Cum să vinzi produse alimentare pe Amazon


Amazon oferă multe produse alimentare pe piața sa. Cerințele de vânzare sunt stricte, dar merită pentru multe mărci de produse alimentare.

Amazon oferă multe produse alimentare pe piața sa. Cerințele de vânzare sunt stricte, dar merită pentru multe mărci de produse alimentare. Sursa: Amazon.

Alimentația este printre categoriile de comerț electronic cu cea mai rapidă creștere. eMarketer a estimat în vara trecută că vânzările de vânzare cu amănuntul online de produse alimentare și băuturi din SUA vor crește cu 18% în 2019, până la aproximativ 20 de miliarde de dolari. Acesta este doar 2,7 la sută din total, potrivit Coresight Research, dar procentul va crește, fără îndoială.

Amazon, Target și Walmart concurează pentru o prezență dominantă a alimentației online din SUA. Mancare si bautura Producatori iar revânzătorii au opțiuni, cu alte cuvinte, cu privire la care platformă funcționează cel mai bine pentru compania lor.

În calitate de vânzător și consultant de pe piața de lungă durată, sunt mai familiar cu Amazon, care vinde articole alimentare prin trei canale: Prime Pantry, AmazonFresh și piața terță parte. Voi adresa fiecărui canal din această postare.

Prime Pantry, AmazonFresh

Prime Pantry și AmazonFresh sunt destinate doar membrilor Prime. Prime Pantry se concentrează asupra mărfurilor sau produselor neperisabile cu termen de valabilitate mai lung, în timp ce AmazonFresh este destinat articolelor perisabile, inclusiv a produselor.

Clienții AmazonFresh plătesc numai pentru mărfuri; nu există nicio taxă suplimentară de participare dincolo de statutul de membru al Primei Cu toate acestea, clienții Prime Pantry plătesc 4,99 USD pe lună plus taxa Prime plus costul mărfii. AmazonFresh este disponibil numai în marile zone metropolitane.

Amazon alege furnizori pentru ambele programe de la vânzători de prim-consumatori existenți. Brandurile alimentare nu se pot aplica separat – este doar invitație.

Piata de desfacere

Brandurile de produse alimentare și băuturi își pot vinde produsele de pe piața Amazon fără a fi furnizor pentru Prime Pantry sau AmazonFresh. Acest permite marci pentru a ajunge la toți cumpărătorii, membrii Prime sau nu.

Amazon impune restricții unice pentru furnizorii de produse alimentare pe piață, în special pentru produsele perisabile. Articolele trebuie să îndeplinească cerințele de sănătate de stat și federale (S.U.A.). Aceasta include ambalarea, sigilarea și etichetarea corespunzătoare – cu date de expirare.

Îndeplinirea de către Amazon are restricții suplimentare, cum ar fi o validare independentă, terță parte, care produsele perisabile rămân sub nivelul maxim de răceală în timp ce se află în tranzit către un centru FBA și pe toată durata livrării.

Utilizarea unui model de îndeplinire de către Merchant poate ajuta la evitarea verificărilor suplimentare. O instalație de stocare la rece a unei terțe părți permite vânzătorilor de FBM să îndeplinească cerințele Amazon pentru a vinde alimente perisabile, cum ar fi menținerea temperaturii produsului în cele mai grave cazuri. Instalațiile de depozitare la rece trebuie să fie autorizate de statele în care își desfășoară activitatea și să respecte standardele stabilite de diferitele departamente de sănătate ale statului.

Rețele la nivel național de instalații de stocare la rece – Grupul Mondial, de exemplu – permiteți vânzătorilor să ajungă la consumatorii din Statele Unite continentale în 24 de ore sau mai puțin. Din experiența mea, aceste rețele sunt de mare ajutor și scot din cap distribuția alimentelor, similar FBA.

Atingerea constantă a obiectivelor de îndeplinire poate face ca vânzătorii să fie eligibili pentru Vânzătorul îndeplinit Prime, în care toate produsele unui vânzător poartă ecusonul Prime, cum ar fi obiectele îndeplinite de FBA.

Noțiuni de bază

Multe mărci alimentare se bazează încă pe spațiul de pe raft la magazinele fizice. Prin Amazon, brandurile își pot pune produsele în fața mai multor clienți potențiali. Am văzut o mulțime de companii alimentare – carne pe bază de plante, fructe de mare, fripturi de vită – experimentează mult succes pe piața Amazon. A începe poate fi dureros, dar de multe ori merită.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *