Cele mai bune pagini de aterizare de generație plumb sunt simple, cu titluri clare, vizuale și gloanțe explicative. Acest exemplu este de la Telerik, o platformă de dezvoltare software.

Cele mai bune pagini de destinație ale generațiilor de plumb sunt simple, cu titluri clare, vizuale și gloanțe explicative. Acest exemplu este de la Telerik, o platformă de dezvoltare software.

Produsele și serviciile B2B sunt adesea complexe. Închiderea vânzării durează frecvent, cu interacțiuni multiple. Paginile de destinație pot captura potențialii clienți și pot începe conversația.

În acest post, voi aborda opt moduri de a genera cei mai mulți clienți din paginile de destinație B2B.

Optimizarea paginilor de destinație B2B

1. Începeți cu un scop. Scopul pentru pagina dvs. de destinație ar trebui să influențeze mesajele sale, designul și chemarea la acțiune. O pagină de destinație ar trebui să aibă un singur scop. Un exemplu este obținerea de perspective pentru a vă înscrie pentru o consultare gratuită.

Încercarea de multiple goluri cu o singură pagină de destinație poate fi confuză pentru utilizatori și poate avea o performanță redusă. Efectuați obiectivul sau scopul atât de clar încât nu există loc de interpretare. Când un utilizator completează acțiunea dorită, trebuie să aveți o cale clară către obiectivul final al închiderii vânzării.

2. Concentrați-vă pe mesaje și conținut.

 • Titlu. Faceți titlul concis, clar și proeminent. Ar trebui să convingă vizitatorii să ia măsuri. Literele mari, culorile îndrăznețe și plasarea în centrul paginii funcționează cel mai bine, de obicei. Sunt un susținător al "testului de 2 secunde". Pot cititorii pentru prima dată să o înțeleagă în 2 secunde?
 • Oferi. Oferta ar trebui să fie relevantă pentru perspectivele dvs. Ar trebui să ofere o valoare suficientă pentru a le atrage să-și lase informațiile de contact (pe care cumpărătorii sunt adesea reticenți să facă).
 • Copie. Copia paginii de destinație ar trebui să reflecte înțelegerea și intenția publicului. Vizitatorii cu mai puține cunoștințe despre produsele dvs. necesită o copie diferită decât experții. Este posibil să aveți nevoie de mai multe versiuni ale paginii dvs. de destinație – unul pentru noi clienți și altul pentru cumpărători care sunt gata să se convertească. Pentru a vă menține audiența implicată, utilizați puncte de tip bullet cu text scurt, proeminent și convingător. Plasați o copie mai îndelungată și mai înaltă pe pagină.
 • Visuals. Imaginile pot fi eficiente. Cu toate acestea, videoclipurile din paginile de destinație sunt adesea mai eficiente din experiența mea. Videoclipurile pot fi mai atractive și pot crește timpul pe pagină, îmbunătățind conversiile. De multe ori mă aplec pe furnizori pentru videoclipuri co-brandate.
 • Apeluri la acțiune. Apeluri la acțiune ar trebui să fie scurtă și directă – de exemplu, "Obțineți voucher de 50 USD astăzi" sau "Planificați un audit gratuit".

3. Utilizați un aspect simplu. Nu schimbați aspectul paginii dvs. de destinație. Păstrați-o simplu – un titlu, vizual, copie, formularul de plumb și chemarea la acțiune. Amintiți-vă că acesta nu este un întreg site web; este o pagină de destinație cu un singur scop. Utilizatorii B2B doresc explicații și răspunsuri rapide.

4. Utilizați un constructor de pagini de destinație. Cea mai simplă și mai accesibilă modalitate de a începe cu paginile de destinație este printr-o platformă terță parte. Există multe instrumente care facilitează crearea, lansarea și gestionarea paginilor de destinație. Unbounce. Instapage. Landingi, și Leadpages sunt printre cele mai populare. Acești furnizori oferă funcționalitate "drag and drop" și se integrează cu alte servicii, cum ar fi MailChimp și Google Analytics.

5. Spune "mulțumesc". Mulțumim vizitatorilor paginii de destinație când fac ceea ce doriți. Apoi îndrumați-le la pasul următor. Acest lucru ar putea fi învățat mai multe despre compania dvs., împărtășind un studiu de caz, invitându-i să se angajeze pe social media sau pur și simplu oferind o ceașcă de cafea gratuită prin intermediul unui card digital cadou.

6. Direcționați sursele relevante de trafic. Identificați cele mai bune surse de trafic pe pagina dvs. de destinație, cele care generează cele mai multe conversii. Testați fiecare sursă. Sursele potențiale, din experiența mea, includ:

 • Plătit. Căutare, social media, remarketingși anunțurile grafice.
 • Mass-media tradițională, cum ar fi imprimarea, semnalizarea și radioul. Luați în considerare o adresă URL urâtă pentru a urmări fiecare opțiune – de ex., "Myb2b.com/radio".
 • Marketing prin e-mail.
 • Căutare organică.
 • Cuvânt de gură. O adresă de urgență poate ajuta și aici.
 • Canalele existente, cum ar fi site-ul web, social media, relații publice, directoare și comunități online.

7. Alegeți valori cheie. Concentrează-te pe metrici practice care informează despre trafic și despre conversii.

 • Utilizatori. Câți oameni au vizitat pagina dvs. de destinație?
 • Sursă de trafic / mediu. Ce sursă și canal au generat traficul dvs. – de exemplu, "Google / CPC" sau "site.com/referral".
 • Rata de abandon. Câți oameni au început să completeze formularul, dar nu l-au completat? Această valoare poate indica probleme legate de lungimea formei, ușurința de utilizare și tipurile de întrebări.
 • Rata de conversie. Urmăriți procentajul de vizitatori care finalizează acțiunea dorită, cum ar fi completarea unui formular sau descărcarea unei cărți electronice.
 • Costul pe conversie. Cât costă fiecare conversie? Comparați sursele de trafic în termeni de cost pe conversie.
 • Rata de livrare la client. Câte clienți conduc pentru a genera un client? Leads nu merită prea mult dacă nu sunt calificați și nu produc clienți.
 • Cost pe client. Pe baza ratei de plată a clienților și a costului pe conversie, cât costă pentru a produce un client? Utilizați această valoare pentru a munci înapoi pentru a determina cât să plătiți pentru traficul web.

8. Testați și optimizați. Utilizați testarea A / B pentru a îmbunătăți performanța paginii dvs. de destinație. Faceți două versiuni ale paginii dvs. Împărțiți traficul între ambele și vedeți care dintre ele se comportă mai bine. Efectuați o schimbare la un moment dat. Este dificil să testați mai multe modificări la un moment dat, deoarece nu știți care a făcut o diferență. Cei mai mulți furnizori de pagini de destinație fac Testarea A / B simplu. Elementele cheie pentru a testa, din experiența mea, sunt titlul, imaginile și videoclipurile, chemarea la acțiune, copierea și formularul (lungimea și întrebările).Source link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *