Adobe Illustrator ar putea să nu fie cea mai bună alegere nu numai din cauza prețului, ci și din cauza curbei de învățare.

Din fericire, există mari alternative gratuite care oferă funcții de bază necesare creării unui fișier tipărit pentru tricouri. Să trecem peste câteva editoare grafice vectoriale open source pe care le puteți începe astăzi:

 • Canva are tot ce aveți nevoie pentru a vă dezvolta primele proiecte – un simplu editor de drag-and-drop, acces la peste 8.000 de șabloane gratuite, foldere pentru a vă organiza desenele și capacitatea de a încărca propriile imagini.
 • Photopea are o grămadă de șabloane pre-făcute pentru diferite proiecte, acest software este un instrument prietenos atat pentru incepatori de design grafic cat si pentru veterani.
 • GIMP este un editor grafic care vă va permite să retușați imaginile pe care doriți să le utilizați pentru desenele dvs. de tricouri sau să adăugați câteva desene în formă liberă.
 • Inkscape poate fi folosit pentru a crea sau a edita grafice vectoriale. Deși este un instrument versatil pe care îl puteți folosi pentru a lucra cu ilustrații, linii sau picturi complexe, are o curbă de învățare.

Pro Tip

Dacă doriți ca designul dvs. să arate cel mai bine la imprimare, urmați cu atenție cerințele grafice de bază furnizate de imprimanta aleasă.

În cele mai multe cazuri, va trebui să luați în considerare dimensiunea unei zone de imprimare, rezoluția fișierului și formatele de fișiere acceptate acceptate.

Închiriați un designer.

Nu toată lumea este binecuvântată cu un ochi pentru desene sau modele excelente sau are toate abilitățile necesare pentru a le crea, și asta e perfect. Dacă nu vă simțiți confortabil în ceea ce privește crearea modelelor de tricouri, trimiteți-le unei persoane profesionale.

Dacă nu ați angajat niciodată un designer independent, nu vă faceți griji, nu va trebui să mutați munții pentru a găsi unul.

Există numeroase platforme care vă vor conecta cu un designer talentat, care are abilitățile de a transforma viziunea într-un fișier tipărit pentru magazinul de tricouri.

Să aruncăm o privire la câteva opțiuni:

 • 99designs. Această platformă conectează designeri independenți cu clienții care sunt în căutarea desenelor personalizate, lăsa să fie logo-uri, carti de vizită, sau ați ghicit-o – modele de tricouri. Dacă aveți o viziune clară asupra aspectului designului tricoului dvs., pur și simplu răsfoiți prin piscina de designeri pentru a găsi o persoană a cărei stil vă place. A lovit butonul "Invitați să lucreze" și începeți conversația. Cu toate acestea, dacă ideea dvs. de design este vagă și sunteți deschis la interpretări creative, începeți un concurs deschis pentru întreaga comunitate de designeri pe 99designuri. Este simplu: descrieți ideea, stabiliți bugetul și permiteți diferiților designeri să trimită versiunile de design. Puteți să alegeți și să plătiți pentru cel care satisface gustul și designul dvs. estetic cel mai bine.
 • Dribla. Designerii de grafică și agenții folosesc Dribble pentru a-și expune portofoliul și a-și conecta rețelele cu alți reclamatori care caută noi oportunități. Pentru a găsi designerul dvs. pe Dribble, faceți timp să navigați prin portofolii până găsiți pe cineva a cărui activitate vă place. În cazul în care designerul special este deschis pentru a angaja, veți vedea un buton "Închiriez" pe profilul lor. De asemenea, puteți posta un anunț de locuri de muncă pe Dribble dacă nu aveați noroc să descoperiți talentul pe cont propriu.
 • oDesk. Fiverr. Guru. Aceste platforme globale de freelancing permit profesioniștilor independenți cu clienții care caută ajutor să se conecteze și să colaboreze de la distanță. În grupul de profesioniști independenți, puteți găsi și designeri grafici care vă pot ajuta cu realizarea ideii de design de tricou. Răsfoiți aceste platforme pentru a vă găsi persoana liberă sau pentru a posta un loc de muncă invitând pe oricine care vă interesează să vă trimită propunerea.

Pro Tip

Când vorbiți cu designerii, spuneți-le cum intenționați să folosiți designul.

Nu ezitați să vă împărtășiți ideea magazinului, instrucțiunile de imprimare a fișierelor și unele din design-ul nr.

Cele mai multe informații pe care le împărțiți cu ei, cu atât mai ușor va fi pentru ei să creeze design-ul pe care-l iubiți.

Utilizați generatoarele de produse ale imprimantei

Cele mai multe imprimante au generatoare de produse care vă permit să creați desenele dintr-o dată.

Deci, dacă nu doriți să vă faceți griji cu privire la găsirea software-ului potrivit de proiectare și obținerea calității și dimensiunii fișierului de imprimare doar corect, aceasta ar putea fi alegerea potrivită pentru dvs.

Dacă nu sunteți gata să vă angajați încă la o imprimantă, dar doriți să vă testați mai întâi creativitatea, îndreptați-vă Generatorul de machete a lui Printful.

Acest instrument gratuit vă va permite să creați desene cu smileni, forme și fonturi desenate personalizat și să le prezentați pe produsul real.

Cerul (și zona de imprimare maximă) reprezintă limita dvs., așa că nu vă rețineți înapoi.

Top 3 moduri de a tipări și de a transporta tricourile

Fiecare proprietar al magazinului este diferit, prin urmare modul în care alegeți să imprimați și să expediați produsele dvs. depinde în întregime de dvs. Dar, bineînțeles, este bine să știți opțiunile.

1. Fă-o singur.

Dacă vă place să fiți în control, puteți imprima și expedia tricouri pe cont propriu.

Deoarece sunteți cel care face toate tipărirea, puteți garanta calitatea produselor dvs.

În plus, puteți personaliza pachetele prin adăugarea unei atingeri personale la fiecare comandă care vine.

Dar toată această libertate vine la un preț.

Va trebui să investiți într-o imprimantă și cerneluri sau să găsiți o imprimantă locală sigură care să se ocupe de imprimare pentru dvs.

De asemenea, va trebui să păstrați stocul de tricouri, precum și materialele de ambalaj.

Toate acestea vor necesita nu numai spațiul fizic pentru a face toată munca, ci și timpul.

2. Utilizați partenerii de împlinire a terților.

O altă opțiune este aceea de a colabora cu un tipar la cerere dropshippers ca PrintAura. Printful, sau TeeSpring.

Aceste servicii ale terților imprimă și livrează produsele în locul dvs.

Deci, dacă nu doriți să vă faceți griji cu privire la păstrarea imprimantelor în formă, imprimarea în vrac a stocului și efectuarea vizitelor nesfârșite la oficiul poștal, această opțiune ar putea fi potrivită pentru dvs.

Lucrul cu partenerii de împlinire a terților vă oferă libertatea de a experimenta fără a pierde bani.

Puteți adăuga noi variante ale aceluiași tricou sau puteți introduce noi stiluri sau modele. Dacă vânzările unui anumit element nu merg bine, întrerupeți-l și încercați altceva.

Dar, la fel ca și în tot ceea ce există în viață, există și unele dezavantaje.

Partenerul dvs. de împlinire vă va percepe costul produsului și imprimarea. De asemenea, nu veți avea control complet asupra procesului de producție și a transportului, ceea ce înseamnă că nu veți putea personaliza pachetele.

3. Dropship.

În cele din urmă, dacă nu vă puteți deranja să creați desenele și preferați să vindeți un produs gata, opțiunea dropshipping este pentru dvs..

Găsiți furnizori de tricouri en-gros, selectați desenele care vă plac și adăugați-le în magazinul dvs. Odată ce comenzile încep să curgă, furnizorul vă va livra direct la ușa clientului dvs.

Similar cu opțiunea tipărire la cerere, nu va trebui să păstrați stocul sau să pierdeți bani dacă unul dintre produse nu este popular printre cumpărători.

Aceasta înseamnă că veți avea mai mult timp pentru a crește gradul de conștientizare a mărcii magazinului dvs., pentru a difuza promoții sau oferte speciale.

Cu toate acestea, dropshipping tricourile înseamnă, de asemenea, că nu veți vinde un produs unic – mai multe alte magazine ar putea să ofere aceleași tee (și poate pentru un preț mai mic).

Deci, va trebui să vă gândiți să vă diferențiați de competiție pentru a vă justifica prețul și pentru a apela la mai multe vânzări.

Cum să obțineți prima dvs. vânzare de tricouri

A avea un magazin online și este doar primul pas în aventura dvs. de comerț electronic.

Următorul lucru este să faceți prima vânzare.

Astfel, în această secțiune, vom analiza câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă găsi primul client mai rapid.

1. Revizuirea produselor.

Nu este un secret din industrie în care recenziile despre produse pot accelera creșterea vânzărilor. Dar dacă nu există un singur client care a cumpărat produsul dvs. încă?

Dacă există cineva care dorește să facă o comandă în magazinul dvs. fără a pune la îndoială legitimitatea sa, este familia și prietenii.

Odată ce fac acest lucru, stați jos cu ei pentru a afla cum a fost experiența lor de cumpărături și, desigur, cereți-i să lase o revizuire a produsului.

2. Brand awareness awareness.

Trebuie să vă creșteți gradul de conștientizare a mărcii pentru a ateriza mai multe vânzări. Și care este una dintre cele mai ușoare căi prin care oamenii să vă intereseze? Oferă ceva gratuit.

Un bun cadou bun poate face minuni în a obține mai multe ochi pe afacerea dvs. și a produselor. Și asta nu e un mit.

Magazin online din Seattle Colectivul prietenei a lansat un produs în aprilie 2016 – legături ecologice din plastic reciclat.

Pentru a da naștere lucrurilor, compania a decis să lanseze o campanie care este foarte bună pentru a fi adevărată, oferind noua generație de articole de îmbrăcăminte activă doar pentru costurile de transport maritim.

Da, l-ai auzit bine – legături libere!

Rezultatul? 10.000 de perechi vândute în prima zi și peste 800 de e-mailuri de la clienți primite, solicitând confirmarea faptului că campania nu este o înșelătorie.

3. Prezenta în mass-media socială.

În lumea internetului, companiile trebuie să-și mențină prezența pe social media pentru a fi luate în serios.

Ca proprietar de magazin nou, trebuie să vă gândiți dincolo de campaniile promoționale săptămânale.

Încercați să vă angajați cu publicul, să participați la conversații în afara feedului de conturi pentru mediile sociale, să urmați tendințele și să răspundeți la cele mai tari știri în timp real.

Cel mai important, să fie consecvent și să rămâi la vocea brand-ului.

Vreți să fiți recunoscuți nu numai de ceea ce vindeți, ci și de ceea ce susțineți.

Pur și simplu puneți, utilizați povestirea brandului pentru a vă conecta cu publicul prin intermediul rețelelor sociale pentru a conduce angajamentul.

4. Persoanele care influențează mass-media socială.

O altă opțiune care merită explorată este influențarea marketingului. Un strigăt onest al unui lider de opinie vă poate face în fața unei audiențe de nișă pe care ați putea încerca să o atingeți.

Acum, nu confunda marketingul de influență cu anunțuri ușor de obținut.

Pentru a rula o campanie de succes, trebuie să aveți o idee clară despre ceea ce doriți să realizați, să găsiți factori relevanți și să stabiliți o structură de colaborare.

Pro Tip

Bazați partenerul dvs. în jurul creării unui conținut util în loc de anunțuri.

Transparența și onestitatea sunt lucrurile 49% dintre clienți se așteaptă de la liderii lor de opinie și mărcile cu care lucrează.

5. Redirecționarea anunțurilor.

Odată ce mai multe persoane încep să viziteze magazinul dvs., vă veți confrunta cu inevitabilul: utilizatorii vor căuta cataloagele dvs. de produse, pot adăuga un produs sau două în coș și vor pleca fără a lua cea mai importantă acțiune – cumpărarea de la dvs.

Cum poți să înapoiești cumpărătul? Fugind campanii de retargetare.

Anunțurile direcționate înapoi utilizează tehnologia bazată pe cookie pentru a afișa anunțuri personalizate vizitatorilor care au părăsit magazinul online fără a plasa o comandă.

Cu alte cuvinte, puteți aduce utilizatorii înapoi pe site-ul dvs. prin afișarea unui anunț personalizat pe feedurile lor Facebook și Instagram sau pe Google.

Diversificați pentru a supraviețui

Atât în ​​afaceri, cât și în viață, schimbarea este inevitabilă.

Deci, pentru a avea succes, trebuie să vă gândiți continuu cum să vă dezvoltați în continuare magazinul online.

1. Experimentați cu nișe similare.

S-ar putea să vă găsiți nișa și ați făcut câteva vânzări. Dar gândiți-vă, cât de des oamenii cumpără tricouri noi? Odată în fiecare an? In fiecare an?

Pentru a păstra ordinele care curg în, trebuie să încercați să apropiați nișe cu interese sau backstories similare.

Dacă vă îndreptați spre mamele de ședere la domiciliu, poate puteți oferi ceva pentru tații care stau la domiciliu? Și dacă oferiți produse interesante pentru chitaristii de rocă, ar fi bine să vă introduceți și pe drummarii.

2. Puneți pe segmente multiple.

Împărțirea publicului dvs. țintă în segmente diferite este o modalitate excelentă de a vă conecta cu clienții dvs. la un nivel mai personal. Și, după cum știm cu toții, personalizarea conduce conversia.

Să presupunem că produsele dvs. sunt destinate iubitorilor de câini și ați introdus recent un tricou la magazin care spune "mama câine mândru".

Acum, nu toți iubitorii de câini sunt proprietari de câini. Ar fi logic să împingeți promoțiile pentru acest produs într-un segment mai definit al publicului dvs. țintă, de exemplu, femeile care dețin câini.

Desigur, aceasta nu înseamnă că oamenii care nu dețin un câine nu vor fi interesați de cămașă. S-ar putea să știe pe cineva care face.

Obiectivul dvs. este de a viza mai multe segmente utilizând o copie care rezonează cu fiecare persoană din publicul țintă.

3. Extindeți linia de produse.

Vânzarea cămășilor este un început minunat, dar poate fi limitat după ceva timp. Deci, nu te reține de la introducerea altor tipuri de îmbrăcăminte și accesorii la magazinul dumneavoastră.

Dacă doriți să rămâneți la produsele tipărite, luați în considerare adăugarea de hanorace, case de telefon sau cani în catalogul de produse. Asigurați-vă că noile produse merg bine cu întregul concept al magazinului.

În caz contrar, s-ar putea să apară neprofesionist.

4. Încercați oportunități offline.

Chiar dacă afacerea dvs. funcționează online, există multe lucruri pe care le puteți face offline pentru a-ți crește marca.

Expuneți produsele dvs. în târguri, târguri locale sau piețele pop-up.

Dacă nu vă simțiți confortabil să vă configurați cabina la evenimente precum aceasta, urmați-le ca vizitatori. Și nu uitați să vă aduceți cartea dvs. de vizită și purtați tricoul.

Acest lucru va ajuta la construirea de noi parteneriate, întâlniri cu clienții dvs. sau pur și simplu obțineți numele dvs. acolo.

Dar asta nu este tot.

Luați legătura cu un ziar local și împărtășiți-vă povestea. Organizați sau ajutați la organizarea unui eveniment pentru comunitatea dvs. locală. Abordați magazinele de cărămidă și mortar care sunt interesate de branduri independente și le introduceți în produsele dvs.

Cu alte cuvinte, fiți acolo unde alți oameni și, de preferință, unde este publicul țintă.

5. Păstrați proiectarea.

Dacă doriți să crească magazinul dvs. online, trebuie să introduceți noi modele de tricouri din când în când. Așa că continuați să proiectați.

A se gandi la viitoarele sărbători de comerț electronic puteți utiliza pentru a construi modelele în jurul valorii. Adăugați un tricou sezonier sau creați o colecție limitată de ediții.

De asemenea, nu uitați să ascultați clienții. Ce vor să vadă pe magazinul de tricouri?

Cum să începeți vânzarea tricourilor cu BigCommerce și Printful în 4 pași

Dacă ați visat mereu că aveți propria linie de îmbrăcăminte, nu așteptați momentul acel "perfect" – începeți o afacere online astăzi!

Cu instrumente ușor de utilizat, este mai simplu decât oricând.

1. Înscrieți-vă și alegeți tema.

Pentru a incepe, creați un cont pe BigCommerce și configurați magazinul dvs.: alegeți o temă, încărcați sigla mărcii dvs. și adăugați informații de contact.

Dacă aveți încredere în numele dvs. de marcă – înregistrați un nume de domeniu.

Puteți a achiziționați numele de domeniu particularizat pentru magazinul dvs. direct de la BigCommerce.

Aceasta este cea mai rapidă metodă de aplicare a unui nume de domeniu în magazinul dvs. și necesită cea mai mică cantitate de configurare.

2. Adăugați tricouri la magazinul dvs.

Dacă doriți să lansați magazinul online de tricouri rapid și fără a investi bani suplimentari, luați în considerare adăugarea produselor la magazinul dvs., utilizând expeditorii tipăriți la cerere, cum ar fi Printful.

Vizita Aplicații BigCommerce și integrații pagina, căutați Printful și apăsați "obțineți această aplicație".

Veți reveni apoi la tabloul de bord al magazinului dvs. și vi sa solicitat să configurați instalarea aplicației.

Odată ce conturile BigCommerce și Printful sunt conectate, puteți începe să adăugați produsele dvs.

Selectați un tricou care vă place, încărcați desenele, selectați variantele de produs, împingeți-le în magazin și voila!

3. Stabiliți prețurile și ratele de expediere.

Nu doriți să obțineți sub preț sau prețul produselor dvs.

Deci, când încercați definiți prețul de vânzare cu amănuntul pentru tricouri, ia în considerare:

 • prețurile pieței.
 • concurență.
 • costul de producție / realizare.
 • obiectivele de venituri.

Dacă încă nu sunteți sigur de prețul pe care ar trebui să-l adăugați la produsele dvs., verificați Calculatorul de profit al lui Printful.

Acum, să luăm setările de expediere.

Mergeți la managerul de transport BigCommerce Shipping.

Acolo, selectați toate locațiile la care doriți să vindeți și alegeți metode specifice de expediere pentru fiecare zonă.

În cele din urmă, decideți dacă doriți să oferiți cotații de transport în timp real, transport maritim forfetar sau ratele bazate pe greutate sau valoare.

4. Finalizați și lansați.

Ești aproape acolo!

Înainte de a lansa magazinul online, verificați cu atenție dacă totul este în vigoare și funcționează.

Nu doriți să începeți să conduceți trafic spre magazinul care a rupt imagini, erori gramaticale în descrierile produsului sau butoanele utilizatorul nu poate funcționa.

Cel mai important lucru este să testați procesul de plată – să comandați ceva din magazin.

Pașii de casă sunt clare și intuitive? Puteți accepta plățile? Ce se întâmplă odată ce ordinul este complet?

Odată ce ați răspuns la toate aceste întrebări și nu vă alarmă, magazinul online de tricouri este pregătit pentru decolarea mare!

Concluzie

Astăzi, comerțul electronic este mai puternic decât oricând, ceea ce înseamnă, de asemenea, că concurența este rigidă.

Ca un nou proprietar online de tricouri de afaceri, trebuie să căutați autenticitatea pentru a fi cu un pas înaintea altor comercianți. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este de a crea modele care să spună adevărul dvs. și să rezoneze și cu alte persoane.

Știind cum să automatizezi sarcinile de a rula un magazin online este importantă nu mai puțin.

Alegeți cu înțelepciune platforma dvs. de comerț electronic și nu uitați să căutați alte servicii care vă pot ușura procesul de producție.

În cele din urmă, fii rezistent. Dacă ceva nu a funcționat din prima, a cincea sau a treizecea oară – ridică-te și încearcă din nou.

Singurul eșec este că nu reușiți să încercați. Iar cei care au făcut sute de mii de tricouri online pot confirma doar acest lucru.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *