Conform Statista în 2017, vânzările anuale de vânzare cu amănuntul în comerțul electronic la nivel mondial au atins 2,3 bilioane de dolari, și se estimează că vor dubla până în 2021. Vânzările globale de comerț electronic cu amănuntul au crescut cu aproximativ 25% față de anul trecut din 2017 până în 2018.

Vânzările de comerț electronic au reprezentat 12% din totalul vânzărilor cu amănuntul la nivel mondial pentru 2018, și se așteaptă să crească la 17,5% în 2021.

Deci, ce face toate astea însemna?

In esenta, comerțul electronic nu merge departe.

Daca esti gândind la lansarea unei afaceri online, nu mai este timp pentru a începe decât astăzi. Companiile cu bugete mai mari decât ceea ce ați putea avea acces în prezent au pavat o cale simplă pentru cei care au început deja.

Întrebarea este: care platformă de comerț electronic ar trebui să utilizați pentru a vă construi site-ul de comerț electronic?

Răspunsul depinde în mare măsură de ofertele și obiectivele produsului (sau serviciul) specific.

Este WordPress cea mai bună platformă de comerț electronic pentru tine?

Deși platformele de întreprinderi oferă o experiență perfectă atât pentru clienți, cât și pentru administratorii de comerț electronic, tu nu face au nevoie de un buget mare creați un site minimal viabil pentru comerțul electronic.

Multitudinea de opțiuni a făcut posibilă oricine să lanseze un magazin online – nici un dezvoltator necesar.

Platformele gestionate pot elimina presupunerile implicate cu totul, de la găzduirea web, la listarea produselor noi și încorporarea unui design de mare conversie.

Comerțul în comparație cu o abordare mai bună a DIY pentru construirea site-ului dvs. de comerț electronic?

Unele platforme gestionate există într-un ecosistem închis. Creșterea dvs. (și libertatea creativă) este în cele din urmă limitată de regulile și opțiunile de personalizare care există ca parte a platformei cu care vă implicați.

Acolo este altă cale:

Mulți antreprenori care aspiră la comerțul electronic se îndreaptă către sistemul de management al conținutului WordPress (CMS), deoarece software-ul său open source face posibilă complet adaptați un site web de comerț electronic la nevoile dvs. exacte.

Poate din acest motiv, WordPress este cel mai popular CMS – alimentarea 30% din internet.

WordPress Pro-comerț electronic

niste profesioniști de folosind WordPress ca un site de comerț electronic include:

1. WordPress este ușor de utilizat.

Deși singur, WordPress nu este o platformă e-commerce SaaS gestionată ca BigCommerce (care are grijă de multe procese tehnice complexe pentru dvs.), codul de bază WordPress este ușor de folosit și instalat.

În funcție de gazda web, întregul proces de configurare durează doar câteva clicuri!

2. WordPress oferă o mulțime de libertate.

Platforme gestionate cum ar fi Shopify permite niste customizare, dar numai până la un anumit punct.

De asemenea, pentru că gestionează fiecare parte a procesului, sunteți complet la mila lor dacă se rupe ceva și își iau timpul pentru a rezolva lucrurile.

Având puterea de a lua decizii cu privire la toate componentele în mișcare implicate în crearea unui site web de comerț electronic vă permite să faceți exact ceea ce doriți.

3. WordPress oferă opțiuni de personalizare flexibile.

Pe o notă asociată, flexibilitatea este una dintre cele mai bune caracteristici ale WordPress. Datorită mii de tematici, extensii și pluginuri WordPress pre-construite disponibile, puteți crea în mod previzibil un site web pentru orice tip de scop: afaceri, portofoliu sau comerț electronic (pentru a numi câteva).

Din moment ce WordPress este open source, dacă observați un decalaj pe piață, sunteți liber să creați (sau să comisionați) propria soluție!

Alex Denning, fondator, Ellipsis Marketing – Marketing pentru afaceri WordPress

"Lucrăm cu clienții care vând produse pe WordPress, așa că o temă cheie este extinderea WordPress!

Este flexibilitatea, adaptabilitatea și comunitatea înfloritoare, motiv pentru care clienții clienților noștri aleg WordPress și este o mare putere a lui WordPress.

4. WordPress este disponibil la un cost redus (începând cu gratuit).

Deoarece WordPress este open source și există multe pluginuri gratuite disponibile, costuri neestimate sunt la fel de mici ca ai nevoie să fie.

Acest lucru face mai ușor doar să începeți – și să creșteți în timp ce afacerea dvs. crește.

WordPress Consum electronic de comerț

Dar, la fel ca orice altă platformă de comerț electronic, WordPress nu este lipsit de dezavantaje.

Iată câteva dintre ele contra implicat în utilizarea WordPress pentru comerț electronic:

1. WordPress nu este un sistem de management al comerțului electronic (ieșit din cutie).

Funcția de comerț electronic face nu navă cu WordPress din cutie.

Da, tu poate sa adăugați funcționalitatea de comerț electronic către WordPress prin utilizarea pluginurilor.

Acestea fiind spuse, chiar și cele mai bune pluginuri de comerț electronic nu se compară cu experiența robustă pe care o oferă o platformă dedicată de comerț electronic.

2. WordPress este o țintă frecventă pentru hackeri.

WordPress a fost făcut pentru blogging – nu e-commerce. Deoarece este un CMS atât de popular, WordPress este o țintă frecventă a atacurilor de hacking.

Acestea fiind spuse, există diverse pluginuri, servicii și cele mai bune practici pe care utilizatorii le pot urma pentru a minimiza Probleme de securitate WordPress.

3. WordPress necesită actualizări frecvente.

Gestionate, platformele de comerț electronic SaaS actualizează automat platforma lor în mod regulat, fără a fi nevoie să luați orice alte acțiuni suplimentare.

Pe de altă parte, WordPress necesită actualizări nu doar pentru software-ul de bază, ci și pentru plugin-uri și teme.

Aceste actualizări ajută la protejarea împotriva atacurilor împotriva hacking-urilor în timp ce (în mod ideal, dar nu întotdeauna) se îmbunătățește compatibilitatea în toate pluginurile și temele active.

cum se cuvine actualizarea WordPress implică backup și staționare de date pentru a testa problemele de compatibilitate, care pot deveni consumatoare de timp pe măsură ce scalați site-ul dvs. de comerț electronic.

Cum să începeți să vindeți pe WordPress

1. Decideți ce să vindeți.

Înainte de a lua o decizie finală privind o platformă de comerț electronic sau un design specific al site-ului web, trebuie să fiți mai clar în primul rând ce vei vinde.

Această decizie va contribui, în cele din urmă, la ghidarea procesului ideal de implementare tehnică.

În timp ce vă gândiți la ce să vindeți, răspunderea la aceste întrebări vă poate ajuta să vă călăuzească în direcția cea bună:

 • Vânzați produse fizice sau digitale? Produsele fizice pot necesita ordonarea inventarului și desemnarea spațiului de stocare (dacă nu sunteți dropshipping pentru alte companii), în timp ce produsele digitale (cum ar fi cursurile online) necesită timp pentru a se dezvolta, dar livrarea poate fi automatizată (fără spațiu necesar inventarului).
 • De ce ești pasionat? Indiferent dacă este ceva ce vă bucurați deja (de exemplu, sunteți yoghin care vrea să vândă echipamente de yoga sau un bucătar care vrea să-și împărtășească dragostea pentru alimente) sau un decalaj pe piață pe care îl vedeți trebuie să fie umplut, fiind pasionat despre ceea ce vinzi poate face diferenta in a te impinge prin vremurile grele. Dacă puteți demonstra experiență în nișă, care poate ajuta și la vânzări.
 • Ce face produsele dvs. diferite de celelalte? Înainte de a începe să vindeți, trebuie să vă gândiți la o propunere unică de vânzare (USP) pentru a vă diferenția produsele / piețele de ceilalți.

Scott Bolinger, co-fondator, AppPresser

scott bolinger

"Nu construiți doar un produs deoarece știți cum să codificați, începe cu o nevoie. Care este nevoia pe care oamenii reali o pot îndeplini? Dacă există deja un alt produs pentru această necesitate, atunci găsiți o poziție unică. Dacă celălalt produs are toate caracteristicile sub soare, mergeți la ceva mai ușor și faceți un lucru foarte bine. Poziționarea este un concept cu adevărat important pe care cel mai mult în acest spațiu îl ignoră. "

Căutați încă mai multă inspirație pentru a vă ajuta să decideți ce să vindeți?

Luați în considerare modul în care experții WordPress din comerțul electronic au folosit WordPress pentru a face bani:

Karol K, CodeinWP și Themeisle

karol k

"Eu folosesc WordPress pentru a vinde serviciile mele ca blogger independent și scriitor.

WordPress ajută, făcând-o ușor pentru clienții potențiali să mă contacteze direct și să împărtășească ceea ce au nevoie.

Este foarte simplu. Nu există pași inutili sau procese confuze.

În plus, site-ul funcționează perfect pe toate dispozitivele. "

Patrick Rauland, educator eCommerce la LinkedIn Learning

Patrick rauland

"Vând produse informative. Site-urile mele WordPress arată că sunt expert și că vând aceste servicii în diverse locuri, fie pe site-ul meu, pe o platformă, fie pe un microsite. "

Brandon Kidd, președinte la Folsom Creative, Inc

Brandon Kidd

"Lucrez cu clienții care vând produse de la biciclete pentru copii până la gustări și băuturi".

Lindsay Halsey, co-fondator al companiei Pathfinder SEO

Lindsay Halsey

„Abonamente. WordPress atribuie site-ul nostru de marketing și platforma noastră de ghidare SEO. "

Bob Dunn, Blogger & Podcaster, BobWP

Bob Dunn

"Chiar acum nu vinde nimic, dar de-a lungul anilor am vândut consultanță, instruire, membri, cursuri, ateliere de lucru și multe altele folosind WordPress".

2. Configurați-vă site-ul web.

Dacă începeți de la zero, pașii de bază pentru a începe un site web WordPress implică:

 • Alegerea unui nume de domeniu. În general, când vine vorba alegerea numelor de domenii, este recomandat unul care se termină cu .com. Dacă numele pe care îl priviți este luat, încercați alte variante. Dacă ați epuizat toate opțiunile, puteți încerca extensiile .net, .org sau .biz. O altă bună practică: faceți numele dvs. de domeniu scurt, dulce și ușor de reținut.
 • Înscrieți-vă pentru un serviciu de găzduire web. Web gazdă este locul unde sunt localizate fișierele site-ului dvs. WordPress. Când vă înscrieți pentru găzduire, serviciul uneori vine cu înregistrarea gratuită a domeniului. Căutați semne de fiabilitate în ceea ce privește perioadele de întrerupere reduse, un serviciu de relații cu clienții și o bună reputație.
 • Descărcarea / instalarea WordPress CMS. În majoritatea cazurilor, configurarea va fi gestionată complet în cadrul gazdei dvs. web, fără a fi nevoie să aveți grijă de procesele tehnice finale crearea bazei de date.

3. Alegeți o platformă de comerț electronic.

Transformarea WordPress într-o platformă de comerț electronic implică utilizarea pluginurilor pentru extinderea funcționalității sale principale.

Din moment ce WordPress este open source, tu ar putea construiți pluginul dvs. de comerț electronic, dar vă recomandăm să utilizați unul dintre aceste opțiuni de piață disponibile:

WooCommerce

WooCommerce este cel mai popular plugin WordPress eCommerce, nu doar pentru că este puternic sau liber de utilizat, dar și din cauza lui asociere strânsă cu WordPress.

WooThemes (creatorii pluginului WooCommerce) a fost achiziționat de Automattic (creatorii WordPress.com) în 2015.

De la această achiziție de către Automattic, popularitatea lui WooCommerce a crescut, până în momentul în care acum el își exercită puterea 20% din toate site-uri de comerț electronic pe net (surse variază în funcție de numărul exact).

WooCommerce vă permite să vindeți ambii fizice și digitale și se integrează cu cele mai multe gateway-uri de plată.

Ca WordPress, WooCommerce este:

 • Ușor de folosit.
 • Sursa deschisa
 • Flexibil: Există mii de teme și extensii specifice WooCommerce (atât plătite, cât și gratuite) disponibile pe piață.
 • scalabilă: Fie că vindeți 5 produse sau 5000, WooCommerce poate lucra pentru dvs.
 • Aici să rămână: WooCommerce are o bază de utilizatori mare și un grup de contribuitori din întreaga lume care lucrează în mod constant pentru a face mai bine. Pe o notă asemănătoare, mulți dintre acești contribuabili își oferă timpul fără promisiunea plății din cauza dragostei lor față de platformă (un sentiment care se extinde și la asistența utilizatorilor care caută ajutor WordPress).

Matt Ahlgren, co-fondator și marketing online la Evaluarea site-ului web

matt ahlgren

"WooCommerce are nevoie de un concurent serios în acest spațiu, iar proprietarii magazinului de e-commerce WordPress chiar acum sunt aproape forțați să folosească WooCommerce.

Sigur că voi acorda o atenție deosebită BigCommerce și ceea ce vor face în spațiul de eCommerce WordPress. "

Descărcări ușor digitale

descărcări ușor digitale

Descărcări ușor digitale oferă funcționalitate simplificată de comerț electronic pentru cei care doresc să genereze venituri din produsele digitale.

Ca și WooCommerce, descărcarea Easy Digital este tehnic gratuit – deși va trebui să achiziționați un plan plătit pentru a profita de extensiile care o fac o soluție mai utilă pentru comerțul electronic.

Kinsta distruge diferențele majore dintre WooCommerce și Descărcări Easy Digital dacă discutăm între cele două.

Brian, CMO, Kinsta

brute CMO

"Când se gândesc cel mai mult la eCommerce WordPress, ei se gândesc la descărcările WooCommerce și Easy Digital. În timp ce există alte soluții, cred că există mai mult spațiu.

Cu toate acestea, am sentimentul că va fi greu să intrăm în acest spațiu și să educăm utilizatorii să utilizeze WordPress și BigCommerce. Dar timpul va spune.

Încă încurajați să-i vedeți dându-i drumul.

Descărcarea funcționalității de comerț electronic din WordPress este ceva care încă nu a fost încă reușit. "

BigCommerce pentru WordPress

bigcommerce logo img

BigCommerce este una dintre cele mai mari platforme de e-commerce gestionate în lumea de astăzi.

Platforma oferă găzduire web, integrarea plăților, suport pentru clienți și toate celelalte instrumente de care aveți nevoie pentru a lansa rapid un magazin de comerț electronic.

Acum, BigCommerce traversează WordPress cu Pluginul BigCommerce.

Înainte de lansarea acestui nou plugin, a fost imposibil pentru a găzdui magazinul dvs. de comerț electronic pe ambele platforme gestionate și WordPress.

Dar nu mai trebuie să porniți pe o singură platformă și să treceți la altul, pe măsură ce nevoile dvs. se schimbă: pluginul BigCommerce permite funcționarea mai puternică a comerțului electronic pe un CMS ușor de utilizat, pe care majoritatea creatorilor de site-uri web le cunosc deja.

4. Configurați-vă magazinul WordPress.

Odată ce ați luat o decizie cu privire la cel mai bun plugin WordPress pentru nevoile dvs. de comerț electronic, este timpul să aduceți totul împreună.

Există două aspecte complementare care trebuie luate în considerare în timpul acestui proces:

 • Partea frontală: Alegerea temei WordPress (design), crearea de conținut și personalizarea site-ului dvs. în ceea ce privește cumpărătorii vizuali sunt expuși.
 • Partea din spate: Configurarea datelor din magazin, inclusiv plățile, transportul, taxele, cupoanele și reducerile – toate detaliile tehnice pe care vizitatorii nu le văd.

Rețineți că ceea ce decideți acum se poate schimba absolut ulterior, pe măsură ce creșteți și vă dați seama ce funcționează cel mai bine pentru magazinul dvs. online.

Acestea fiind spuse, există anumite lucruri, cum ar fi dvs. arhitectura tehnică a site-ului web, care devin mai mult de durere pentru a schimba, dacă nu inițial, cu o fundație solidă.

De asemenea, deși acești pași inițiali de configurare a site-ului pot fi copleșiți, nu neglijați să răspundeți la informații de bază cum ar fi numele magazinului, adresa fizică (dacă este relevantă) și alte informații de contact.

5. Testați-vă magazia.

Înainte de a lansa public magazinul dvs., trebuie să vă asigurați că totul funcționează corect.

O parte din acest proces va implica propriile teste, dar este o idee bună să implicați și prietenii, familia și colegii ca beta testere utilizator.

Iată câteva lucruri pe care veți dori să le testați înainte de lansare:

 • Procesul de checkout. Ordinele trec prin așa cum ar trebui? Gateway-ul dvs. de plată funcționează corect? Pentru site-urile WordPress care utilizează pluginul BigCommerce, acest lucru este gestionat de platformă.
 • sensibilitate. Multe dintre vânzările online de astăzi au loc pe dispozitive în loc de computere desktop. Site-ul dvs. scară frumos pentru rezoluții de ecran diferite? Testul Google Mobile Friendly poate sublinia orice probleme majore.
 • Viteza site-ului. Clienții de comerț electronic sunt nerăbdători și un site web lent este un turnoff pentru ei. Google PageSpeed ​​Insights poate sublinia orice probleme majore.
 • Gramatică / ortografie. Deoarece nu vă puteți întâlni fizic cu toți vizitatorii, site-ul dvs. Web ar trebui să reflecte cea mai bună prima impresie posibilă. Ortografia slabă și gramatica pot afecta încrederea (și, în cele din urmă, capacitatea dvs. de a vinde).
 • Usability. Cu alte cuvinte, navigația dvs. are sens? Aveți legături întrerupte care ar putea confunda vizitatorii? Pentru a afla unde pot apărea probleme, vă ajută să observați o terță parte imparțială pe măsură ce ei încearcă să înțeleagă site-ul dvs.

Tessa Kriesel, Manager de outreach pentru dezvoltatori, Pantheon

Tessa Kriesel

"Nimeni nu vrea să aștepte un magazin online pentru încărcare.

Ei caută ceva specific și dacă nu le poți livra într-o perioadă decentă, ești destinat să pierzi această vânzare ".

6. Răspândiți cuvântul.

Odată ce vă simțiți bine despre site-ul dvs. de comerț electronic, este timpul să lansați!

Pentru a fi sigur, există un milion și un mod diferit de a începe să răspândiți cuvântul.

Începeți prin a vă împărți proiectul pe propriile rețele sociale personale și asigurați-vă că ați blocat și mânerele de marcă socială de marcă pentru afacerea dvs.

Sfaturi de la experți de top pentru a vinde produse pe WordPress cu succes

Iată ce au spus experții WordPress despre găsirea succesului e-commerce în WordPress:

Bob Dunn, Blogger & Podcaster, BobWP

Bob Dunn

"WordPress vă oferă instrumente excelente pentru a crea un site de comerț electronic din punct de vedere tehnic.

Sfatul meu cel mai bun este să înțelegeți că merge dincolo de asta.

Aveți ideile dvs. bine gândite și asigurați-vă că ați făcut cercetarea. Creați conținut minunat și obțineți un plan de marketing.

Și, mai presus de toate, cere ajutor dacă aveți nevoie de ea pe parcurs. "

Brandon Kidd, președinte la Folsom Creative, Inc

Brandon Kidd

"Asigurați-vă că pagina dvs. de produs este curată și clară. Datele și descrierile produsului trebuie să fie complete.

Lucrurile ca fotografiile produsului ar trebui să fie detaliate și interactive.

Cel mai important, butonul dvs. de cumpărare și prețul ar trebui să iasă în evidență, atragerea vizitatorilor pentru a lua o acțiune de cumpărare. "

Rebecca Gill, vicepreședinte al strategiei de marketing digital la emagine

Rebecca Gill

"Dig și aflați software-ul dvs. de comerț electronic, apoi completați aceste informații cu informații de bază pentru optimizarea motorului de căutare.

Atât de mulți proprietari de magazine se concentrează numai pe produsele lor și uită de software-ul și de căutare. Aceasta este o greșeală majoră. "

Katie Keith, co-fondator la Barn2

Katie Keith

"Nu utilizați doar WordPress cu machetele standard de comerț electronic care vin cu tema dvs., deoarece aceasta nu este cea mai bună modalitate de a vă vinde produsele.

De exemplu, majoritatea temelor afișează produsele într-o structură de grilă cu imagini mari, care pot să nu fie potrivite pentru mai puține produse vizuale, vânzări cu ridicata sau produse tehnice, unde clientul trebuie să vadă mai multe informații fără a trebui să facă clic pe pagina de produs unică. “

Ea adaugă: "Puteți obține un succes mai mare prin adăugarea de pluginuri suplimentare WordPress care vă afișează produsele în moduri mai eficiente, care vor atrage piața țintă, cum ar fi pluginurile de tabel de produse sau pluginurile de căutare avansată și filtrate care fac mai ușor găsirea de produse în magazin."

Joe Howard, șeful lui Buff WP Buffs

Joe Howard

"Faceți cât mai ușor posibil clienților dvs. potențiali să aveți încredere în dvs. Indiferent dacă aceasta înseamnă bloguri hiper-oneste, având chat live pe site-ul web sau făcând procesul dvs. de "vânzări" mai mult despre educație, acest lucru este esențial. Oamenii cumpără de la companii în care au încredere astfel încât ar trebui să fie una dintre prioritățile de top pentru orice magazin de comerț electronic ".

Karol K, CodeinWP și Themeisle

karol k

"Permiteți platformei să facă ceea ce face cel mai bine.

Nu complicați prea mult lucrurile. Expuneți-vă produsele în modul cel mai clar posibil și concentrați-vă asupra lăsării produsului strălucitor, mai degrabă decât să luați în considerare proiectarea site-ului în sine.

WordPress vă permite să faceți acest lucru, mai ales după ce începeți personalizarea modului în care vă prezentați produsele pe site. "

Matt Ahlgren, co-fondator și marketing online la evaluarea site-ului de găzduire

matt ahlgren

"Sfatul meu cel mai bun pentru asigurarea succesului e-commerce WordPress este de a optimiza categoriile și paginile de produs.

Acestea sunt tipurile de pagini de pâine și de unt pentru orice site de comerț electronic, inclusiv al tău. Dar, prea des, aceste tipuri de pagini sunt neglijate. "

Patrick Rauland, educator de comerț electronic la LinkedIn Learning

Patrick rauland

"WordPress este una dintre cele mai bune platforme pentru a produce conținut.

Utilizați acest lucru pentru a beneficia pe deplin. Creați conținut care aduce utilizatorii pe site-ul dvs.

Cu conținutul potrivit un procent din publicul dvs. va converti în clienți plătitori.

De îndată ce vei face asta, dublează-te! Faceți * conținut * mai mult * și obțineți * mai multe * persoane pe site-ul dvs.

Puteți atrage o tonă de trafic organic pentru a vă cumpăra produsele / serviciile. "

Brian, CMO, Kinsta

brute CMO

"Singura mea sugestie este sa nu incetez niciodata sa testez lucruri noi.

Aceasta include optimizarea pentru performanță (timpii de încărcare), îmbunătățirea ratelor de cărucior abandonate. Testarea A / B aterizare și pagini de produs, și schimbarea copiei vânzărilor. Toate acestea vor avea un impact direct asupra veniturilor dvs.

Un magazin de comerț electronic bazat pe date este unul care se va ridica deasupra restului. "

În timp ce vă puneți împreună planul de promovare, luați în considerare acestea sfaturi pentru a vă lărgi lista de e-mailuri.

Utilizarea BigCommerce pentru WordPress

BigCommerce este una dintre cele mai mari platforme de comerț electronic din lume de astăzi.

Dar va funcționa pentru tine pentru a-ți atinge visele de eCommerce WordPress?

Să luăm în considerare avantajele folosirii BigCommerce pentru WordPress:

1. BigCommerce + WordPress = cel mai bun din ambele lumi.

Cu WordPress pe partea frontală și BigCommerce în backend, puteți elibera resursele serverului de la gestionarea categoriilor, procesarea plăților și gestionarea logisticii – toate menținând în același timp designul site-ului dvs. WordPress exact așa cum îl doriți.

Această soluție este denumită și "comert fara capete", Iar ca urmare a proceselor care funcționează în spatele acestuia, site-ul dvs. Web se va încărca mai repede.

2. BigCommerce oferă o soluție independentă pentru comerțul electronic.

Spre deosebire de alte plugin-uri (cum ar fi WooCommerce) care necesită extensii pentru a activa funcționalități suplimentare, veți avea acces atât la funcțiile comune, cât și la cele avansate de comerț electronic, utilizând pluginul independent BigCommerce.

3. Utilizarea BigCommerce cu WordPress creează o soluție e-commerce scalabilă.

Indiferent dacă începeți cu câteva produse sau gestionați un catalog de produse, BigCommerce funcționează bine în ambele situații.

4. BigCommerce oferă rate de procesare a cărților de credit mai bune …

… În comparație cu alte platforme de e-commerce gestionate populare, cu peste 65 de integrare a plăților.

5. BigCommerce este compatibil cu PCI.

PCI-conformitate este standardul de securitate a informațiilor pentru organizațiile care gestionează plățile prin carduri de credit – necesare pentru derularea unui site Web de comerț electronic de succes.

6. BigCommerce oferă un management perfect al contului.

Poti gestionați mai multe site-uri WordPress dintr-un singur cont BigCommerce.

7. Pluginul BigCommerce sprijină Google AMP și Gutenberg.

Există multe pluginuri WordPress populare, de lungă durată, care nu pot face aceeași afirmație.

Patrick Rauland, educator de comerț electronic la LinkedIn Learning.

Patrick rauland

"Sunt impresionat că BigCommerce la sprijinit pe Gutenberg imediat după lansare.

Ei au fost în fața curbei și, dacă continuă să inoveze în fața altora, ar putea fi o forță și mai mare. "

Cum funcționează BigCommerce cu WordPress

Pentru a utiliza BigCommerce pe WordPress, veți avea nevoie de:

 • Un site WordPress cu un plug-in BigCommerce instalat și activat.
 • A Magazinul BigCommerce. Dacă nu aveți una, plugin-ul poate crea un magazin de probă pentru dvs.

Considerații suplimentare în timpul configurării:

 • Configurați setările pentru transportul, plățile și taxele magazinului dvs.. Pluginul BigCommerce va analiza setările existente și va emite un avertisment dacă există elemente care trebuie rezolvate.
 • Contur optimizat pentru o singură pagină activat în magazinul dvs. Verificați setările.
 • Un certificat SSL activ pe site-ul dvs. WordPress (dacă intenționați să utilizați Cartela încorporată). Aceasta este de asemenea o cerință de a se clasifica în căutarea Google relevantă, deoarece HTTPS (activat de SSL) a devenit o factor oficial de clasificare.

În general, pluginul BigCommerce funcționează creând o postare nouă pentru fiecare produs, iar postarea respectivă este pagina de detaliu a produsului.

Aceste produse pot fi menționate de atributele WordPress care includ SKU, brand, categorie, produse recomandate și recent adăugate.

In esenta, site-ul dvs. WordPress acționează ca un canal în BigCommerce, ceea ce înseamnă că puteți conecta mai multe magazine WordPress pentru comerțul electronic dintr-un cont BigCommerce.

Orice comandă care poate fi trecută poate fi filtrată și sortată în funcție de canal și puteți specifica ce produse sunt disponibile pe canalele din zona de produse BigCommerce din tabloul de bord.

Pentru cei cu magazine existente BigCommerce, pluginul creează, de asemenea, o copie a catalogului de produse și le stochează ca tipuri personalizate de posturi în WordPress.

Pluginul BigCommerce creează pagini de cont, precum și pagini pentru cărucior, checkout, profiluri, certificate de cadouri, profiluri de cont și istoricul comenzilor (printre altele).

7 experți WordPress pe pluginul WordPress pentru BigCommerce

Iată ce spun experții WordPress despre pluginul WordPress pentru BigCommerce.

Brandon Kidd, președinte la Folsom Creative, Inc

Brandon Kidd

"Există o mulțime de oameni care rulează BigCommerce și gândul de a migra în WooCommerce poate fi descurajant.

Pluginul BigCommerce WordPress va fi o modalitate foarte bună pentru întreprinderi de a construi site-uri interactive folosind tot ceea ce face WordPress grozav, în timp ce de asemenea, înșurubare în produsele lor BigCommerce.

Win / câștiga!“

Katie Keith, co-fondator la Barn2

Katie Keith

"Din moment ce WordPress deține peste 30% din web, este o idee excelentă pentru alte platforme să se integreze cu aceasta.

BigCommerce are o mulțime de caracteristici fantastice care vor oferi o alternativă interesantă pentru persoanele care doresc să construiască un site de e-commerce cu WordPress. "

Joe Howard, șeful Buff la WP Buffs

Joe Howard

"Cred că are mult sens! Cu WordPress câștigând atât de mult cota de piață în ultimii ani, este logic că BigCommerce a vrut să se integreze și mai mult în ecosistem.

Va trebui să așteptăm să vedem cum ele influențează piața; va ajunge la succesul lor în execuție, marketing și succesul comunității, dar mă bucur să văd cum încearcă să concureze cu WooCommerce pe acest front ".

Chad Barnes, șeful Honcho & SEO Content Strategist la SEO Skyrocket

"Dacă soluția BigCommerce trage stilurile din teme, cadre, constructori de pagini WordPress și constructori de site-uri cu un cod personalizat puțin sau deloc,

ȘI furnizează funcționalități care elimină nevoia de pluginuri de 35+,

ȘI rezolvă problema de viteză, în special magazinele WooCommerce mai mari, par să se confrunte, apoi BigCommerce ar putea fi schimbătorul de jocuri de comerț electronic pentru WordPress. "

Alex Denning, Fondator, Ellipsis Marketing – Marketing pentru afaceri WordPress

"Concurența este minunată, iar acest lucru ar trebui să fie foarte sănătos pentru ecosistemul eCommerce WordPress!

Aștept cu nerăbdare să văd cum aceasta face ca toate soluțiile să devină mai bune; în acest sens ar trebui să vedem că WordPress, în general, devine o alegere mai bună pentru comerțul electronic. "

Lindsay Halsey, co-fondator al Pathfinder SEO

Lindsay Halsey

"Suntem încântați să vedem BigCommerce în biblioteca pluginului WordPress. A facut SEO SEO în BigCommerce și WordPress separat, suntem încântați de oportunitatea ca site-urile de comerț electronic să utilizeze BigCommerce + Yoast SEO prin WordPress. "

Scott Bolinger, co-fondator, AppPresser

scott bolinger

"Sunt un fan al mișcării unei mulțimi de funcții de comerț electronic de pe baza de date WordPress și pe ceva care se poate descurca mai bine.

Se pare că funcționează bine pentru cei care doresc să-și controleze propria găzduire, dar au nevoie de performanțe mai mari din magazinul lor. "

Pentru mai multe informații despre configurare, consultați BigCommerce's Suport plugin WordPress documentație.

Site-uri WordPress folosind BigCommerce pentru a vinde online

BigCommerce plugin pentru WordPress este încă relativ nou pe piață din această publicație, dar noile mărci de comerț electronic au luat notă.

Iată câteva site-uri web pe care le puteți referi la care utilizează un amestec de WordPress "CMS și funcționalitatea eCommerce lui BigCommerce:

1. Surfboards Firewire.

wordpress eCommerce Firewire Surfboards

Firewire Surfboards a fost înființată în 2006 de către Bert Berger, cu un grup talentat de foști directori ai industriei de îmbrăcăminte de surf.

Grupul a venit cu un scop în minte: să pună viitorul sub picioarele surferilor.

Deoarece aceste placi de surf sunt făcute de experți de surfing și entuziaști, ele sunt proiectate să fie mai ușoare, mai rapide și mai flexibile. Compania operează, de asemenea, cu un accent pe eco-friendliness, surfboards sunt artizanale cu materiale durabile.

11-time world surf champion Kelly Slater took notice and eventually bought a majority stake in the company in 2016, just a few months after opening Surf Ranch — one of the most sought-after surfing destinations in California.

Surf Ranch uses Firewire boards. Because of this, Surf Ranch Global Marketing Manager Chris Grow thought of incorporating the two, which led his team to launch a content and commerce digital experience.

They chose BigCommerce because it was an established name in ecommerce that produced an innovative and cost-effective solution for their needs.

2. Carluccio’s.

wordpress ecommerce Carluccios

Carluccio’s is a restaurant chain that first opened in London in 1999 with the aim of offering authentic Italian cuisine at sensible prices.

Since its founding, Carluccio’s opened 75 branches within the UK and Ireland, and 14 branches across Turkey and the Middle East.

Carluccio’s website features the menu and restaurant locations where you can make reservations.

They recently partnered with BigCommerce to add an online shop in an effort to amp up their online presence.

The Marketing Director at Carluccio’s, James Backhouse says,

“Our aim was to develop a website that did the fundamentals really well – whilst also demonstrating the stories behind the brand and products, and linking seamlessly into ecommerce.”

They chose BigCommerce for its ability to integrate with WordPress.

“Launching a website of this calibre without adding technical complexity or extra people into our team was a massive accomplishment that was only possible through BigCommerce”, he adds.

Final Thoughts: How to Sell on WordPress: A New Option from BigCommerce

As easy as it has become to build an ecommerce website, starting with the right foundation will make all the difference when it comes to eventually scaling up.

Part of this has to do with things like design and website structure — the rest has to do with the right backend ecommerce platform powering your sales.

Headless commerce offers exciting new possibilities that improve the user experience (both for visitors and website administrators), without sacrificing powerful ecommerce functionality – thanks to its fusion with a flexible CMS.

What does the future hold for headless commerce? We’d love to hear your predictions in the comments!Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *