Creați un site web de comerț electronic în 10 pași rapide + integrări cheie


A avea un magazin offline este o modalitate excelentă de a construi o bază de clienți în comunitatea dvs. locală. Ca proprietar de afaceri, poți interacționa cu clienții în timp real și ai control asupra experienței lor totale de cumpărături. Ești pregătit să oferi două lucruri importante pe care clienții le prețuiesc: interacțiunea umană și ajutorul individualizat.

În timp ce magazinele din cărămidă și mortar oferă multe avantaje, crearea unei prezențe online care să vă completeze vânzarea cu amănuntul offline vă poate ajuta crește-ți brandul și oferă valoare suplimentară.

Acest lucru este deosebit de relevant în momentele în care dumneavoastră magazin de cărămidă și mortar trebuie să se închidă din cauza circumstanțelor neprevăzute. În momente ca acestea, o soluție de comerț electronic devine esențială pentru linia de jos.

Și în momentele în care clopotele de pe ușa cărămizii și a mortarului se clătină, este încă inteligent să ai un magazin online. Cercetările arată că clienții dvs. potențiali petrec mai mult timp la cumpărături online.

Conform datelor din Statista, se preconizează că vânzările online vor ajunge la 600 de miliarde de dolari până în 2024.

Vă interesează lansarea unui magazin online? Cerințele actuale impun ca acest lucru să se întâmple cât mai curând posibil?

Previziuni de vânzări în comerț electronic 2020

Suntem aici pentru a vă ajuta. În acest ghid, prezentăm pas cu pas modul de a ajunge de la punctul A (un magazin offline înfloritor) la B (un site de comerț electronic care să completeze cărămida și mortarul) cât mai rapid.

Echilibrăm nevoia esențială de a acționa rapid și de a obține un magazin viabil și de vânzare după post-istorie, punând în același timp baza importantă care include toate integrările pentru a vă crea succesul.

Acum este timpul. Să începem!

Beneficiile de a avea un magazin offline și online

Am introdus acest aspect în introducere, dar în momente bune și rele, faptul că atât un magazin offline, cât și unul online poate fi o strategie puternică. Acest lucru nu numai că vă păstrează bazele acoperite atunci când trebuie să vă închideți magazinul fizic, dar are și avantajele de mai jos.

1. Costuri mici de pornire.

În comparație cu costurile pentru începerea afacerii dvs. offline (chirie, utilități, mobilier, echipamente, licențiere și autorizații etc.), ridicarea financiară a deschiderii magazinului online este mult mai mică.

Va trebui totuși să plătiți pentru un platforma online, taxe de găzduire (cu excepția cazului în care utilizați o platformă SaaS care include aceste costuri) și potențial costuri de proiectare și dezvoltare.

2. Atingeți un public mai mare.

Piața consumatorilor care cumpără online este uriașă … și este în creștere.

Datele proiectelor Statista pe care le va atinge numărul cumpărătorilor digitali care cumpără activ online 282 milioane numai în S.U.A. La nivel global, Comerț electronic este proiectat să se alcătuiască 22% din vânzările cu amănuntul până în 2023.

Acest public nu este restricționat nici la anumite generații. După cum arată acest grafic din EuroStat indică, cumpărăturile online au crescut constant pentru toate grupele de vârstă. (Notă: în timp ce aceste date au examinat în mod specific consumatorii din UE, aceleași tendințe se văd aici și în pagina SUA și la nivel global).

Screen Shot 2020 03 23 la 2.56.20 PM

3. Creșterea receptivității companiei.

Deși este posibil să ratați interacțiunea față în față a magazinului dvs. fizic, magazinele online oferă oportunități suplimentare pentru a ajuta clienții și pentru a răspunde nevoilor lor.

Puteți include răspunsuri la întrebări frecvente, oferi informații despre produs și chiar puteți oferi asistență online clienților. Marketing prin e-mail este, de asemenea, o modalitate excelentă de a comunica în mod regulat clienților dumneavoastră.

Deținerea unui magazin online vă poate ajuta, de asemenea, să observați modele în comportamentul de cumpărare al clienților dvs. și să faceți recomandări mai bune pentru ca aceștia să meargă înainte.

4. Disponibilitate 24/7.

O prezență online oferă un alt mod de a ajunge la clienți și de a avea grijă de nevoile lor în afara programului normal de lucru.

Acum pot conta pe faptul că produsele dvs. sunt disponibile pentru a le naviga și comanda la mijloc sau noaptea sau când cea mai apropiată locație a magazinului dvs. fizic este de neatins.

10 pași pentru configurarea rapidă a site-ului dvs. de comerț electronic

Timpul este esențial. Știți că doriți să vă faceți magazinul online cât mai curând posibil, așa că nu căutați o listă complet exhaustivă cu tot ce puteți face pentru a vă optimiza site-ul.

Aveți nevoie doar de versiunea care vă aduce site-ul și produsele dvs. în mâinile clienților dvs. cât mai repede posibil. Aceștia sunt acești pași.

 1. Creați un plan.
 2. Alegeți platforma dvs. de comerț electronic.
 3. Creați un buget în curs.
 4. Alegeți un nume de domeniu.
 5. Alegeți și personalizați șablonul.
 6. Selectarea produselor online.
 7. Selectarea și îndeplinirea furnizorilor.
 8. Alegeți și configurați opțiunile de plată.
 9. Adăugați produse.
 10. Testează și lansează magazinul tău online.

1. Creați un plan

Indiferent de calendarul dvs. de lansare, trebuie să aveți în continuare un plan organizat și detaliat. Măsurați de două ori și tăiați o dată, cum se spune. Trebuie să vă faceți timp pentru a vă planifica acum, astfel încât să nu vă pierdeți eforturile mai târziu.

Acest plan ar trebui să includă resursele de care aveți nevoie, inclusiv resursele tehnologice și personalul uman, precum și investiția dvs. generală. Trebuie să știți cine va gestiona atât construirea site-ului dvs., cât și rularea sistemelor cotidiene. De asemenea, trebuie să știți care vor fi acele sisteme.

Aveți grijă, cu un plan conturat, puteți face aducerea magazinului dvs. de cărămidă și mortar într-un mediu online un proces rapid.

2. Alegeți platforma dvs. de comerț electronic

Dacă sunteți nou la comerțul online, este posibil să nu vă gândiți prea mult la ce constructor de magazine veți utiliza pentru a oferi funcționalitatea coșului de cumpărături pentru magazinul dvs. Înainte de a sari în procesul de creare, trebuie să alegeți platforma.

Dacă încercați să vă ridicați și să rulați rapid, probabil că aveți nevoie de o SaaS (Software-as-a-Service) platformă precum BigCommerce sau Shopify. Acestea pot oferi multe dintre caracteristicile necesare de care aveți nevoie, așa cum este prezentat mai jos.

Configurare ușoară și rapidă.

Pentru a vă îmbunătăți rapid site-ul, aveți nevoie de un site care să vă permită să vă construiți și să îndreptați operațiunea cu viteză și eficiență. Acesta este motivul pentru care o platformă SaaS poate fi alegerea potrivită pentru dvs.

În timp ce există o mulțime de puternici producători de site-uri de comerț electronic acolo, inclusiv opțiuni open source, cum ar fi Magento, au o curbă de învățare abruptă și necesită cunoștințe de dezvoltatori aproape experți pentru a-ți construi site-ul.

Majoritatea platformelor SaaS vin cu multe teme pre-proiectate, Fie gratuit, fie pentru cumpărare, pe care îl puteți utiliza ca fundație vizuală a site-ului dvs. Încărcarea produselor și gestionarea produselor pe backend este, de asemenea, simplă, astfel încât puteți merge mai rapid în direct.

Platforma dvs. de comerț electronic trebuie să comunice cu POS.

Întrucât intenționați să adăugați un braț online la o activitate fizică existentă, este posibil să aveți deja un sistem POS cu care sunteți mulțumit.

Trebuie să vă asigurați că platforma pe care o alegeți poate comunica cu sistemul dvs. POS. (Alertă spoiler: vom acoperi acest lucru în capitolul 3 al acestui ghid).

De asemenea, este important să înțelegem cum vor comunica sistemul dvs. POS și platforma dvs. de comerț electronic. Este o sincronizare bidirecțională sau unidirecțională? Adică, dacă aduceți modificări inventarului în POS-ul dvs., această modificare se reflectă și în magazinul dvs. online și invers?

Caracteristici de securitate, există?

Pe lângă deschiderea site-ului dvs. către o audiență extinsă, un magazin online vă deschide, de asemenea, către mai multe probleme potențiale de securitate.

Dispunerea unei platforme cu o securitate puternică, cu mai multe straturi, este esențială pentru a vă păstra în siguranță datele afacerii și clienților. Platformele SaaS se ocupă cu actualizarea corecțiilor de securitate pentru dvs.

De asemenea, veți dori să vă asigurați că platforma pe care o alegeți este compatibilă cu PCI și că magazinul dvs. are un certificat SSL.

Asigurați-vă că aveți asistență pentru clienți.

Chiar și cu cele mai bune planuri, vor apărea probleme. Acest lucru este valabil mai ales dacă sunteți nou la jocul de comerț electronic și doriți să vă ridicați și să funcționați rapid. Asigurați-vă că aveți pe cineva care vă poate ajuta să rezolvați aceste provocări. În mod ideal, platforma pe care o alegeți ar trebui să vă ofere asistență 24/7.

Reactivitate mobilă și desktop.

Vor fi datele obținute de proiectele Statista cu venituri din SUA din cumpărături pe dispozitive mobile 383 miliarde USD până la sfârșitul anului 2020. Având un site optimizat pentru mobil, vă va ajuta să vă poziționați mai bine cu motoarele de căutare. De asemenea, dintr-un obiectiv cu experiență pentru clienți, doriți să vă asigurați că clienții nu au probleme în vizualizarea paginilor de produse pe diferite dispozitive.

Toate acestea pentru a spune, asigurați-vă că platforma pe care o alegeți este optimizată pentru receptivitate pentru mobil și desktop.

Instrumente pentru scalarea afacerii tale.

Deși obiectivul tău imediat este să crești rapid un site, atunci când alegi o platformă, cel mai bine este să gândești un pic mai mult pe termen lung. Reformatizarea (trecerea la o nouă platformă după ce ai construit deja un site) poate fi o durere de cap mai mare și o lovitură mai mare în contul tău bancar, decât să începi de la zero, deoarece acum ai date pe care trebuie să le migrezi și integrări pentru a le gestiona.

Platforma dvs. ideală ar trebui să fie una care nu numai că vă poate ridica rapid, dar are și instrumentele pentru a vă adapta cu afacerea pe măsură ce crești.

Întrebări pentru a pune o potențială platformă:

 • Există un plafon pentru cantitatea de produse pe care le pot adăuga pe site-ul meu?
 • Viteza site-ului va fi afectată pe măsură ce traficul meu crește?
 • Platforma ușurează extinderea către alte canale precum Amazon, Facebook și Instagram?

Flexibilitate frontală și șabloane frumoase.

Așa cum am menționat mai sus, pentru a vă ajuta să începeți rapid, doriți o platformă care oferă o selecție de șabloane frumoase și vă permite să faceți site-ul dvs. așa cum doriți. Este important să aveți flexibilitate pe frontend pentru a personaliza pentru a obține ceea ce aveți nevoie.

Ca și în cele de mai sus, aceasta ar putea fi o întrebare pe termen lung. Alegeți o platformă care vă va permite să obțineți un site frumos acum, dar aceasta are, de asemenea, funcționalitatea pentru a vă ajuta să personalizați mai târziu, după ce aveți mai mult timp.

3. Creați un buget continuu

După cum am menționat mai sus, unul dintre avantajele lansării unui magazin online este că costurile sunt semnificativ mai mici decât pornirea unui magazin fizic. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că deschiderea unui magazin online este gratuită. Și dacă nu ești atent, costuri asociate poate adăuga.

Asigurați-vă că înțelegeți orice taxe și cheltuieli în curs aferente afacerii dvs. online. Creați un buget special pentru comerțul dvs. online. Iată câteva costuri pe care doriți să le urmăriți:

Costuri pentru platformă, securitate și găzduire.

Dacă alegeți o platformă SaaS, hostingul și securitatea sunt incluse, dar veți plăti o taxă lunară. Dacă alegeți o platformă open-source, este posibil să nu aveți o taxă lunară pentru platforma în sine, dar veți avea costuri pentru hosting și managementul securității.

Costuri de proiectare și dezvoltare.

În funcție de echipa internă sau de propria expertiză, poate fi necesar să angajați o agenție externă sau un freelancer care să vă ajute să vă construiți site-ul și să-l faceți să arate cum doriți. Este probabil ca aceste costuri să fie în curs, deoarece va trebui să efectuați modificări și actualizări pe măsură ce mergeți.

Taxele furnizorului de plată.

Oferirea diferitelor gateway-uri de plată către clienți înseamnă plată de taxe către diferiți furnizori de plăți, cum ar fi PayPal și Checkout Amazon. Unele platforme de comerț electronic, cum ar fi Shopify, percep și o taxă pentru că nu utilizează furnizorul de plăți. Țineți cont de aceste taxe și procente în bugetul dvs.

Integrări și aplicații terțe.

Odată ce ați accesat online, există o serie de sisteme de gestionare a produselor, instrumente de livrare, plugin-uri și aplicații de marketing care vă pot ajuta să vă dezvoltați și să extindeți afacerea online (mai multe despre cele de mai jos). Unele platforme de comerț electronic au, de asemenea, unele dintre aceste funcții încorporate. Pe măsură ce alegeți o platformă, uitați-vă și la ce caracteristici și integrări veți avea nevoie și ce taxe vor avea.

4. Alegeți un nume de domeniu.

Numele dvs. de domeniu este partea URL a magazinului dvs. care o identifică. De exemplu, pe adresa web: www.macys.com, „Macys.com” este numele de domeniu.

Gândiți-vă la el ca la echivalentul online al semnalizării magazinului dvs. fizic. Ambele ar trebui să ofere clienților o idee despre ceea ce vindeți și să le spuneți ceva despre marca dvs.

Dacă este disponibil, puteți face ca numele dvs. de domeniu să fie același ca magazinul dvs. fizic. Cu toate acestea, s-ar putea să doriți să alegeți un nume diferit. Iată câteva sfaturi rapide pentru alegerea unui nume de domeniu:

 • Fii unic, dar, de asemenea, precizează ce anume vindeți.
 • Adăugați un cuvânt cheie pentru a îmbunătăți clasamentul motorului de căutare. Acest lucru va ajuta mai multe persoane să vă găsească.
 • Evitați să folosiți nume de marcă sau mărci înregistrate.
 • Alegeți .com dacă sunteți în SUA sau în codul de țară în care se află afacerea dvs. și unde va fi cazul principal al clientului.

Puteți achiziționa un nume de domeniu prin intermediul platformei dvs. de comerț electronic sau îl puteți cumpăra separat de la un serviciu de vânzare a domeniului și îl puteți conecta la platforma dvs.

5. Alegeți și personalizați un șablon

Atunci când discutăm despre alegerea unei platforme de comerț electronic, am atins valoarea de a avea șabloane pre-proiectate disponibile. După ce ați ales platforma dvs., puteți alege tema sau șablonul pe care doriți să-l utilizați. Acest lucru ar trebui să vă permită să vă ridicați rapid site-ul cu o lucrare minimă de proiectare.

Atunci când alegeți șablonul potrivit, există puține întrebări de luat în considerare.

Cum vrei să arate magazinul tău?

S-ar putea să doriți să arate aspectul magazinului dvs. online cu cel al magazinului dvs. fizic sau puteți alege să le aveți pe ambele identități unice, în timp ce încă vă legați de brandul dvs. general.

Cum crezi că vor cumpăra clienții tăi?

Pentru un magazin online, designul nu este important doar pentru aspect, ci și impactul asupra modului în care clienții găsesc ceea ce au nevoie. Gândiți-vă la ce categorii s-ar putea aștepta clienții dvs. Puteți utiliza ceea ce știți despre clienții dvs. din magazin comportament la cumpărături pentru a vă ajuta să vă informați cum proiectați experiența utilizatorului magazinului dvs. online.

Ce caracteristici ai nevoie?

Nu toate șabloanele sau temele vor avea aceleași caracteristici. Magazinul dvs. trebuie să afișeze fotografii într-o galerie? Veți avea nevoie de videoclipuri pentru a vă prezenta produsele? De obicei, puteți filtra șabloane doar prin cele care răspund nevoilor dvs. de caracteristică.

6. Selectarea online a produselor

În interesul timpului, probabil că nu veți dori să începeți imediat cu inventarul complet al magazinului dvs. fizic imediat. În schimb, alegeți produsele care sunt cei mai mari vânzători sau care pot avea potențialul de a merge mai bine într-un mediu online. Iată câteva sugestii, care în mod evident vor varia în funcție de industria dvs.:

Produse hobbyiste.

Acestea sunt produse care susțin hobby-urile și interesele oamenilor. Persoanele cărora le place să colecteze aceste articole sau să le folosească pentru hobby-urile lor, vor fi dispuși să le cumpere din nou și din nou și vor plăti mai mult pentru articolele de care sunt deosebit de încântați.

Marje mari.

Începeți cu articolele dvs. cu bilete mari cu marje mai mari atunci când lansați prima dată site-ul. Nu uitați, veți plăti acum costurile de livrare și îndeplinire, așa că doriți să vă asigurați că costul articolelor pe care le vindeți garantează aceste cheltuieli suplimentare.

Greutate ușoară

Din nou, deoarece transportul și manipularea sunt acum un factor, alegerea produselor mai ușoare și mai ușor de expediat pentru a începe magazinul are sens economic.

Greu de găsit local.

Dacă vindeți produse specifice zonei dvs. și care ar putea fi dificil pentru localnicii din zona lor, acestea sunt produse excelente pentru noul site de comerț electronic. Puteți extinde audiența pentru a include clienți care nu aveau acces la produsele dvs. înainte.

Produse consumabile.

Produsele consumabile impun oamenilor să le cumpere din nou, astfel încât acestea să facă, de asemenea, produse bune. Puteți utiliza aceste produse pentru a începe construirea a bază de clienți fideli. Dacă vindeți în principal produse consumabile pe site-ul dvs., este posibil să doriți chiar să luați în considerare începerea unui serviciu de abonament, astfel încât clienții să se poată înscrie și să primească produsele dvs. chiar atunci când urmează să se epuizeze.

7. Selecția și îndeplinirea furnizorilor

Dacă aveți deja un magazin de cărămidă și mortar, este posibil să aveți deja furnizori cu care comandați și să aveți o relație consecventă. Cu toate acestea, cu un magazin online, acum aveți la dispoziție piese de livrare pentru a pune produsele în mâinile clienților. Există două modalități de a parcurge procesul de îndeplinire, în funcție de ceea ce funcționează cel mai bine pentru tine:

Asumați-vă ambalajul și transportați-vă singur.

În funcție de volumul transporturilor pe care le anticipați, puteți face ambalarea și expedierea în casă. Dacă parcurgeți această rută, va trebui să achiziționați materialele de ambalare necesare. De asemenea, puteți vedea dacă puteți negocia tarifele cu operatorii de transport pentru a obține tarife mai ieftine, în funcție de volumul preconizat.

Utilizați un serviciu terț.

Dacă nu aveți resurse pentru gestionați transportul și împlinirea în interior, o altă opțiune este să utilizați un serviciu terț pentru a-l gestiona. Terța parte ar gestiona depozitul, ambalarea și expedierea comenzilor online direct către clienții dvs. în numele dvs. Ar trebui să includeți acest lucru în bugetul dvs. pentru a vedea dacă acest lucru are sens pentru afacerea dvs.

8. Alegeți și configurați gateway-urile de plată

Pe lângă îndeplinirea efectivă a comenzilor clienților, trebuie să configurați gateway-uri de plată ca să vă poată plăti. Mai ales într-o perioadă în care flexibilitatea și comoditatea sunt rege, asigurați-vă că oferiți diferite metode de plată (de exemplu, card de credit, carduri de debit).

După cum s-a menționat în secțiunea privind alegerea unei platforme de comerț electronic, majoritatea constructorilor de site-uri de comerț electronic vor ușura sincronizarea cu o serie de gateway-uri de plată precum PayPal, Visa, Apple Pay și Mastercard. Fiecare dintre ele se poate ocupa de plățile cu cardul de credit.

Alegeți furnizorii de plăți pe care considerați că clienții dvs. le vor utiliza cel mai probabil și conectați-le la magazinul dvs.

9. Adăugați produse

Acum că aveți un site elegant proiectat, un plan de îndeplinire prezentat și ați ales ce produse intenționați să vindeți, sunteți gata să adăugați produse în magazinul dvs.!

Când adăugați produse, doriți să vă asigurați că descrierile produselor sunt clare și optimizate pentru SEO (Optimizare motor de căutare). Acest lucru va face mai ușor pentru oameni să le găsească atunci când caută online.

Iată câteva informații cheie care trebuie incluse în descrierile produsului:

 • Numele articolului,
 • Preț,
 • Greutate și dimensiuni,
 • Variante, cum ar fi culoarea și dimensiunile disponibile și
 • O descriere clară a articolului.

Probabil, de asemenea, veți dori să includeți fotografii și videoclipuri de înaltă rezoluție ale produselor dvs., astfel încât clienții să știe clar ce obțin. Oferind descrieri detaliate ale produsului, veți ajuta la limitarea numărului de retururi pe care trebuie să le procesați.

10. Testează și lansează magazinul tău online!

Ești aproape gata să trăiești în direct, dar mai este încă un pas crucial. Va trebui să previzualizați și să testați toate funcțiile esențiale pentru a vă asigura că totul funcționează așa cum trebuie.

Acest lucru ar trebui să includă confirmarea tuturor următoarelor pe mai multe browsere web:

Site-ul dvs. funcționează corect?

Vizualizați site-ul dvs. Produsele, fotografiile și descrierile dvs. apar așa cum doriți? Toate butoanele pe care faceți clic vă duc până unde doriți să se deplaseze? Navigarea pe site pare intuitivă?

Funcționarea plății?

Testați toate gateway-urile de plată cu comenzi de testare. Trec prin ele? Prețul este corect? Faceți orice reduceri și promoții aplicați așa cum doriți? Taxele apar corect atunci când utilizatorul intră în locația sa?

Site-ul funcționează pe mobil?

Asigurați-vă că site-ul dvs. funcționează pe dispozitive mobile și că toate funcțiile sunt accesibile.

Dacă totul arată bine și funcționează așa cum trebuie, sunteți gata să mergeți live și să începeți să vindeți online!

10 Integrări esențiale pentru site-ul dvs. de comerț electronic

Gândiți-vă la platforma dvs. de comerț electronic ca bază de origine pentru dvs. site-ul de comert electronic. Cu toate acestea, probabil că nu va fi singura parte a stivei tale tehnologice. Asigurați-vă că toate părțile sistemului dvs. se integrează cu platforma dvs. de comerț electronic vă vor economisi durerile de cap pe termen lung.

1. POS.

Sistemul dvs. de punct de vânzare trebuie să se conecteze la magazinul dvs. online, astfel încât să puteți gestiona cu exactitate inventarul pe toate canalele.

2. Integrări de plată.

Mai sus, alegeți gateway-uri de plată de la furnizorii populari care ar funcționa pentru clienții dvs. Acestea sunt integrări critice care trebuie să funcționeze perfect cu dvs. cărucior de cumpărături.

3. Integrări de transport.

Pe o piață competitivă, cu așteptări ridicate ale clienților, va trebui să oferiți cea mai bună experiență de livrare posibilă dacă doriți să ieșiți în evidență. Deasupra ți-ai dat seama de strategia de îndeplinire. Dacă alegeți să mergeți cu un sistem terț pentru a gestiona transportul și îndeplinirea, acesta trebuie să se integreze cu platforma dvs.

4. Integrări Analytics.

Unul dintre avantajele de a avea un magazin online este că puteți urmări comportamentul clienților și a vedea ce pagini aterizează, ce cumpără și de unde renunță. Acest lucru vă va ajuta să optimizați experiența pentru a obține mai mulți cumpărători pentru a le converti. integrarea Analytics aplicațiile din magazinul dvs. de comerț electronic vă pot ajuta să urmăriți și să înțelegeți mai bine aceste date valoroase.

5. Integrări de inventar.

În timp ce platforma dvs. de comerț electronic va avea probabil propriile sale caracteristici de gestionare a stocurilor, pentru magazinele mai complexe este posibil să doriți să aveți și un sistem de gestionare a stocurilor terță parte. Sincronizarea inventarului dvs. asigură că comenzile vor fi întotdeauna îndeplinite, deoarece atunci când un articol rămâne fără stoc, sistemul se actualizează automat înainte de următoarea perspectivă încearcă să îl cumpere.

6. Integrări contabile.

Indiferent de amploarea afacerii dvs. de comerț electronic, veți avea nevoie de o soluție contabilă pentru evidența contabilă. Acest lucru vă poate ajuta să gestionați salarizarea, bugetarea, situațiile fluxurilor de numerar, graficele de cumpărare și vânzări și graficele de profit și pierdere. Acest tip de integrare este crucial pentru a vă asigura că vă mențineți bugetul inițial de comerț electronic.

7. Integrări prin e-mail și marketing.

În interesul concentrării pe lansarea dvs. cât mai repede posibil, nu ne-am concentrat atât pe marketingul digital; cu toate acestea, după ce site-ul dvs. este pus în funcțiune, veți dori să începeți comercializarea pentru a obține mai mult trafic. Acesta este din nou un avantaj de a avea un magazin online – aveți o modalitate de a ajunge la clienți și de a le informa despre noile produse care s-ar putea alinia intereselor lor. Adăugarea de e-mail și marketing integrările la stiva tehnologică vă pot ajuta cu aceste activități.

8. Integrare CRM.

După ce ați generat mai mult trafic către site-ul dvs. și ați început să construiți o bază de clienți fideli, poate doriți să luați în considerare și o integrare CRM sau administrarea relațiilor cu clienții. Un CRM vă ajută să gestionați relațiile cu clienții actuali și potențiali, care vă pot ajuta în cele din urmă să vă îmbunătățiți ratele de conversie și loialitatea / reținerea clienților pentru a genera venituri crescute din vânzări.

9. Integrări de asistență pentru clienți.

Clienții au mai multe șanse să se convertească și au mai multe șanse de a face cumpărături din nou, atunci când aveți grijă de nevoile lor și răspundeți la întrebările lor în timp util. În funcție de lățimea de bandă a echipei dvs., este posibil să nu aveți forța de muncă pentru a răspunde la fiecare e-mail sau apel telefonic care vine. Astfel, o altă integrare de luat în considerare sunt cele care oferă asistență pentru clienți. Aceasta poate include chat-uri live sau chat-uri pe care le pot utiliza Tehnologie AI pentru a răspunde la întrebări comune și pentru a ajuta clienții în timp real.

10. Integrări sociale.

Pe măsură ce site-ul dvs. este mai bine stabilit, poate doriți să vă extindeți și la alte canale, cum ar fi platforme de socializare Acestea pot fi atât un instrument de marketing bun pentru publicitatea produselor și pentru a vă stabili brandul, cât și pentru a vă vinde produsele. Multe platforme de comerț electronic vă permit să vă integrați cu ușurință pe canalele sociale pentru a vă gestiona mai bine inventarul într-un singur loc.

Concluzie

Funcționarea unui site web de comerț electronic poate fi o întreprindere complexă, dar asta nu înseamnă că nu poți să te ridici rapid într-o înțelegere. Sperăm că acest ghid vă va ajuta să faceți ca afacerea dvs. să ajungă la noi clienți mai devreme decât ați crezut posibil.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *