Cum este omnichannel gata Elveția? Asta e ceea ce asociația de comandă prin poștă VSV a încercat să afle cu Indexul de pregătire Omnichannel. Acesta arată că sectorul de bricolaj și îmbunătățire la domiciliu din Elveția are cele mai bune rezultate pe maturitatea omnichannel. Retailerii de bijuterii și magazinele universale sunt, de asemenea, puternici jucători omnichannel.

Publicitate

Ghid de litigiu privind rambursarea taxelor

Am creat acest ghid pentru a ajuta comercianții să vadă prin trucurile frauduloase și să-și protejeze afacerea de returnările de taxe, fără a compromite experiența de cumpărături. Descarca Ghidul acum.

Verband des Schweizerischen Versandhandel, împreună cu Google Elveția și Institutul de cercetare de piață Mindtake, au creat Indicele de disponibilitate Omnichannel Elveția. Aceasta este o analiză detaliată a peste 50 de comercianți cu amănuntul din Elveția cu privire la maturitatea lor omnichannel. Punctele nu au fost acordate numai pentru existența unor caracteristici omnichannel, ci și pentru furnizarea de servicii valoroase pentru consumatori.

Calida este cel mai bun interpret omnichannel

Cel mai bun performant în "ORI Index" este vânzătorul de îmbrăcăminte pentru lenjerie de corp și îmbrăcăminte de noapte Calida, cu un scor de 79%. Industria cu cea mai bună performanță este sectorul DIY & home improvement, cu un scor mediu de 73,4%. Cea mai slabă performantă este distribuitorul de mobilă Conforama, cu un scor de doar 52,2%.

Consultați disponibilitatea online a unui produs online

Una dintre constatări este că aproximativ trei sferturi din consumatorii elvețieni doresc să vadă disponibilitatea unui magazin în magazinul online. Acest lucru este oferit de aproape 60% dintre comercianții cu amănuntul chestionați. Consumatorii doresc, de asemenea, o funcție de filtrare pentru disponibilitatea produselor în magazin, dar, potrivit studiului, numai distribuitorul oferă acest lucru.

Consumatorii preferă contactul prin e-mail

Constatările suplimentare din studiu arată că o opțiune de returnare este de dorit pentru jumătate dintre consumatorii elvețieni, dar numai doi dintre comercianții cu amănuntul care fac interviu oferă în prezent această opțiune. Și ceea ce poate este și mai surprinzător: doar aproximativ jumătate dintre comercianții cu amănuntul își arată potențialii clienți o adresă de e-mail pentru o comunicare ulterioară. În același timp, aproximativ patru din cinci consumatori ar dori să aibă contact prin e-mail.

Faceți clic pe & colectați și rezervați & colectați

Mulți consumatori în Elveţia cum ar fi să dați clic și să colectați: cumpărați ceva online și apoi ridicați-l în magazin. Există aproape la fel de multă cerere de la clienți pentru rezerve și colectare, în care clientul își rezervă un produs online și apoi îl preia (și plătește pentru acesta) la magazin. În timp ce 80% dintre comercianții cu amănuntul oferă clic și colectare, metoda de rezervare și colectare este oferită doar de o treime.

Indicele de pregătire Omnichannel. Faceți clic pe imagine pentru imaginea completă (pdf).
Indicele de pregătire Omnichannel. Faceți clic pe imagine pentru imaginea completă (pdf).

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *