Cum să integrați cu succes un model de cărămidă și clic (2020)


Comerțul cu amănuntul tradițional îndeplinește comerțul electronic: ghidul dvs. pentru derularea unei afaceri de succes din cărămidă și clic

Obțineți versiunea de tipărire

Obosit de defilare? Descărcați o versiune PDF pentru o citire și partajare mai ușor offline cu colegii.

Adăugați informațiile de mai jos pentru a trimite PDF-ul în curierul de ieșire

Un link pentru a descărca PDF-ul va ajunge în curierul de ieșire.

În climatul de astăzi, vânzare online nu a fost niciodată mai importantă.

Între creșterea vânzărilor de comerț electronic, schimbări dinamice în comportamentul consumatorilor (și preferințe) și starea economiei – reducerea diferenței dintre dvs. caramida si mortar iar faimosul internet poate fi un catalizator al succesului afacerii tale.

Acum, creșterea unei afaceri online nu se întâmplă peste noapte – dar, contrar credinței populare, puteți lansa rapid magazinul online.

Cu un plan și o abordare potrivite, puteți transcende cu ușurință funcționalitatea dvs. offline într-o platforma online. Și, poate, chiar optimizați și îmbunătățiți experiența clienților dvs. în timp ce fac acest lucru.

Știm că acest proiect se poate simți descurajant, motiv pentru care am combinat cărămizile finale pentru ghidul clicurilor, așa că putem oferi îndrumări de la primul pas la linia de sosire.

De la IRL la URL.

De la cărămizi la clicuri.

Este timpul să introduceți cărămida și mortarul pe internet – și începe chiar acum, chiar acum.

Prezentare generală a ghidului

Următorul ghid descompune procesul de extindere a afacerii online.

Vom discuta despre toate punctele următoare prin capitolele acestui ghid; la concluzia sa, veți ști cum să vă îmbinați cu succes afacerea cu lumea online.

Iată un rezumat al ghidului nostru:

1. De ce (și cum) comercianții cu vânzări de cărămidă și clicuri au succes.

Știți că comerțul online este în plină expansiune – dar, poate, sunteți pe gardul de a face saltul online. În acest capitol, prezentăm de ce și în ce mod vânzătorii de cărămidă și clicuri obțin succes pe internetul mondial. În plus, vom împărtăși chiar și câteva povești despre clienți de succes pentru inspirația ta.

2. 10 pași pentru crearea rapidă a site-ului dvs. de comerț electronic + 8 integrări cheie de luat în considerare.

După ce v-ați angajat să vă alăturați comunității de comerț online, vă vom îndruma pas cu pas cum să vă creați magazinul online – rapid. Când finalizați acest proiect, veți dori să vă gândiți la tipul de detalii care vă pot crea sau rupe afacerea, cum ar fi numărul SKUs și greutatea transportului. Acestea vor juca roluri cheie în determinarea modului de configurare a magazinului dvs. online.

3. Integrarea sistemului dvs. POS în magazinul dvs. online.

Orice retailer de cărămidă și mortar cunoaște importanța unui sistem POS. Dar, cum le integrați în dvs. Comerț electronic Afaceri? Acest capitol vă va ajuta să înțelegeți integrările de sistem POS de comerț electronic și vă vor ajuta să determinați dacă puteți utiliza sistemul dvs. actual POS sau dacă trebuie să începeți de la zero.

4. Cum să vă promovați noul dvs. magazin online.

Magazinul dvs. este în funcțiune, dar călătoria nu se încheie acolo. Este important ca afacerea dvs. să ia măsurile necesare pentru a vă prezenta prezența online. Vorbeau Optimizare motor de căutare, publicitate, marketing prin e-mail, și altele. Obțineți toate elementele esențiale de care aveți nevoie pentru a vă construi o strategie de marketing de succes.

Ce așteptăm? Să începem.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *