Cand Exxel Outdoors ” traficul mobil a început să decoleze, au observat că veniturile nu urmau.

Efortul depus de echipa lor pentru gestionarea diferitelor sisteme de conținut și comerț – inclusiv WordPress și platforma lor anterioară de comerț electronic – pe șapte mărci a făcut ca asigurarea consecvenței pe desktop și dispozitive mobile să fie o sarcină herculeană.

Personalul Exxel Outdoors știa că acesta este începutul unei tendințe pe termen lung, nu a unui stil de viață de scurtă durată – așa că și-au propus să abordeze experiența lor de web mobil, migrând din cele anterioare platforma de comert electronic.

S-a dovedit a fi o investiție bună, deoarece vizitele și achizițiile mobile continuă să crească.

Pe Luni cibernetice În 2019, pentru prima dată, au venit mai mult de jumătate din vizitele site-urilor de cumpărături online de pe dispozitive mobile, iar veniturile din vânzări numai prin intermediul smartphone-ului au ajuns la 2 miliarde de dolari.

Comercianții BigCommerce au înregistrat o tendință similară, comenzile mobile ajungând 49% din comenzile totale peste Săptămâna cibernetică.

La doar un an după ce s-a formatat la BigCommerce și a implementat o experiență de cumpărare receptivă, rata de conversie mobilă a Exxel Outdoors a crescut cu 272%.

"Sunt evident foarte mulțumit de creșterea noastră și o atribuie cu siguranță platformei noastre de re-platformă și a noilor site-uri mobile."
– Cory Barnes, manager de marketing digital, Exxel Outdoors

Mesajul clar pentru comercianți cu amănuntul? O experiență pozitivă de cumpărături mobile o reprezintă miza de masă.

Ce este Managementul Experienței Clienților (CXM)?

Gartner definește managementul experienței clienților ca „practica de a proiecta și reacționa la interacțiunile cu clienții pentru a satisface sau a depăși așteptările acestora, ceea ce duce la o mai mare satisfacție, loialitate și advocacy pentru clienți.”

În timp ce îmbunătățim experiența de cumpărături mobile a contribuit la creșterea ratei de conversie pentru Exxel Outdoors, aceasta este doar o piesă dintr-un puzzle mult mai mare. Pe măsură ce concurența continuă să crească pentru atenția clienților, gestionarea experienței clienților devine din ce în ce mai importantă.

CXM se referă într-adevăr la gestionarea relației dintre clienți de la capătul întregii călătorii cu brandul dvs. – inclusiv toate canalele cu care alegeți să le ajungeți.

Pentru a crea o experiență bună a clienților (denumită și CX), orice interacțiune contează – de la e-mailurile pe care le trimiteți la serviciul clienți pe care îl oferiți și de la implicarea dvs. pe social media până la modul în care clienții experimentează magazinul dvs. online.

57% dintre cumpărătorii online spun că sunt a încetat să cumpere de la un comerciant din cauza unei experiențe proaste sau a unui concurent care a oferit una mai bună.

Din fericire, nu trebuie să cheltuiți tone de bani pentru dezvoltatori și aplicații pentru a oferi o experiență mai centrată pe client. Citiți mai departe pentru a afla despre avantajele afacerii oferind o experiență mai bună clienților pe parcursul călătoriei cumpărătorului, precum și factori de luat în considerare în elaborarea strategiei dvs. CX.

De ce contează experiența clienților

Potrivit firmei de cercetare de piață Forrester, mărcile care conduc în experiența clienților cu amănuntul cresc mult mai repede decât întârzierile.

Creșterea de peste 250% a ratei de conversie mobilă a Exxel Outdoors (și o creștere a veniturilor mobile de 193%) este doar un exemplu al potențialului de creștere semnificativ pe care îl pot valorifica comercianții prin îmbunătățirea experienței clienților.

Să ne scufundăm în unele dintre avantajele suplimentare oferite de standout CX.

1. O retenție puternică a clienților și loialitatea clienților.

O experiență excepțională este un diferențiator care creează loialitatea mărcii și reduce creșterea clienților – și este esențial să le oferim comercianților comerțului online un avantaj competitiv.

rata de succes a vânzării către clienții existenți este de 60–70%, comparativ cu o rată de succes de 5–20% cu clienții noi.

În medie, 43% din clienții din SUA raportați cheltuielile mai mult cu brandurile și comercianții cu amănuntul ei sunt fideli.

Clienții își vor aminti și vă vor răsplăti pentru asta cu afaceri repetate și împărtășind experiența lor pozitivă online și cu prietenii și familia.

Un alt beneficiu major al loialității clienților este că menținerea clienților este mai rentabilă decât achiziția.

Poate fi de până la cinci ori mai scump pentru a achiziționa un client nou decât pentru a păstra cumpărătorii pe care îi aveți deja.

Pur și simplu nu trebuie să investești cât mai mulți bani în publicitate către o bază de clienți existentă. În schimb, vă puteți angaja cu ei în mod organic prin canalele de social media și puteți utiliza email marketing pentru puncte de atingere obișnuite.

2. LTV mai mare.

Oferind genul de experiență care menține clienții să revină la magazinul dvs. online, puteți evita potențialul ușa rotativă a clienților o singură dată și puteți obține mai multe rentabilități de la vizitatorii dvs. repetiți.

Clienții fideli oferă posibilitatea unei valori de viață mult mai mari (LTV), denumite uneori Valoarea de viață a clienților (CLV).

Clienți fideli cheltui cu 67% mai mult, în medie, decât clienții noi.

3. Promovare gratuită.

Cuvântul gură este unul dintre cele mai eficiente moduri de a ajunge la noi clienți. Cumpărătorii de astăzi sunt mai precaut decât oricând de mesajele de marketing sau de reclame plătite. Dar 81% raportează ei do ai încredere în recomandările personale ale prietenilor și familiei.

Clienții mulțumiți vor vorbi despre tine și produsele dvs. – prietenilor și familiei lor, prin recenzii despre magazine și produse și pe social media.

11 Tactică pentru o strategie excelentă pentru experiența clienților

Experiența clienților nu se limitează doar la magazinul dvs. de comerț electronic – trebuie să vă gândiți la omnichannel. Înglobează fiecare punct de contact de-a lungul călătoriei clientului, de la experiența cumpărăturilor până la finalizare și până la comunicări despre transport și livrare.

Pentru a concura în peisajul cu amănuntul în 2020, CX trebuie abordat ca o serie de puncte de atingere pe întreaga călătorie a clienților – nu doar interacțiuni discrete și disparate. CX este o parte integrantă a creării unei impresii generale asupra mărcii tale.

Deși întotdeauna vor exista factori în afara controlului dvs., iată 11 lucruri pe care le puteți face pentru a vă asigura că clienții dvs. primesc o experiență de înaltă calitate, despre care le vor spune prietenilor și familiei lor.

1. Cunoaște-ți clienții.

Înțelegerea nevoilor clienților nu este un lucru pe care îl faci doar în etapele de pregătire a construirii afacerii tale. Retailerii trebuie să fie pregătiți să răspundă tendințelor în schimbare și să se ajusteze pe măsură ce profilul clientului ideal evoluează.

Lucrează pentru a-ți înțelege mai bine clienții prin:

 • Angajarea clienților Dacă nu le oferiți oportunități de a oferi feedback direct, este posibil să lipsiți de datele valoroase ale clienților.
 • Urmărind ce fac – nu doar ce spun. Acordați atenție oricăror valori pe care le pot oferi diferitele instrumente de marketing, cum ar fi reclamele la care răspund cel mai bine și locurile în care se află în călătoria cumpărătorului.

Puteți obține mai multe feedback de la clienții dvs. pur și simplu întrebându-i cum faceți. Includeți sondaje de feedback pe site-ul dvs. și invitați comentarii și întrebări prin intermediul comunicațiilor prin e-mail post-cumpărare pentru a obține mai multe informații despre experiența clienților.

2. Faceți produsele ușor de găsit.

Pentru o experiență excelentă a utilizatorului pe magazinul dvs. online, clienții trebuie să poată găsi ceea ce caută – rapid și ușor – de pe pagina de start, precum și din paginile din categorii. Acolo intervine clasificarea și filtrarea produselor.

clasificarea produsului.

Categoriile de produse se referă la grupuri de produse similare. Pentru a vă clasifica eficient produsele pentru publicul dvs., trebuie să știți cum gândesc și cumpărați produsele pe care le oferiți.

Dacă vindeți articole de îmbrăcăminte, gândiți-vă dacă clienții dvs. caută în funcție de tipul articolului vestimentar sau de ocazie. Adesea, veți dori să vă structurați magazinul online, astfel încât cumpărătorii să poată explora produsele în orice mod, în funcție de intenție.

Aceasta poate varia chiar și într-o anumită nișă. De exemplu, unele mărci pot fi cunoscute în special pentru îmbrăcămintea lor orientată spre carieră și aleg să o evidențieze ca categorie, dar pentru alte mărci care ar putea să nu fie o strategie utilă.

„Mențineți-l simplu și cât mai ușor de utilizat. Dacă vă luptați să vă organizați produsele și categoriile, solicitați feedback cuiva de încredere. Îmi place să imaginez mergând într-un magazin de cărămidă și mortar și vorbesc cu un reprezentant de vânzări, care îmi pune întrebări și mă poate ghida spre ceea ce caut. Acest lucru ar trebui să facă magazinul dvs. de comerț electronic sau veți risca să pierdeți o vânzare potențială. ”
– Ailsa Chibnall, CEO, Border7

Filtrare produs.

Odată ce un client alege o categorie pentru a fi explorată, filtrarea produselor – cunoscută și sub denumirea de căutare fațetată – oferă o modalitate de a perfecționa în continuare rezultatele produselor prin atribute precum marca, prețul, culoarea și dimensiunea pentru a reduce numărul de rezultate ale căutării.

„Atributele produselor pot fi în continuare un avantaj competitiv. Marile magazine precum Amazon nu vor avea de obicei cunoștințele de nișă pentru a crea experiențe adecvate de filtrare a produselor. De exemplu, Amazon se încadrează pe prima pagină atunci când caut blocuri care se potrivesc cu ½ ”linie pentru hobby-ul meu de navigare.”

– Adam Morris, CEO, Redstage

Este ușor să experimentați suprasolicitarea alegerii atunci când vă confruntați cu mai multe pagini cu rezultate ale produsului. Deși poate părea contraintuitiv, cercetările arată că decizia dintre mai puține opțiuni este adesea mai bună – atât pentru vânzări, cât și pentru satisfacția clienților.

3. Construiți pagini grozave de produse.

Cele mai bune pagini de produse va ajunge la un echilibru între furnizarea tuturor informațiilor pe care clienții le vor despre produs – fără a le copleși cu informații. O descriere detaliată a produsului, inclusiv detalii privind dimensiunile, materialul, greutatea și culoarea, îi va ajuta pe clienți să se simtă ca luând o decizie în cunoștință de cauză.

Paginile de produse sunt, de asemenea, un loc minunat pentru a evidenția beneficiile bazate pe cazul de utilizare pentru a ajuta clienții să stabilească dacă produsul își rezolvă problema particulară. Iată cum Comerciant BigCommerce Skullcandy a făcut doar asta:

craniu desc

4. Solicitați feedback-ul clienților și evidențiați recenziile.

Așa cum am menționat anterior, cuvântul gură este un element important pentru afacerea dvs. din cauza lipsei de încredere a cumpărătorilor în marketing și publicitate. Același lucru se aplică la nivel de produs.

Recenziile produselor pot influența puternic deciziile de cumpărare. Un cumpărător poate dori să știe, de exemplu, că un material de produs este 90% poliester și 10% spandex. Dar este mult mai util să vezi recenzii ale cumpărătorilor reali, cu părerile lor sincere despre produs și performanțele sale „pe teren”.

5. Educați-vă cumpărătorii.

Dacă sunteți un expert în domeniul dvs., adăugarea de conținut util și informativ pe site-ul dvs. de comerț electronic poate fi diferența dintre confuzie și conversie. Cu o strategie de marketing de conținut bună, site-ul dvs. poate fi o resursă pentru clienții care cercetează un produs nou sau o categorie necunoscută.

Clientul BigCommerce Revgear, menține un retailer care vinde îmbrăcăminte, echipament și echipamente pentru Arte Marțiale Mixte un blog pentru a însoți vitrina lor. Blogul prezintă postări precum cum să alegeți rezistența și condiționarea potrivită sau mănuși de box pentru nevoile dvs.

Revgear este un exemplu excelent de utilizare a conținutului pentru educarea clienților, astfel încât aceștia să poată lua decizii în cunoștință de cauză cu privire la achizițiile de produse.

6. Optimizați pentru mobil.

Am făcut deja cazul pentru importanța optimizării mobile. dar să reiterăm: dacă doriți să capturați partea dvs. de cumpărători de telefonie mobilă, trebuie să acordați prioritate unei experiențe pozitive a utilizatorilor pe dispozitive precum smartphone-urile și tabletele.

Designul sensibil sau designul web care se adaptează automat la dimensiunea ecranului utilizatorului, asigură clienților o experiență mobilă similară cu aspectul și funcționalitatea cu cea de pe desktop.

7. Faceți-l personal.

Crearea unei experiențe personalizate pentru clienții dvs. le poate crește afinitatea și loialitatea față de marca dvs. Un element al personalizării este adresarea clienților după nume în comunicațiile dvs. prin e-mail. Acesta este un loc minunat pentru a începe, dar nu vă opriți acolo.

Puteți accesa informațiile pe care le aveți despre clienții dvs. pentru a le ghida spre conținut sau produse care sunt relevante pentru interesele lor unice. De exemplu, dacă știți că un client cumpără frecvent produse de piele, îi puteți oferi recomandări relevante pentru produsele noi care le pot dori.

„Direcționarea comportamentală este în continuare cea mai de impact și cea mai puțin bine executată tactică de personalizare în comerțul electronic. Multe companii fac acest lucru la un nivel de bază, punând în aplicare nucleul au declanșat e-mailuri cum ar fi coșul abandonat și răsfoiți e-mailurile de abandon. Cu toate acestea, segmentarea comportamentală este limitată doar de creativitatea și capacitățile de utilizare a datelor și, din fericire, există o mulțime de instrumente care ajută cu acest lucru în zilele noastre. "

– Alex Birkett, Sr. Marketing pentru creștere la HubSpot, co-fondator al Digital Omniscient

Personalizarea funcționează. Un studiu a constatat că 88% dintre clienți se simt mai pozitiv în privința unei mărci dacă primesc o experiență mai personalizată.

8. Simplificați procesul de plată.

O experiență simplificată de efectuare a plăților nu este doar exponențial mai puțin frustrantă pentru clienții tăi, ci reduce și oportunitățile (și motivațiile) pentru ca aceștia să renunțe la coș.

În mod ideal, procesul de efectuare a plăților ar trebui să fie conținut într-o singură pagină, incluzând o varietate de opțiuni de plată și expediere. Evitați să faceți clienții să completeze aceleași informații de două ori, precum introducerea adreselor de facturare și de expediere separat, chiar dacă sunt aceleași.

Mai mult de jumătate dintre clienți spun că completarea acelorași informații de mai multe ori este partea cea mai frustrantă a întregului proces de finalizare.

Oferirea clienților opțiunea de a crea un cont pe site-ul dvs. poate adăuga confortul acestora. Știind că informațiile lor vor fi salvate (dar numai dacă doresc!) Pentru ușurința efectuării plății la vizitele ulterioare poate încuraja vizitele de retur. În special, dacă au început să crească de timp sau să facă o achiziție din timp, clienții pot prefera să cumpere un magazin care are deja informațiile de plată și expediere.

Hush Puppies site-ul de comert electronic se dublează pe un design simplu, dar frumos, pentru a oferi o funcționalitate excelentă. Un lucru care ne place este căruciorul lor de cumpărături inovator.

carul hushpuppies

Adăugarea unui articol aduce o fereastră care arată întregul coș, precum și informații de expediere, posibilitatea de a introduce un cod promoțional și costul total. Butonul care duce la pagina de checkout reduce numărul de clicuri necesare pentru a finaliza achiziția.

9. Trimiteți e-mailuri clare.

Experiența clienților nu se încheie la „Confirmați achiziția”. Este doar începutul unei alte etape a călătoriei clientului.

În ciuda confortului relativ de astăzi cu comerțul electronic, cumpărăturile online pot fi încă stresante – în special cumpărăturile mari sau deosebit de semnificative. Informațiile de plată sunt introduse, se face clic pe butonul final și … acum ce?

Păstrați-vă clienții la curent cu privire la starea comenzii lor, cu confirmare clară, dar prietenoasă, urmărirea pachetelor și alte e-mailuri necesare după cumpărare. Asigurați-vă că toate linkurile sunt etichetate în mod clar și că toate acțiunile necesare din partea lor sunt evidențiate.

10. Expediați mai repede.

Când a apărut comerțul electronic pentru prima dată, a fost o mare afacere să puteți vizita un site web pe internet, faceți clic pe câteva butoane și primiți articole chiar la ușa noastră. Transportul și manipularea au avut nevoie de timp – asta a fost eliminarea.

Astăzi, așteptările clienților au crescut. Într-o lume în care livrarea a fost redusă, în unele cazuri, la doar câteva ore, clienții sunt rareori dispuși să aștepte 7-10 zile. De fapt, într-un sondaj recent, doar 3% dintre consumatori erau dispuși să aștepte mai mult de șapte zile pentru achiziția lor.

Statista ConsumerShippingPreferences

Sursa: Statista, „Perioada de timp dispusă să aștepte expedierea rapidă în funcție de consumatorii americani din septembrie 2019”.

Acestea fiind spuse, transportul rapid nu poate veni în detrimentul calității.

Ambalajele Sloppy reprezintă o importanță uriașă pentru clienți … o comandă frumos ambalată este o oportunitate de marketing.

11. Oferiți asistență clienților în timp util și eficient.

În lumea permanentă de astăzi, clienții așteaptă răspunsuri rapide la întrebările lor. Oferirea de servicii și asistență clienți prompte și eficiente este una dintre cele mai bune metode de a stimula experiența clienților.

Conform acestui sondaj HubSpot Research, 90% dintre consumatori doresc răspunsuri „imediate” din partea asistenței pentru clienți, iar 72% definesc „imediat” ca „în termen de 30 de minute”.

CustomerSupport HubSpot

Pentru a vă îmbunătăți capacitatea de a oferi asistență excelentă pentru clienți, trebuie să fiți conștienți de fiecare punct de contact pe care îl aveți cu clienții – de la implicarea în rețelele de socializare, la e-mailuri, la chat-ul la fața locului și multe altele.

Având în vedere toate aceste puncte de contact, asigurați-vă că echipa dvs. de servicii pentru clienți are resursele și procesele de care au nevoie pentru a oferi o experiență de suport holistică.

Unele dintre cele mai importante tactici pentru îmbunătățirea asistenței clienților includ:

 • Inclusiv informațiile de contact despre compania dvs. în fiecare pagină a magazinului dvs. online,
 • Aveți în vedere integrarea unui chatbot pentru a aborda întrebările clienților în timp real și
 • Implicați-vă cu ei pe canalele de social media.

Client BigCommerce Savannah Bee Company folosește Re: Amaze aplicația de chat live și de asistență pentru îmbunătățirea proceselor de asistență pentru clienți.

„Vedem că oamenii se convertesc în calitate de clienți deoarece pot primi răspunsurile la întrebările lor imediat.”
– Andrea Burg, managerul comerțului comercial, compania Savannah Bee

Cum se măsoară experiența generală a clienților

În timp ce percepțiile clienților despre experiența dvs. de vânzare cu amănuntul pot fi o provocare de cuantificat, există mai multe metode de abordare pe care le puteți utiliza. Aceste valori reprezintă un început excelent pentru a înțelege perspectiva clienților cu privire la ofertele, serviciile și afacerile dvs. în ansamblu.

1. Satisfacția clienților (CSAT).

CSAT măsoară satisfacția clienților cu un anumit produs sau serviciu. Prin sondaje cu mai multe întrebări, comercianții cu amănuntul vizează aspecte specifice ale interacțiunii cu clienții, cum ar fi experiența de asistență a clienților, transportul și livrarea sau calitatea produselor.

2. Scorul net al promotorului.

Scorul net al promotorului sau NPS se referă la procentul de clienți care spun că ar recomanda afacerea dvs. NPS este utilizat pe scară largă ca un mod simplu și scalabil de a măsura satisfacția clienților.

Scorul net al promotorului este calculat solicitând clienților să evalueze, pe o scară de la 0 la 10, cât de probabile ar recomanda afacerea prietenilor sau colegilor. Acesta diferă de scorul de satisfacție al clienților prin faptul că este mai capabil să măsoare relația continuă a unui client cu afacerea dvs., spre deosebire de o experiență în timp.

3. Menținerea și loialitatea clienților.

Supraveghează încrederea clienților și loialitatea clienților pentru a măsura cum faci cu publicul dorit. Unele dintre valorile utilizate pentru calcularea loialității, reținerii și puterii includ frecvența de cumpărare, participarea la programul de fidelizare, valoarea medie a comenzii și ratele de rentabilitate a achiziției.

2 magazine de comerț electronic care oferă experiențe extraordinare

Am văzut deja câteva exemple excelente de site-uri CX, dar mai sunt încă două care strălucesc – de la paginile de produse frumoase la conținutul site-ului valoros și multe altele, pentru o experiență superioară și memorabilă de cumpărături.

Aruncați o privire la aceste magazine online pentru inspirație în timp ce vă gândiți cum să optimizați călătoria clientului pentru propria afacere.

1. Sierra Designs.

Site de comerț electronic pentru pasionații de aer liber, Sierra Designs (unul dintre cele 10 mărci Exxel Outdoors de pe BigCommerce) oferă o experiență de cumpărare frumoasă și eficientă pe dispozitive.

Pagina principală Sierra Designs oferă două opțiuni pentru cumpărători de a naviga în produse:

 • O navigare constantă pe site care clasifică produsele în corturi, rucsacuri, sac pentru dormit, îmbrăcăminte și colecții.
 • Categorizare după caz ​​de intenție sau de utilizare – „Aventurieri de weekend” și „Backpackers experimentați”.

UX Web Exxel

Sursă: Pagina principală Sierra Designs

Paginile de produse ale Sierra Designs au afectat și multe dintre cele mai bune practici discutate mai sus. Să parcurgem un exemplu al uneia dintre paginile lor de produse.

UX ProdPage SierraDesigns

Sursă: Pagina de produse Sierra Designs

Iată câteva dintre cele mai importante elemente ale acestei pagini din perspectiva experienței clienților:

 • Navigare pe site: pesmetele din colțul din stânga sus servesc pentru orientarea cumpărătorului și permit o revenire ușoară la categoriile de nivel superior.
 • Optiuni de plata: Chiar sub prețul articolului, cumpărătorii sunt informați despre opțiunea de a alege un plan de plată fără dobândă, dacă preferă.
 • Imagini produs: Fiecare dintre paginile lor de produse are o varietate de imagini ale produsului, inclusiv arătându-l în culori diferite, din unghiuri diferite și modelate pe o persoană reală.
 • Descrierea produsului: În plus față de o descriere rapidă aflată chiar sub imaginea produsului, oferă și puncte de glonț ușor de înțeles care detaliază caracteristicile produsului (axat pe carcasa de utilizare primară a produsului), materiale și specificații tehnice.

Sub aceste detalii, retailerul face, de asemenea, o muncă minunată, oferind recenzii clienților:

UX ProdReviews ProdPage SierraDesigns Sursă: Pagina de produse Sierra Designs

Site-ul lor complet de comunicare electronică oferă, de asemenea, funcționalitate constantă pe toate tipurile de dispozitive. Iată un alt exemplu de pagină de produs redus la dimensiunea mobilului:

UX Mobile ProdPage SierraDesigns

În dezvoltarea funcționalității lor mobile, Sierra Designs a definit clar ierarhia informațiilor din paginile lor de produse, punând cele mai importante informații în vârf și făcând opțiunile produsului și butonul Adăugare în coș în mod clar accesibil.

2. Coșuri.

Pentru o altă experiență a clienților, ne uităm la BigCommerce comerciant Baskits, un retailer special pentru cadouri cu sediul în Canada. Iată cum arată pagina lor de pornire:

Coșuri pentru pagina de design UX Design

Iată câteva dintre cele mai importante aspecte care contribuie la o experiență pozitivă a clienților la sosirea unui cumpărător.

 • Informații despre valută și expediere: Aruncați o privire la bara neagră din partea de sus a paginii. Deși compania are sediul în Canada, Baskits precizează că oferă și transporturi în SUA. În plus, cumpărătorii americani pot vizualiza prețurile în moneda locală.
 • Personalizare: O simplă tactică de personalizare este valorificarea sezonierului. Această captură de ecran a fost realizată în decembrie și puteți vedea o promovare proeminentă și atractivă a colecției lor de cadouri de vacanță.
 • Categorizarea produsului: Coșurile fac, de asemenea, o treabă bună în a ajuta cumpărătorii să navigheze pe numeroase alte produse pe care le oferă. În bara de navigare din partea de sus, clienților li se oferă opțiuni de a naviga pe categorii sau după ocazie.

Coșuri recunoaște că selectarea cadourilor potrivite poate fi o provocare. Mai jos în pagina principală, aceștia oferă și mai multe opțiuni pentru cumpărători care să-i ajute să-i ghideze în călătoria cumpărătorului.

Cadou de SărbătoriGuide Coșuri

Rezumat

Pe măsură ce Exxel Outdoors și-a migrat site-urile către BigCommerce, echipa a cunoscut o îmbunătățire uriașă a experienței de cumpărături pe care au putut să o ofere. Pe lângă faptul că, în sfârșit, răspunde la dispozitive mobile, site-ul a facilitat, de asemenea, o mai bună descoperire a produselor pentru utilizatori, precum și o mai ușoară verificare.

În colaborarea cu firma de dezvoltare parteneră BigCommerce Weizen Young, Exxel Outdoors a putut, de asemenea, să-și păstreze recunoașterea brandului. Firma a modificat șabloanele BigCommerce existente pentru a se potrivi cu aspectul site-urilor Exxel Outdoors existente.

Experiența clienților este alcătuită din fiecare punct de atingere încrucișat pe care îl are clientul dvs. cu marca dvs. O abordare mai proactivă a CXM poate fi un diferențiator pentru afacerea dvs. și câștiga loialitatea clienților.

Recomandările din acest articol vă pot ajuta să ghidați îmbunătățirile incrementale ale experienței dvs. de client, adaptate publicului dvs. specific, astfel încât să puteți urmări rezultatele lansate.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *