În ciuda faptului că este o generație care este adesea stereotipată drept „leneșă, îndreptățită și narcisistă”, numeroase corporații recunosc că milenialele au o putere de cumpărare imensă.

Comercializarea către milenii necesită instrumentele potrivite, o primă abordare a datelor și o înțelegere nuanțată a nevoilor, intereselor și punctelor de durere unice ale mileniilor.

Dreapta strategie de marketing poate ajuta orice organizație să capteze interesul utilizatorului și să obțină o conversie mai mare; indiferent dacă asta înseamnă marketing de social media, care vă determină publicul să creeze UGC (conținut generat de utilizator) sau să vă legați marca de o cauză socială.

Brandurile care acordă prioritate personalizării, comodității și durabilității vor prospera.

Următorul ghid va oferi statistici de piață despre milenii și, de asemenea, va prezenta un studiu de caz pe un brand de piele emergent creat pentru o audiență milenară.

Cine sunt Millennials?

Gama oficială pentru milenii este din 1981–1996 – ceea ce face ca vârsta să fie cuprinsă între 23 și 38 de ani, începând din 2019. Deși termenul „milenial” nu se limitează la nicio locație particulară, este cel mai frecvent utilizat în dezvoltate, engleză – țări vorbitoare.

Ca cea mai mare generație din SUA, nevoile, interesele și punctele de durere ale mileniilor sunt împărtășite de majoritatea membrilor cohortei.

Ca un mileniu eu (născut în 1989 și care a atins punctul de reper „marele 3-0” în septembrie), m-am luptat cu rambursarea și limitările împrumuturilor studenților pe piața muncii. Anume, soluționarea pentru concerte „temporare cu normă întreagă” sau freelance – ambele au dus la instabilitate financiară în viața mea. Am asistat la o penurie cu deschideri de locuri de muncă în domeniul meu și am fost respinse cu preempțiune din fișele de locuri de muncă care citesc, „trebuie să aibă 7-10 ani de experiență în așa ceva și așa.”

Singura mea opțiune viabilă a fost să acumulez experiență de muncă participând la stagii, multe dintre ele neplătite, când am plecat pentru prima dată în 2011.

În timp ce experiența tulburărilor financiare nu este unică pentru mine, însă este unic pentru generațiile recente. În acest mediu de penurie, milenii au devenit consumatori înflăcărați, informați și care nu sunt ușor de convins.

De ce ar trebui să comercializezi la Millennials

Pe măsură ce piața de consum din SUA s-a stabilizat și a crescut, la fel a avut influența și puterea de cumpărare a consumatorului milenar. Spre deosebire de generațiile anterioare care au fost convinse de campaniile tradiționale de publicitate și marketing ale Om nebun epoca, milenii nu au dezvoltat loialitatea pentru mărci care nu reflectau valorile lor generaționale.

Conform Legii Lexington, milenarele sunt mult mai probabil să răspundă la reclame și marketing care este „relevant.“

Aceasta înseamnă că sunt cel mai probabil să devină loiali brandurilor care au un impact social și de mediu dincolo de produsele lor.

Mai jos sunt câteva fapte culese din Legea Lexington, UPS și Forbes despre generația milenară:

1. Milenarele sunt cea mai mare cohortă de generație din S.U.A.

Este important să acordăm atenție mileniilor, deoarece sunt una dintre cele mai mari generații din forța de muncă din S.U.A. va depăși curând baby boomers – făcându-i extrem de valoroși și de influență cu puterea lor de cumpărare și obiceiurile de cheltuieli.

Gandeste-te la asta:

2. Mileniile cheltuiesc 600 de miliarde de dolari pe an în S.U.A.

Conform unui raport al USC intitulat „Psihologia marketingului cu succes către Millennials”, Tendințele arată că milenialele sunt mai susceptibile să-și cheltuiască banii în educație, îmbrăcăminte, alimente, activități sociale, transport și alimente. În schimb, generațiile anterioare sunt susceptibile să își direcționeze banii cheltuiți către domenii precum divertisment sau asistență medicală.

Iată o defalcare generală:

 • Un milenar cheltuiește în medie 47.112 USD USD pe an.
 • În total, cohorta milenară cheltuiește 600 de miliarde de dolari pe an în S.U.A.
 • Această generație este mai probabil să greșească de partea de a fi cuponat și prosperă.
 • Milenii își asumă mai multe responsabilități financiare în general.
 • Se estimează că vor acumula mai multe bogății până în 2020.

3. Millennials realizează peste 50% din toate achizițiile online.

O generație care a văzut că smartphone-urile devin omniprezente, milenarele folosesc mult timp pentru ecran. Nu este deloc surprinzător că sunt pricepuți în tehnologie și pot face achiziții online frecvente, spre deosebire de accesul la cumpărături și produse de la magazin. Câteva fapte suplimentare amabile UPS:

4. Majoritatea mileniilor pot deveni fideli brandului.

În calitate de consumatori, milenarele sunt mai susceptibile să se alinieze mărcilor care aduc impacturi sociale și de mediu și redau comunității. Milenii sunt mai susceptibili să-și exerseze loialitatea dacă există un stimulent pentru achizițiile lor, prin intermediul organizațiilor de caritate, de exemplu, sau o cauză specială care va asigura utilizarea dolarilor lor într-un mod etic sau durabil.

Iată câteva fapte din Forbes:

 • 60% din milenii rămân loiali față de mărci și sunt susceptibili să repete achiziția lor dacă sunt de acord cu elementele fundamentale ale mesajelor de marcă.
 • Mileniile sunt susceptibile de a se lipi de mărci care sunt conștiente de comunitate și de compasiune cu privire la probleme; adesea fiind conștient de mediul înconjurător și manifestând interes pentru companii care manifestă un interes pentru cauzele sociale.
 • Deoarece folosesc adesea platforme de socializare, este important să se angajeze și cu aceștia în spațiul respectiv. Aceștia au o apreciere mai profundă pentru brandurile care se angajează cu ele pe rețelele de socializare, fie prin intermediul unui retweet (RT) sau al unui răspuns personalizat din partea companiei.

Publicitate pentru Millennials

Publicitatea tradițională nu este suficientă pentru a interacționa cu milenii. Gândiți-vă în afara casetei când vine vorba de eforturile dvs. de marketing digital și evoluați continuu în modul în care le captați atenția.

Ca mileniu, am mai multe șanse să răspund Reclame Facebook, Postări de produse Instagram și recenzii Yelp înainte de a vizita un restaurant sau a face o achiziție la un brand.

Millennials apreciază conexiunea personală sau brandurile care vor arăta față și vor comunica personal cu dvs. pe rețelele lor de socializare pentru a vă informa că le pasă. Este important să ne dăm seama că un procent uriaș de interacțiuni în spațiul social media se realizează printr-un dispozitiv mobil, ceea ce înseamnă că publicitatea trebuie adaptată și deplasată pentru a găzdui diferiți consumatori și publicuri.

1. Fii intenționat cu reclame vizate.

Millennials își doresc reclame care sunt orientate personal către ei. Acestea sunt mai susceptibile să fie receptive la reclame care le vorbesc și ele.

Iată fapte raportate din Legea Lexington:

 • Milenarele răspund la anunțurile online care sunt restricționate, vizate și relevante.
 • 83% consideră conținut online util în luarea deciziilor de cumpărare.

2. Creați un site web bogat în conținut cu un scop.

Mileniile reacționează mult mai bine la conținut decât la publicitatea tradițională. Adică, au citit mai degrabă ceva cu relevanță și au dat clic pe un CTA pentru a obține un anunț pop-up.

Conform Legea Lexington, 63% din milenii au o probabilitate mai mare de a utiliza un blocant de anunțuri pop-up dacă anunțurile nu sunt relevante sau care distrag atenția.

3. Purtați conversații autentice cu marca dvs.

Millennials ar avea mai degrabă un purtător de cuvânt care folosește de fapt un produs și nu doar un headhead care citește tot textul dintr-un comunicat de presă. Există un nivel de familiaritate și confort în a te vedea reflectat și recunoscut de o companie sau printr-o reclamă. Este important să vă aliniați conversațiile pentru a reprezenta consumatori și publicuri variați.

Iată câteva informații din HubSpot:

 • Mileniile petrec foarte mult timp online și este probabil să întâlnească mesaje de marcă și reclame care le vorbesc, sau nu. Ei sunt buni în a descifra ceea ce este adevărat și ceea ce nu, și sunt mai susceptibili de a interacționa cu conținut care este autentic și brut.
 • Conținutul generat de utilizatori influențează, de asemenea, modul în care milenii se referă la cheltuieli sau la achiziții specifice.
 • Milenarii găsesc autenticitate cu companii care merg dincolo și dincolo pentru a se angaja prin intermediul platformelor de socializare. Acest lucru creează un nivel de încredere cu compania.

Construirea unei prezențe online puternice

Este important să fii pe toate dispozitivele și platformele publicului principal pentru a avea o idee mai bună despre ce tip de conținut este cel mai informativ și mai interesant. Millennials de multe ori multi-task și răsfățați mai multe aplicații înainte de a trece la o altă aplicație sau produs. Acest schimb de informații are loc în câteva secunde.

Este important să creați o prezență consistentă a mărcii, care să rămână fidel mesajului dvs. și să fie ușor de navigat. Vrei să te asiguri că consumatorii tăi vor interacționa cu conținutul tău și să rămână pe pagină cât mai mult timp.

1. Site-uri web frumos proiectate.

Millennials nu vor avea încredere într-un site web care pare demodat sau nu are funcții care funcționează. Creați-vă site-ul dvs. cu BigCommerce și construiți un magazin de comerț electronic frumos, care arată și se simte elegant.

2. Conturi sociale puternice.

Conturile sociale care postează activ sunt un semn de autenticitate pentru milenii. O puternică prezență în social media este importantă în construirea activă a relațiilor cu consumatorii și cu comunitatea. Arată că vă pasă să vă angajați în conversații dincolo de produs.

3. Recenzii pozitive.

40% din milenii verifică recenziile online înainte de a cumpăra un produs, deci asigurați-vă că construiți o reputație bună și cinstită cu produsul dvs.

Recenziile Yelp și alte mărturii online sunt esențiale în realizarea obiceiurilor de cheltuieli pentru modelarea mileniilor. Dacă există o recenzie negativă, este mai probabil să o analizeze critic, în loc să decidă să meargă la restaurantul respectiv. Vei fi surprins de influența pe care o poate avea acest tip de dovadă socială asupra obiceiurilor de luare a deciziilor și a cheltuielilor consumatorilor. Citiți mai multe despre asta aici.

4. O reputație fără cusur.

Forumurile, grupurile Facebook și cuvântul gură sunt canale pe care multe milenii le folosesc pentru a decide dacă reputația unei companii este la egalitate. Oferirea de servicii excelente pentru clienți, procese de comandă și configurare a site-ului poate ajuta la lăsarea unei experiențe pozitive pentru cei care utilizează și cumpără produsele și serviciile.

Iată o listă cu cele mai importante 10 companii globale care depășesc și transmit mesajul și interacționează cu milenii în mod corect, prin inițiative deliberate și de impact, conform Institutului Reputatiei:

 1. Google, Statele Unite.
 2. Rolex, Elveția.
 3. Compania Walt Disney.
 4. Nintendo.
 5. Lego.
 6. Sony.
 7. Grupul BMW
 8. Canon.
 9. Adidas.
 10. Microsoft.

Crearea unui brand conștient

Milenarii au mai multe șanse să cheltuiască bani pe mărci care aduc un beneficiu de mediu sau social. In conformitate cu raport al USC, 87% sunt dispuși să cumpere produse atașate cu un beneficiu social sau de mediu.

Toate acestea înseamnă să spunem că este atât de important să creăm o marcă care să corespundă valorilor dvs. de bază și să conecteze, de asemenea, misiunea sa în beneficiul comunității locale sau mai mari.

1. Donează caritate.

Companii precum Toms Shoes au deschis calea companiilor caritabile. Multe companii vor dona acum o parte din profiturile lor unei organizații de caritate relevante, oferind consumatorilor o modalitate de a ajuta direct în timp ce obțin ceva în schimb.

2. Obțineți certificarea comerțului echitabil.

Obținerea produselor și materialelor dvs. de la producătorii de comerț echitabil este un alt mod de a arăta consumatorilor de milenii că le pasă de unde provin profiturile.

3. Vizitați liniile de producție.

A arăta consumatorilor milenari pe care i-ați văzut și i-ați vorbit oamenilor care vă fac bunurile este o modalitate excelentă de a vă transmite compasiunea și autenticitatea pentru fiecare aspect al lanțului de aprovizionare.

Studiu de caz: vara

Un exemplu de companie care face acest lucru corect, vizând milenialele într-un mod conștient de brand este „vara”, o colecție de piele dermocosmetică care creează produse naturale provenite din natură și inspirate de știință.

„Midsummer” s-a aliniat cu succes la milenii prin prezența sa activă pe social media pe Instagram și Facebook. Aceștia sunt capabili să vizeze și să se raporteze la milenarii de zi cu zi, care doresc produse fără cruzime, ecologice, prin publicarea de conținut generat de utilizator și cu o grafică curată, plăcută din punct de vedere estetic pentru linia lor de piele.

Pe fluxul lor de Instagram, midsummer a postat recent o poveste a fondatorului lor pentru a-și arăta povestea brandului și pentru a-și exemplifica angajamentul față de produsele provenite din punct de vedere etic. Povestea evidențiază aspectul uman brut, sau luptele și triumfurile unui antreprenor care și-a urmărit pasiunile, în ciuda adversității, pentru a crea o mie de vară.

Vizualizarea poveștii fondatorului ajută milenii să știe că nu interacționează doar cu o figură sau o companie care vinde pur și simplu produse, ci o companie care este investită profund în clienții lor și interesată să audă comentariile și preocupările lor.

Conținutul lor arată milenii care nu sunt singuri și că un brand își ascultă din punct de vedere etic și conștient nevoile, într-o linie de piele născută din pasiune și spiritul milenar.

Citind despre fondator îi ajută pe consumatori să învețe despre obstacolele și realizările brute care au dus în cele din urmă la crearea de la mijlocul zilei de vară, un brand axat în final pe sănătatea și bunăstarea clienților lor prin produse de piele naturală.

Gata de început? Utilizați aceste 7 sfaturi pentru a vă ghida marketingul milenial

Acum că ați citit mai multe ani, iată un ghid rapid despre cum puteți începe strategiile de marketing vizate. Ne vom referi la exemplul nostru anterior despre vara, care face o treabă excelentă în direcționarea mileniilor prin conținut generat de utilizator, implicare în social media și povestea lor personală de brand, care se conectează la consumatorii și milenarii de zi cu zi.

1. Apăsați pentru conținut generat de utilizator.

Unul dintre clienții dvs. a folosit produsul dvs. într-un mod interesant? Reproduceți-l și arătați-vă comunității online că apreciați ideile clienților.

Midsummer reface conținutul de pe Instagram atunci când este necesar pentru a anunța milenii să fie mai mult decât o simplă marcă în misiunea de a vinde produse. Repostând conținut de pe alte site-uri de socializare sau utilizatori, vara este o colaborare cu clienți noi și actuali, în timp ce se bazează pe reputația sa de brand.

Este importantă, de asemenea, trimiterea conținutului generat de utilizator. Găsiți teme interesante, anumite unghiuri de știri direcționate sau hashtag-uri în trend, vor atrage utilizatorii și poate stârni o conversație în feed.

În doar câteva cuvinte, ora de vară este în măsură să ne anunțe că le pasă de animale și să pledeze ca o marcă conștientă de mediu, fără a face teste pe animale. În acest exemplu particular, au repostat această imagine de pe Pinterest, generând interes comunitar și tragând imagini dintr-o comunitate și site-ul de partajare a conținutului.

2. Nu mai folosiți cuvinte cheie.

Milenii sunt obosiți să audă „LOL, Swag, Epic, Shook, Bae, Yaas, Lit” în reclame. Nu numai că este inducător de criză, dar este, de asemenea, neprofesional și, adesea, nu este relevant pentru ceea ce încercați să transmiteți.

midi estul este intenționat cu mesajul său de marcă și nu utilizează majuscule sau argou. Exemplarul este curat, revigorant și capricios. Acestea adaugă propriul spin la cuvinte, concentrându-se pe liste concise, concise și + pentru a se potrivi cu tema și conținutul lor minimalist.

Iată câteva exemple de titluri și liste din vară:

Rețineți că milenialele nu doresc să citească întotdeauna prin paragrafe lungi și este posibil să peruzeze și să absoarbă informațiile importante de care au nevoie. Aceasta ar putea include subtitrări concise pentru produsele de îngrijire a pielii sau o legendă cu o frază înainte de a sări pe o altă aplicație mobilă. Doriți să vă asigurați că le captați atenția într-un mod care să le mențină pe pagină mai mult de câteva secunde.

3. Colaborează încrucișat cu influenți și alte companii.

Cunoașteți o afacere complementară în industria dvs.? Lucrează împreună și folosește ambele prezențe online pentru a pune în braț mai mulți clienți! În loc să o consideri o cursă de rivalitate, manifestă solidaritate între industrii.

Este important să colaborăm încrucișat cu organizații sau influenți similari pentru a exemplifica că sunteți o companie care se ocupă de creșterea altora, nu doar de marca dvs.

Colaborarea cu modelele de influență și modelele de socializare pentru a afișa produsele dvs. este, de asemenea, crucială pentru a anunța clienții dvs. că nu vă referiți doar la vânzări, ci și că vă dedicați să construiți o comunitate.

Este important să nu fie unilateral. Colaborările sunt benefice pentru a-ți construi reputația și a te poziționa ca o companie versatilă și capabilă să împărtășească idei, să aducă critici și feedback din partea utilizatorilor. În plus, este extraordinar să creezi relații și să creezi relații cu alte companii.

Iată un exemplu de colaborare cu un model și influentator pentru vara:

cunoașteți chiar prima noastră #midsummermuse … @eliechemendia 🌼💞✨

Postat de pielea de vară pe Luni, 15 iulie 2019

Fiți intenționat în ceea ce privește marketingul dvs. de conținut și nu publicați doar de dragul de a posta conținut și de a ajunge la alimentarea consumatorului la timp.

În doar câteva cuvinte, acest post ne vorbește despre locul în care se află orașul de vară pe probleme legate de testarea produsului. De asemenea, ne arată o față prietenoasă dincolo de linia de produse.

4. Optimizați pentru mobil.

Optimizează-ți site-ul pentru mobil cat de repede poti; Milenii folosesc mobilul pentru aproape orice.

Dacă site-ul dvs. nu este optimizat pentru dispozitive mobile, veți avea probleme cu păstrarea clienților pe pagina dvs. sau pentru ca aceștia să-și completeze achiziția. Asigurați-vă că site-ul dvs. este la fel de curat și estetic plăcut ca în perioada de vară.

Asigurați-vă că textul dvs. nu se suprapune și că graficele de pe pagina dvs. sunt ușor de realizat și de citit. Cu siguranță nu doriți ca utilizatorul dvs. să facă clic pe un link care redirecționează către o pagină de eroare 404 dezamăgitoare.

Pe pagina principală a verii de vară, vedem o pictogramă hamburger la stânga și o coș de conectare și cumpărături în dreapta. Totul este ușor de navigat, iar pagina de pornire conține, de asemenea, o imagine de banner care arată despre ce este vorba despre brand: inspirat de neuroștiință și natură pentru a crea marca perfectă de ten. În timp ce defilați, veți vedea un optați pentru înregistrarea prin e-mailuri împreună cu copie pentru unele dintre produsele lor preferate de fani.

5. Adăugați suport pentru chat.

Milenarii tind să opteze pentru chat-ul online, mai degrabă decât să ridice telefonul și să sune. Dacă nu puteți primi chat online pe site-ul dvs., puneți cel puțin un e-mail ușor identificat pe site-ul dvs. pentru a le contacta.

Suportul pentru chat este vital atunci când clienții trebuie să discute cu cineva cât mai curând posibil, fără a aștepta un e-mail la o întrebare rapidă în 2-3 zile lucrătoare.

Când navigați pe pagina de vară, veți observa un mic pop-up cu logo-ul de castraveți și o casetă de text captivantă cu un chat conversațional fila de asistență care scrie: „Bună, mulțumesc că ne-ați vizitat lumea de vis strălucitoare. Dacă aveți întrebări (literal, orice), sunt aici pentru a vă ajuta. ”

exemplu de chat de vară

Acest schimb de chat-uri prietenoase ajută milenii să aibă o conversație rapidă cu un reprezentant. Au mai multe șanse să urmărească restul site-ului odată ce răspunsul la întrebarea lor.

6. Vinde experiențe.

Milenarele sunt mai atrase de experiențe decât de produsele fizice, așa că dacă veți vinde un produs, vindeți-l ca experiență.

Conform Forbes, Mileniile fac parte dintr-o mișcare interesată să părăsească industria cărnii și, în schimb, să caute alternative bazate pe plante pentru motive de viață durabile și conștiente de sănătate. Această schimbare către alimentele vegane este determinată de milenii, deoarece acestea sunt mai susceptibile să ia în considerare „sursa de hrană, problemele de bunăstare a animalelor și impactul asupra mediului atunci când iau deciziile de cumpărare”, Forbes continuă să scrie că a existat o schimbare globală de carne în ultimii ani, 70% din populația mondială reduce carnea sau lasă carne.

Revenind la discuția noastră despre vară, milenarele sunt mai susceptibile să fie implicate cu organizații de apel la acțiune sau să se alinieze experiențelor și cauzelor, cum ar fi mișcarea de a merge pe bază de plante și vegane.

midsummer vinde „experiența” produselor lor ca fiind lipsită de cruzime și vegană, adăugând o filă deliberată în partea de jos a paginii de pornire cu o rubrică îndrăzneață, „Shop Vegan”. Este o strategie de marketing perfectă, care atrage acest demografic extrem de influent. și le oferă o experiență de a încerca linia lor de produse vegane:

vara de vară se caracterizează prin produsele lor fizice ca ingrediente bogate, pe bază de nutrienți. Dacă sunt sănătoși și bine să mănânce, atunci sunt bune și pentru pielea ta. Acestea aruncă un grafic al unei canale de zahăr pentru a atrage consumatorii și a compara produsele lor cu experiența derivării acidului glicolic din cananele de zahăr.

Aceste imagini ajută la transformarea produselor lor într-o experiență vizuală și ușor digerabilă, care îi ajută pe clienți să înțeleagă cum produsele lor se exfoliază efectiv atunci când provin din produse naturale, cum ar fi cana de zahăr.

Iată un exemplu:

În acest post, miezul verii se concentrează și pe transmiterea experienței produselor lor. De exemplu, miezul de vară spune povestea unei experiențe de „capsulă de timp” pentru unul dintre produsele lor, explicând modul în care clienții pot reseta ora, întoarce ceasul și se întorc în tinerețe într-o experiență în capsulă de timp. De un minut, uităm că vorbim chiar despre un produs pentru că suntem atât de cufundați în „experiența”.

Sursă: site-ul de vară

7. Fii activ.

Fiți o figură activă în fluxurile de socializare ale clientului dvs., astfel încât acestea văd conținutul ca fiind un conținut al unui prieten și nu comercializarea conținutului unei companii.

Doriți să vă asigurați că sunteți la curent cu răspunsurile la întrebări și să interacționați cu clienții de pe diverse platforme de socializare. Midsummer postează doar conținut suficient pentru a nu copleși utilizatorii, ci pentru a crea o experiență plăcută în social media folosind o abordare minimalistă.

Dacă le observați legendele, sunt distractive și obraznice cu câteva cuvinte pentru a surprinde esența mesajului lor. Postările lor nu se citesc așa cum au fost scrise de la un șef de companie. Mai degrabă, sunt de conversație și citesc de parcă auziți despre produs de la un bun prieten.

Nu uitați să rămâneți activi pe platformele de socializare și publicați stimulente distractive și cadouri pentru ca clienții să încerce o experiență nouă. midsummer face acest lucru oferindu-și complexul lor de tonifiere pentru alimente marine superioare și încurajând clienții potențiali noi să îl încerce pentru prima dată. Aceștia cer apoi clienților să se refere la pagina lor de Instagram pentru a continua conversația pe o altă platformă – ceea ce este un lucru foarte inteligent de făcut dacă doriți să obțineți urmăriri pe mai multe platforme și să construiți o reputație pozitivă ca marcă activă.

✨ GIVEAWAY ALERT ✨ Suntem atât de încântați de produsele noastre + dorim cu adevărat VOI să le încercați. deci, facem un …

Postat de pielea de vară pe Vineri, 2 august 2019

Concluzie

Este important să cunoaștem noile tendințe de dezvoltare digitală și socială în evoluție. Învață să interacționezi cu milenii, să-ți creezi o reputație de marcă și să-ți dai seama către ce dispozitive și platforme este susceptibil să graviteze publicul tău de bază.

Milenarii au o imensă putere de cheltuieli și sunt mai predispuși să se angajeze cu conținut autentic, care rezonează cu ei și arată un mesaj de impact care inspiră loialitatea brandului. Nu uitați că acestea sunt doar câteva dintre instrumentele care vă pot ajuta să începeți în marketingul dvs. de călătorie către milenii.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *