Cum poate începe magazinul dvs. de cărămidă și mortar să vândă online ASAP (2020)


Ești gata să aduci magazinul tău de cărămidă și mortar în lumea cumpărăturilor online?

Construirea unui magazin virtual de la început se poate simți ca o experiență copleșitoare.

Probabil ați observat că există zeci de produse SaaS pe piață care pretind că vă ușurează tranziția în comerț electronic.

Dar cum navigați această experiență și vă maximizați resursele? Cum găsiți instrumentele potrivite și le implementați pentru o eficiență maximă?

Există 3 piese majore pentru această abordare:

 • Stabilirea lucrărilor de bază cu pregătirea de dinainte de lansare.
 • Optimizarea magazinului.
 • Comercializarea magazinului tău.

În acest ghid, vom analiza în detaliu fiecare dintre aceste părți și veți învăța cum să vă transformați magazinul fizic existent într-un magazin online – toate în timp ce vom explora diverse strategii de marketing care îi revin pe clienți să se întoarcă din nou și din nou.

Vom analiza modul în care trei profesioniști din comerțul electronic au reușit să treacă de la cărămidă-mortar la cumpărături online.

Acești trei experți sunt:

Cel mai bun dintre toate: veți învăța cum să faceți cel mai mult acest lucru fără a vă baza foarte mult pe instrumentele SaaS și agențiile de marketing.

Să începem.

Puneți lucrările la sol cu ​​unele preparate înainte de lansare

1. Determinați clienții dvs. primari.

Există o mulțime de planificări care vizează crearea unui site web de comerț electronic de succes, motiv pentru care nu ar trebui să vă grăbiți să vă construiți magazinul virtual fără să faceți mai întâi unele planificări strategice.

Înainte de orice, trebuie să răspundeți la următoarele întrebări:

 1. Cine sunt clienții dvs. primari?
 2. Cum îți vor găsi site-ul?

Pentru Tahnee Elliott, identificarea și deservirea pieței sale principale a fost deosebit de ușoară.

Tahnee Elliott

„Fiind într-un oraș universitar, avem o mulțime de clienți tranzitorii care merg acasă în timpul verii și a vacanțelor”, ea a spus

„Obiectivul principal al lansării magazinului online a fost să le oferim acestor clienți șansa de a ne cumpăra îmbrăcămintea în timp ce aceștia erau plecați de la școală pentru vară.

În general, clienții primari vor fi cei care au făcut deja cumpărături în mod constant la magazinul de cărămidă și mortar al unei mărci.

Această bază de clienți existentă reprezintă un avantaj major, deoarece întreprinderile pot începe să funcționeze cu o audiență care este deja interesată de brand.

2. Alegeți numele dvs. de domeniu.

Următoarea provocare este de a determina cum să redirecționați atenția către prezența dvs. online, iar pentru a face acest lucru, trebuie să alegeți un nume de domeniu unde oamenii să vă poată găsi în mediul digital.

Există două modalități prin care poți alege alegerea numelui de domeniu:

 1. Alegeți un nume captivant, SEO care să rezoneze publicului tău.
 2. Lipiți numele dvs. de marcă actual.

Ambele abordări au avantajele lor.

Un nume de domeniu bazat pe SEO vă oferă șansa să:

 • Rebrand magazinul tău.
 • Creați o piață online optimizată pentru clasificare și trafic organic.

Dezavantajul alegerii unui nou nume de domeniu este că nu veți putea valorifica conștientizarea mărcii pe care ați dezvoltat-o ​​cu afacerea dvs. din cărămidă și mortar.

Cu acest lucru, alegerea unui nume de domeniu potrivit SEO poate face mai ușor pentru compania dvs. să ajungă la o audiență mai mare – mai ales atunci când este combinată cu un site optimizat pentru căutare de text și voce.

Când designerul BigCommerce, Tommy Ekstrand, l-a ajutat pe tatăl său să vină cu o piață online pentru magazinul lor de vopsea din cărămidă și mortar, au decis să meargă cu un nou nume de domeniu care să atragă o audiență mai largă.

Tommy Ekstrand

„Am încheiat cu o versiune SEO-friendly: US Paint Supply. Deținem site-ul web al numelui de familie din 1998, dar acel site este pur informațional.

Decizia de a merge cu un domeniu mai favorabil SEO a fost să găsim ceva mai universal în zona noastră de vânzare (publicul țintă al Statelor Unite). "

În cele din urmă, dacă piața dvs. online depinde de traficul organic, poate doriți să renunțați la numele dvs. de cărămidă și mortar în schimbul a ceva mai prietenos cu SEO.

În timp ce poate fi mai mult de lucru în etapele de început, deoarece creezi mai multă conștientizare în jurul mărcii tale digitale, aceasta îți poate ajuta marca pe termen lung, pe măsură ce clasamentul tău SEO organic crește mai repede.

3. Selectați produsele inițiale pentru a fi plasate online.

În mod ideal, inventarul sau serviciile ar trebui să fie alese în mod strategic pentru a atrage o audiență mai largă, mai ales atunci când tocmai începeți.

Dacă aveți o gamă largă de produse din care să alegeți în magazinul dvs. de cărămidă și mortar, vă recomandăm să restrângeți stocurile la aproximativ 100 dintre cele mai vândute produse pentru piața dvs. online.

Tahnee Elliott

„Am început să oferim blaturi, fund, pantofi, rochii și pantofi”, spuse Tahnee.

„Bineînțeles, am adăugat mai multe la nevoie și am reorganizat, astfel încât lista noastră de categorii și subcategorii a evoluat în funcție de cerere și tendințe.”

Atunci când alegeți produse pentru transport online, asigurați-vă că alegeți articole care sunt:

 • Vânzători de top din magazinul tău de cărămidă și mortar.
 • Articolele pe care le primiți solicitări speciale sau apeluri pentru 2-3x pe lună.

Acesta din urmă este deosebit de important, deoarece mulți clienți au greș în găsirea unui inventar special pe site-urile de comerț electronic.

Un alt mod minunat de a-ți optimiza inventarul online este stocându-l cu produse care sunt populare la nivel național.

În acest fel, puteți începe cu un apel către o audiență mai largă (mai degrabă decât vizând anumite segmente de piață).

4. Aflați ce face concurența dvs.

Pentru a vă asigura că oferiți un preț echitabil și competitiv pentru produsele dvs., veți dori să analizați ce se încasează comercianții online similari.

Nu vă uitați doar la prețul pe care comercianții cu amănuntul îl percep pentru produsele lor, uita-te și la costul total (impozite + taxe de transport + taxe de serviciu).

Cand efectuarea de cercetări de piață pentru US Paint Supply, Tommy a observat că aceste taxe suplimentare reprezintă o parte semnificativă din costul total.

Tommy Ekstrand

„Transportul este adesea un lucru important pentru comercianții online, deoarece aproape toată lumea își încarcă un braț și un picior pentru expediere din cauza produselor grele. Cea mai mare parte a produsului în sine a avut un preț moderat.

Totuși, pe Amazon, prețurile produselor au fost extrem de mari din cauza comisioanelor pe piață pentru cineva de a vinde. Multe dintre produsele pe care le vindem și care vând și pe Amazon au aproape 2x prețul de acolo. ”

5. Scrieți titluri de pagini personalizate și meta descrieri.

Când încercați să lansați magazinul ASAP, nu veți avea timp să faceți acest lucru scrieți descrieri ale produsului pentru 100 sau mai multe articole din catalogul dvs.

În afară de aceasta, descrierile complete nu sunt ceea ce vrei să parcurgi.

Din fericire, puteți veni rapid cu o colecție de meta-descrieri și titluri de pagini pentru a-ți opera piața online între timp.

Iată cum:

 1. Compilați toate produsele și datele produsului într-un fișier CSV.
 2. Utilizați următorul format pentru titluri și meta descrieri:{Nume produs} este un {tip de produs sau categorie} utilizat în / pentru {utilizări principale}.

Dacă produsul dvs. are dimensiuni și culori diferite sau dacă este important ca cumpărătorul să cunoască dimensiunile sale, adăugați aceste detalii în meta description.

Tine minte: Titlurile paginilor și meta descrierile dvs. nu ar trebui să fie aprofundate.

Nu doriți decât să obțineți ceva personalizat pe pagina care evidențiază ceea ce vindeți. Puteți revizui și perfecționa descrierile în timp, extindându-le după ce site-ul este pornit și funcționează.

6. Faceți imagini cu inventarul dvs.

Știați că folosirea fotografiilor originale, mai degrabă decât a stocurilor, vă poate oferi un impuls SEO foarte necesar?

Dacă aveți o cameră de bază sau un smartphone de bază, puteți lua fotografie de produs de calitate profesională pentru magazinul tău. Tot ce ai nevoie este o bucată de hârtie albă pe care să o folosești ca fundal.

Tommy Ekstrand

„Imaginile originale și descrierile de imagini ne-au ajutat să ne situăm cu mult peste ceilalți comercianți, folosind fotografii de stoc. Este absolut necesar să aveți etichete alt pe toate imaginile. " A comentat Tommyy.

„De cele mai multe ori este doar numele produsului și poate„ Front ”sau„ – Înapoi ”sau„ – Side ”. De când vând vopsea, unele exemple sunt „C2 LUXE Gallon în Satin” și „C2 LUXE Quart in Oggshell”. ”

Dacă lucrați într-o industrie de genul Modă sau proiectare, va trebui să planificați timp suplimentar pentru a face fotografii cu produse de calitate, mai ales dacă site-ul dvs. web implică modele.

Pentru Tahnee, care a lucrat într-un an industrie orientată estetic, fotografierea inventarului a fost unul dintre procesele care consumă mai mult timp.

Tahnee Elliott

„Următorul pas a fost realizarea de imagini cu produse de calitate, ceea ce a necesitat investiții în echipamente de calitate și aprovizionare: o cameră foto, trepied, lumini profesionale, fundal profesional, modele, învățarea modului de a edita imagini și instruirea unui angajat pentru a-l ajuta.

Deoarece suntem o boutique de îmbrăcăminte, suntem foarte estetici în estetica vizuală, care trebuia să reflecte brandingul nostru.

Desigur, am crezut că am un plan minunat de joc, dar în curând am aflat că am nevoie de mult mai mult antrenament și echipament. Studierea noaptea despre fotografie, iluminare și modele de poze a devenit o întreprindere de șase luni. ”

De asemenea, indiferent de industria dvs., poate doriți să luați în considerare achiziționarea de programe de editare foto precum Photoshop și Lightroom.

Combinate cu o cameră de bună calitate, aceste instrumente sunt esențiale pentru crearea de imagini lucide, atrăgătoare de atenție, care ajută site-ul dvs. să iasă în evidență.

7. Determinați costurile de transport.

Ultimul lucru pe care îl doresc clienții tăi este să urmărească costurile totale de dispare la sfârșitul plății.

Consumatorilor nu le plac taxe neașteptate, care este ceea ce doriți să fiți atenți atunci când vă stabiliți costurile de transport și alte taxe.

Vă recomandăm să mergeți cu un tarif for livrare, precum și oferirea de transport gratuit sau cu reducere pentru clienții care cheltuiesc o anumită sumă de bani.

În cazul lui Tommy și al tatălui său, aceștia au oferit transport gratuit la comenzi de peste 100 USD.

Tommy Ekstrand

„Acest lucru ajută rata de conversie prin setarea imediată a așteptărilor de costuri totale și prin eliminarea costurilor surpriză în timpul plății.

De asemenea, ajută la publicitatea organică în SERP (pagina cu rezultatele motorului de căutare), ca apel rapid la „Transport gratuit”. Luați în considerare o meta descriere care spune „Transport gratuit peste 100 USD” la sfârșitul acesteia. ”

Cercetare spectacolele cumpărătorilor online sunt adesea descurajați de costurile suplimentare care apar în timpul plății.

Această metodă a ajutat la creșterea vânzărilor cu oferind clientului o idee clară despre cât vor plăti de-a lungul întregii călătorii de cumpărare.

Iată câteva modalități prin care puteți utiliza costurile de transport pentru a conduce vânzările și reduce căruțele abandonate pe site-ul dvs. web:

 • Afișați taxele de expediere (precum și alte cheltuieli, cum ar fi impozitele și taxele de procesare) într-un tabel de pe site-ul dvs. web și / sau paginile de articole unde clienții pot vedea.
 • Oferiți transport gratuit sau cu reducere pentru clienții care cheltuiesc peste o anumită sumă.
 • Adăugați o linie în metadatele dvs. pentru a include următoarele în descrierea articolului: Liber / DiscountedTransport la comenzi peste ___ pentru a încuraja clienții să cheltuiască mai mult și să crească AOV.

8. Alegeți metodele de plată.

Trebuie să țineți cont de două lucruri atunci când vă alegeți Metode de plata:

 1. Care este cea mai ușoară metodă de plată de configurat?
 2. Cum puteți găzdui un public mai larg?

Când vine vorba de maximizarea comodității, Piața este o necesitate. Poate fi integrat pe piața ta digitală în câteva minute și se sincronizează cu inventarul și plata cu cărămidă și mortar.

Square vă permite, de asemenea, să acceptați:

Mai mult, conectarea Square POS la magazinul dvs. BigCommerce vă permite să vedeți toate valorile de vânzări într-un singur tablou de bord. Urmăriți performanța vânzărilor, inventarul și multe altele pe canalele dvs. online și offline, fără a fi nevoie să gestionați mai multe file.

Square acceptă toate plățile majore de credit și debit. Ideal pentru mărcile care operează un magazin activ de cărămidă și mortar, Square poate fi utilizat pentru a transforma iPad-urile și dispozitivele similare în sisteme de vânzare atunci când este cuplat cu un cititor de carduri.

Pentru Tommy, adaptarea la cea mai mare cantitate de clienți a fost factorul motivant din spatele metodelor de plată acceptate de US Paint Supply.

9. Aveți grijă de securitatea și detaliile fiscale.

Impozite și Securitate sunt două lucruri pe care vrei să le asiguri au sortat înainte de lansare magazinul tau. În caz contrar, veți avea probleme mai târziu care vă pot inhiba creșterea și veniturile.

Vestea bună este că respectarea impozitelor nu a fost niciodată mai ușoară cu ajutorul unor programe precum:

 • Avalara: Conceput pentru a ajuta comerțul electronic de toate mărimile, Avalara automatizează calculele, scutirile și înregistrările pentru a vă asigura că compania dvs. respectă impozitele din prima zi. De asemenea, platforma sa este pregătită să se integreze cu peste 600 de aplicații de comerț electronic și ERP.
 • TaxJar: La fel ca Avalara, TaxJar automatizează înregistrările, raportarea și calculele de impozit pe vânzări pentru a vă asigura că afacerea dvs. nu face niciun fel de inutilări de conformitate inutile. Mai mult, TaxJar este de încredere de peste 10.000 de organizații, inclusiv Coca-Cola, Dell și Societatea Americană de Cancer.

De asemenea, doriți să vă asigurați că informațiile clienților dvs. sunt protejate de încălcările datelor.

Acest lucru se poate face prin adăugarea unui certificat SSL pe site-ul dvs. web. BigCommerce oferă certificate SSL gratuite la toate magazinele digitale, indiferent de planul serviciului și vă pot conduce cu ușurință prin procesul de securizare a pieței dvs. digitale.

Tommy Ekstrand

„Asta în momentul în care am intrat în celelalte detalii despre înființarea unui magazin online, inclusiv taxe – folosim Avalara – importăm produse și instalăm SSL”, spuse Tommy.

„Toate acestea sunt lucruri standard, iar backend-ul Bigcommerce vă parcurge printre acestea.”

10. Vino cu o politică de transport și rambursare de la Ironclad.

Cu excepția cazului în care magazinul tău de cărămidă și mortar nu este deja un brand recunoscut la nivel național, va trebui să petreci timp construind relații cu clienții.

O modalitate de a crea încredere între dvs. și cumpărătorii dvs. este de a fi prealabil cu privire la politicile dvs. de transport și rambursare.

 • Creați o pagină web care evidențiază politicile de expediere și retur, precum și orice alte informații importante pe care clientul ar trebui să le cunoască.
 • Furnizați linkuri către întrebări frecvente (întrebări frecvente) din e-mailurile dvs. către clienți.

Când a fost întrebat despre modalități de îmbunătățire a serviciului pentru clienți și de a lucra mai eficient, Tommy a menționat importanța conectării la întrebările frecvente legate de transport și de rambursare în e-mailurile sale.

Tommy Ekstrand

„Prin furnizarea de linkuri în e-mailuri, am putut preveni contacte suplimentare prin canalele noastre de asistență pentru clienți.

Întrebările tipice au fost „Ce înseamnă acest statut” sau „Când se va livra comanda mea” sau „Am nevoie să returnez acest lucru”, astfel încât asigurarea faptului că acele lucruri sunt în față în e-mailurile pe care le primesc ajută la dezlegarea acestor lucruri. Ne economisește timp și reduce costurile serviciilor pe termen lung. ”

 • Faceți mai ușor pentru clienți returnarea produselor. Oferiți cumpărătorilor un interval de timp generos întoarcere articolele lor – vă recomandăm o fereastră de întoarcere de 20 de zile.

Pentru mulți clienți, returnarea cumpărăturilor online se poate simți ca o problemă.

Conform unei politici de rambursare care face rentabilitatea mai eficientă este un pas important către creșterea loialității clienților și creșterea ratelor de conversie.

BigCommerce oferă o caracteristică Cerere de retur, care oferă clienților o etichetă de transport retur atunci când completează o cerere de returnare online.

Când a fost întrebat despre politica ei de returnare la T.C. Elli's, Tahnee a spus asta:

Tahnee Elliott

„Am dorit ca politica noastră de returnare a cărămizii și a mortarului să fie reflectată și online. BigCommerce a oferit o opțiune de solicitare a returului, care a funcționat excelent pentru noi!

Clienții ar trebui să completeze o solicitare de returnare pentru a primi o etichetă de transport de retur de la noi. În acest fel, am putea confirma că articolul nu a trecut de fereastra de întoarcere de 20 de zile. "

Un alt mod de a face transportul mai convenabil este să folosiți cutii refolosibile.

Firma de ambalare ecologică, Ecoenclose, a rezolvat această problemă prin crearea de cutii resigilabile. Acest lucru permite clienților să își returneze cumpărăturile în aceeași cutie pe care au primit-o.

Luând o abordare mai practică, Rohan Moore consideră că transportul bun începe cu gestionarea stocurilor.

Rohan Moore

„Pentru majoritatea produselor de vânzare cu amănuntul, depozitele sunt cel mai bine organizate cu stive de coșuri care pot fi numerotate și etichetate, astfel încât să știți unde se îndeplinește comenzile.

V-aș recomanda să adoptați aceste principii din timp, chiar dacă „depozitul” dvs. este un dulap sub scări. ”

11. Construiți conținut SEO organic.

Ți-ai încărcat produsele, ai scris meta descrierile și ai pus un sistem de checkout în loc?

Dacă da, magazinul dvs. este gata să fie live.

Asta înseamnă că este timpul să vă concentrați pe construirea de produse ecologice SEO conținut care atrage vizitatorii pe site-ul dvs. web.

La început, concentrați-vă pe tehnici de marketing de intrare:

 • Construiți conținut.
 • Implicați-vă cu clienții pe social media.
 • Scrieți descrieri de produse bazate pe SEO.

Nu vă faceți griji prea mult despre aspectul site-ului dvs., atât timp cât este funcțional. Mai târziu vom ajunge la estetică – deocamdată ne vom concentra pe SEO de bază.

Oprește-te peste construire. Open SaaS este aici.

Adaptați-vă afacerea la schimbarea obiceiurilor de cumpărare a consumatorilor și la o industrie tot mai competitivă.

Open SaaS vă oferă flexibilitatea la care trebuie să ieșiți în evidență, orchestrarea datelor de care aveți nevoie pentru eficiența operațională și costul total redus al proprietății care vă permite să vă realocați dolari cheltuielilor de marketing, nu datoriei tehnologice.

Primul pas către o migrare a platformei este un RFP. Modelul nostru gratuit include mai mult de 100 de întrebări pe care să le trimiteți tuturor platformelor pe care le aveți în vedere, inclusiv:

 • Gazduire & Securitate
 • Proiectare și dezvoltare
 • Marketing și extindere la Omnichannel

Obține șablonul. Economisiți-vă timp. Și începeți să vă faceți dovada stivei tehnologice.

Obține acum șablonul tău RFP gratuit.

Optimizarea magazinului dvs. de comerț electronic

După ce site-ul dvs. web funcționează, este timpul să vă bazați pe cadrul creat de dvs. în zilele premergătoare lansării magazinului.

Aici veți începe să vă concentrați asupra esteticii site-ului dvs., precum și în procesul continuu de construire a unui conținut SEO bun.

1. Alegeți un design pentru site-ul dvs. web.

Cu excepția cazului în care vă aflați într-un domeniu precum designul sau moda, nu trebuie să aveți un site web extrem de fulgerător.

Majoritatea clienților preferă funcționalitatea decât creativitatea.

Cu acest lucru, nu doriți să neglijați complet design-ul site-ului dvs. – trebuie să arate profesional.

BigCommerce oferă o serie de teme și șabloane diferite care vă fac ușor să proiectați un site care să arate atât profesional, cât și estetic.

Dar pe ceea ce trebuie să vă concentrați este receptivitate mobilă.

Pe piața de astăzi, este absolut esențial ca site-ul dvs. de comerț electronic să răspundă mobil. În caz contrar, riscați să renunțați la clienți noi și să vă întoarceți.

2. Sporirea ratelor de conversie prin îmbunătățirea designului.

Uită-te la modalități prin care poți îmbunătăți designul site-ului și îmbunătăți experiența utilizatorului (UX).

Clienții cumpără online pentru comoditate, așa că este firesc ca site-ul dvs. web să fie proiectat pentru a face experiența de cumpărături cât mai convenabilă.

O politică bună de servicii pentru clienți se dublează ca o strategie eficientă de conversie.

Din acest motiv, Rohan recomandă lansarea site-ului dvs. web cu un sistem de ticketing la loc.

Rohan Moore

„În mod similar cu serviciile pentru clienți, veți primi o încurcătură cu întrebările clienților asupra comenzilor și returnărilor fără un sistem formal de ticketing. Integrați-l pe unul de la bun început – nu credeți că o cutie primită organizată va fi suficientă. ”

Iată câteva alte modalități prin care puteți crește conversiile prin optimizarea proiectării:

 • Reduceți numărul de clicuri la checkout, implicit la efectuarea plății pentru invitați sau la preselectarea metodelor de expediere.
 • Organizați-vă inventarul în categorii și subcategorii în funcție de cererea sau tendințele pieței.
 • Aranjați elementele din meniu în categorii ușor de înțeles.
 • Includeți sigiliile de încredere precum: Certificate SSL, carduri de credit acceptate, gateway de plată.

3. Nu petreceți prea mult timp regăsindu-vă pagina de pornire.

Există șanse mari ca cea mai mare parte a traficului dvs. să vină de la persoane care caută produse sau trafic care este direcționat prin paginile dvs. de destinație.

În timp ce pagina dvs. de pornire este importantă, paginile dvs. de produse sunt cele în care doriți să vă dedicați cea mai mare parte a timpului pentru a vă perfecționa designul.

Tommy Ekstrand

„Foarte puțini oameni își caută marca sau magazinul după nume”, a recunoscut Tommy .

„Căutează produsele pe care le transportăm și, prin urmare, aterizează direct pe paginile de produse”

4. Începeți să lucrați la descrierea produsului.

Acum, că toată munca grea a ieșit din drum, este timpul să începeți să scrieți descrierile produselor.

În timp ce descrierile dvs. meta au făcut o treabă excelentă direcționând traficul către site-ul dvs. web, nu este nimic mai eficient decât o descriere bogată a produsului, care captează atenția vizitatorului de a crește traficul organic – mai ales atunci când sunt utilizate cuvintele cheie potrivite.

Tahnee Elliott

„Descrierile produselor au fost destul de simple și simple până când am descoperit că descrierile bogate în cuvinte cheie au beneficiat clientul în călătoria de cumpărare”, a sugerat Tahnee.

„A scăzut numărul de apeluri și e-mailuri de servicii pentru clienți, care au fost puține și departe între ele, dar au crescut treptat în 2014 și 2015”

Dar există mai multe descrieri eficiente ale produselor decât un SEO bun.

De asemenea, doriți să vă rezumați produsele într-un mod care să se conecteze cu clienții.

Iată cum:

 • Fii consecvent cu stilul tău.
 • Folosiți titluri bine scrise care atrag atenția cititorului.
 • Utilizați punctele de bulet pentru a rezuma informațiile importante și specificațiile produsului.

5. Continuați să scrieți conținut SEO.

După cum se spune, „Conținutul este rege”.

Dezvoltarea bazată pe SEO conţinut nu este ceva ce faci o dată – este un proces continuu.

O mare parte din ceea ce face succesul site-urilor de comerț electronic este conținutul. Vrei să ai mereu conținut proaspăt, plin de semnificație, care să beneficieze cititorii într-un fel sau altul.

Iată câteva modalități prin care poți crea conținut care adaugă valoare site-ului tău:

 • Adăugați conținut în paginile mărcii dvs. folosind bannere, astfel încât produsele dvs. să rămână deasupra ori.
 • Includeți descrieri scurte în paginile categoriei dvs. – să fie suficient de sumar pentru a menține produsele de deasupra.
 • Creați o pagină de întrebări frecvente pentru a genera trafic de la persoanele care caută pe Google pentru întrebări similare.

De asemenea, dacă primiți vreodată întrebări legate de un anumit produs, luați în considerare adăugarea întrebării și răspunsul în pagina dvs. de întrebări frecvente sau ca parte a descrierii produsului.

Acest lucru vă va ajuta să direcționați mai mult trafic către site-ul dvs. de la persoane care caută produse specifice.

Comercializarea site-ului dvs. de comerț electronic

Deși o strategie de afaceri solidă și un site web optimizat sunt importante pentru conversia oportunităților, mai aveți nevoie de un bun plan de marketing pentru a vă pune afacerea în comerț electronic.

Dacă sunteți o companie mai mică, vă recomandăm să faceți singuri marketing digital mai degrabă decât externalizarea acesteia către o agenție.

În acest fel, veți avea o idee mai bună despre nevoile și așteptările clienților dvs. în timp ce interacționați cu aceștia pe rețelele de socializare.

Rohan Moore

„Dacă sunteți un jucător mic, abordând provocările tehnice și strategice ale marketingului digital direct – cu un accent copleșitor în spațiul social media – vă va educa mai mult despre clienții dvs.” a sugerat Rohan.

„Și cu ce produse și conținut se referă, decât orice cercetare de piață sau informații despre agenții.”

Prin derularea propriei campanii de marketing, veți putea vedea în primul rând ce tip de conținut implică cel mai mult publicul dvs.

În continuare, să aruncăm o privire mai detaliată asupra modului în care poți crea o strategie de marketing digital care îți duce afacerea la nivelul următor.

1. Îmbunătățiți performanța site-ului dvs. web cu Google Search Console.

Consola de căutare Google (GSC) vă permite să comparați o listă de cuvinte cheie de pe site-ul dvs. cu o listă de cuvinte cheie pe care o caută în mod obișnuit, precum și să vedeți cât de multe impresii primesc cuvintele dvs. cheie.

Pentru a face acest lucru, pur și simplu:

 • Accesați funcția Căutare și porniți toate orele de date (CTR, clicuri, afișări, poziție)
 • Ordonează-ți cuvintele cheie și expresiile după impresie, făcând notă despre ce cuvinte și fraze sunt cele mai înalte clasamente

De acolo, vi se va prezenta o listă clasificată de cuvinte cheie și expresii, care vă ajută să vedeți cât de performant sunt cuvintele dvs. cheie.

Când a fost întrebat despre creșterea afișărilor de cuvinte cheie, Tommy a trebuit să spună:

Tommy Ekstrand

„Știți că trecerea de la poziția 50 până la 10 sau chiar 20 va fi extrem de dificilă. Luați în considerare plata acestor (AdWords) dacă știți că se vor converti. "

Există o serie de alte instrumente terțe care vă pot ajuta afacerea să crească. Cu toate acestea, Rohan avertizează împotriva noilor afaceri care depind foarte mult de instrumentele de marketing și management.

Rohan Moore

„Există un catalog în continuă creștere a produselor SaaS pe piață, adesea promițând soluții pentru creștere și conversie, pe care toți proprietarii de magazine e-com sunt nerăbdători să le îmbunătățească.

Nu este o greșeală să vezi e-com ca o oportunitate de a extinde vânzările fără costuri de proprietate, dar SaaS este, fără îndoială, noua chirie. ”

Când a fost întrebat pe ce instrumente s-a simțit că ar trebui să se bazeze noi afaceri online, Rohan a spus asta:

Rohan Moore

„Pentru a evita ca renta digitală să facă rentabilitatea site-ului dvs. web ceea ce chiria dvs. de proprietate face deja pentru rentabilitatea cărămizilor și a mortarului, limitați aceste abonamente SaaS la trei produse de bază: coșul de cumpărături, sistemul de gestionare a depozitului și clientul online. sistem de ticketing pentru servicii. "

2. Aplicați lista de cuvinte cheie a GSC pe site-ul dvs. web.

Avantajul cuvântului cheie al SGC este că vă ajută să vă faceți o idee mai bună despre tipul de cuvinte cheie și expresiile potențiale pe care le caută clienții.

Puteți încorpora apoi aceste informații în titluri, descrieri de produse, meta descrieri și etichete de imagine pentru o îmbunătățire suplimentară SEO.

Puteți chiar schimba numele produselor și adresele URL pentru a se potrivi cu aceste cuvinte cheie – amintiți-vă doar să implementați un 301 redirecționare.

3. Vino cu o strategie de marketing de ieșire.

Ai citit corect asta.

Marketingul de ieșire joacă încă un rol important în generarea conștientizării mărcii și în implicarea cu clienții.

Iată câteva instrumente care vă pot ajuta să ajungeți la clienți fideli și potențiali:

 • Recenzii post-cumpărare prin poștă (MAP) din Yotpo examinează clienții după ce au făcut o achiziție.
 • Mita sociala widget de Justuno vă ușurează derularea campaniilor de stimulare, răsplătind clienții dvs. pentru că au distribuit produsele cu prietenii lor pe rețelele de socializare.
 • Folosiți Smile.io pentru a înscrie clienții în programe de loialitate, VIP și recomandări.
 • Reduceri trimise prin e-mail pentru căruțele abandonate.

Când a fost întrebat ce sugerează ca noile companii să-și cheltuiască bugetul de marketing, Rohan a plasat valoare în instrumentele de marketing peste externalizare.

Rohan Moore

„Multe afaceri online (și unele consacrate) online sunt încântate, pentru fiecare 100 de lire sterline cheltuite în marketing digital, să plătească încă 100 de lire sterline pentru a li se spune cum să o cheltuiești.

A lua roata și a cheltui toate cele 200 de lire sterline pentru marketing real vă va oferi atât rezultate cât și experiență care vor forma coloana vertebrală a strategiei dvs. pe termen lung. "

4. Explorați diferite modalități de creștere a ratelor de conversie.

După cum ați ghicit, ratele de conversie este un subiect care este prezentat constant în tot acest ghid.

Transformarea vizitatorilor în clienți fideli este modul în care îți vei dezvolta afacerile și este ceva care trebuie să fie în prim-planul tău în timp ce proiectezi site-ul tău, interacționezi cu clienții și creezi o strategie de marketing solidă.

Iată cum puteți crește conversiile în timp ce comercializați site-ul dvs. de comerț electronic:

 • Studiază clienții. Adunați feedback de la clienți ori de câte ori puteți și includeți feedback-ul lor în descrierile și secțiunile de întrebări ale produsului dvs., mai ales dacă clienții au întrebări despre specificațiile unui produs. Acest lucru îi va ajuta pe vizitatorii care doresc să învețe mai multe, dar sunt reticenți în contact cu serviciul de asistență pentru clienți.
 • Utilizați Google Analytics pentru a identifica orice punct abandonabil. Dacă există vreodată o scufundare bruscă în traficul site-ului dvs. web, uitați-vă la factorii care ar putea să-l provoace și să corectați problemele care v-au inhibat conversiile.
 • Minimizează timpul de încărcare a site-ului tău. Mai mult de jumătate din vizitatorii dvs. vor părăsi site-ul dvs. web dacă este nevoie de mai mult de trei secunde pentru a încărca. Împiedicați să se întâmple acest lucru prin optimizarea site-ului dvs. pentru viteză.

Întrebat cum a crescut viteza site-ului său web, iată ce a recomandat Tommy:

Tommy Ekstrand

„Comprimați imagini, încărcați JavaScript în modul async sau amânați, minimizați toate fișierele CSS și JavaScript sau combinați dacă este posibil. Dacă o aplicație care necesită JavaScript suplimentar nu funcționează, scoateți-o. "

Rezumatul executiv și lansarea listei de verificare

Există o mulțime de lucrări care vizează lansarea unui site de comerț electronic care însoțește magazinul tău de cărămidă și mortar. Însă vă puteți ajuta să faceți lansarea cât mai lină posibil, reținând următoarele sfaturi:

 • Convenabilitatea și UX-ul site-ului dvs. web sunt mai importante decât aspectul. Oferiți-le clienților dvs. un site web perfect, ușor de navigat și rapid. Și nu uitați să includeți mai multe tipuri de opțiuni de plată.
 • Faceți din SEO prioritatea dvs. Uitați-vă la modalitățile de încorporare a cuvintelor cheie în descrierile, metadatele și titlurile dvs. Dacă credeți că este informația pe care clientul ar beneficia de cunoaștere, adăugați-o pe pagina dvs.
 • Fii la curent cu politicile tale. Asigurați-vă că clienții sunt informați despre politica dvs. de returnare, taxele de expediere și alte cheltuieli pe care le pot suporta. De asemenea, dați-le instrucțiuni pas cu pas despre cum poate returna un produs fără ca aceștia să vă întrebe în prealabil.
 • Explorați în mod constant diverse modalități de creștere a ratelor de conversie. Preferințele consumatorilor se schimbă de-a lungul timpului și dacă nu schimbați cu ele, nu veți obține creșterea dorită. Nu încetați niciodată să vă optimizați designul site-ului, conținutul SEO și strategia de marketing pentru conversii.
 • Concentrați-vă mai întâi pe lucrurile importante. Get your products online, create a site that works, and implement a good SEO strategy. These three things need to be taken care of before you worry about making your site look visually appealing.
 • Don’t be surprised if your online sales lag in the first couple of quarters after going live. In fact, many businesses report that following the initial launch of their ecommerce site, their brick-and-mortar stores benefit from a huge boost in sales as customers browse selections online and make purchases at the physical stores.

In the first two years of her website launch, Tahnee recalls just how much her ecommerce site influenced brick-and-mortar sales:

Tahnee Elliott

“The online store wasn’t a huge success at first but it was huge for driving foot traffic to our local brick and mortar shop.

I initially leveraged it as a marketing tool. Girls would get online during class to see our new arrivals and then stop by the store afterward to try on the pieces they loved online.

In 2015, just two years after the launch of the online store, our brick and mortar sales tripled!”

When it comes time to enhance the look and feel of your site, try using a powerful development platform like Stencil by BigCommerce.

Stencil makes it possible to get the best of both worlds—a beautifully designed website that offers a smooth, sleek build that’s easy to navigate.

Tommy Ekstrand

“I’ve worked with all sorts of front-end systems,” says Tommy.

“And [Stencil] is by far the most advanced, capable and well-thought through. I’m psyched to get to rebuild my own store using Stencil, I hope to see a 10-20% increase in conversion from the changeover.”

By following this step-by-step guide to migrating your brick-and-mortar store over to ecommerce, you’ll have a greater chance of seeing as much as 50% growth over the course of the following year.

Interested in learning more ways to get the most from digital storefront? See how 12 online companies used a popular brick-and-mortar business tactic to maximize sales.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *