Correos, serviciul poștal național al Spaniei, se alătură echipei gigantului de comerț electronic AliExpress și operatorului platformei de date logistice Alibaba Cainiao Network. Companiile doresc să sprijine mai bine întreprinderile mici și mijlocii din Spania pentru a deveni noi piețe, cum ar fi China.

Publicitate

Ghid de litigiu privind rambursarea taxelor

Am creat acest ghid pentru a ajuta comercianții să vadă prin trucurile frauduloase și să-și protejeze afacerea de returnările de taxe, fără a compromite experiența de cumpărături. Descarca Ghidul acum.

Parteneriatul face parte din strategia Correos de a-și consolida serviciile de comerț electronic, precum și poziția sa de lider în logistica internațională, explică compania spaniolă un comunicat de presă.

Încurajarea traficului de export în creștere

"Noul acord introduce un nou accent cheie în relație. Nu este vorba numai de abordarea fluxurilor de pachete între China și China Spania, dar și să încurajeze creșterea traficului de export, derivat din platforma AliExpress, din Spania și din străinătate ", explică Correos. Piata chineza B2C va ajuta IMM-urile spaniole care doresc sa vanda pe alte piete din Europa si America Latina, pentru a le ajuta sa creasca la nivel global.

Accelerați distribuirea pachetelor clienților spanioli AliExpress

Correos declară că va colabora cu Cainiao pentru a dezvolta soluții logistice specifice pentru a accelera distribuția pachetelor către clienții AliExpress din Spania. De asemenea, va continua să fie principalul operator de logistică al chinezilor piata de desfacere în Spania. "Utilizatorii AliExpress vor beneficia de o experiență de cumpărături mai bună, mai ales având în vedere timpul scurt de livrare împuternicit de Cainiao".

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *