Una dintre cele mai bune modalități de a păstra actualitatea cu tendințele de pe piață este prin participarea la conferințe de comerț electronic. Nu numai că sunt excelente pentru a asculta discursuri motivante de la directorii celor mai mari retaileri din lume, aceste evenimente oferă oportunități de rețea excelente care vă pot ajuta să crească afacerea dvs.

În acest post, veți găsi nouă dintre cele mai importante expoziții de comerț electronic din întreaga lume și ceea ce vă puteți aștepta să le urmați și veți învăța cum să vă pregătiți în mod eficient pentru o conferință.

Conferințe de comerț electronic de top pentru a participa

1. Federația națională de retail a Federației Spaniole.

New York, NY

În fiecare an, Retail Big Show a NRF atrage aproape 40.000 de profesioniști interesați de cele mai recente tendințe în comerțul cu amănuntul și comerțul electronic cu cărămizi.

Cu zeci de vorbitori, de la companii de nume mari la start-up-uri promițătoare, Retail Big Show este cu ușurință unul dintre evenimentele de top din Statele Unite pentru a crea rețele și a obține o perspectivă mai aprofundată în direcția comerțului cu amănuntul online.

2. eTail West.

Palm Springs, CA.

eTail West este locul în care inovatorii și disruptorii din industrie se întâlnesc pentru a discuta despre strategiile și tendințele viitoare în comerțul electronic și tradițional.

Cu un accent deosebit pe piața din Statele Unite, eTail West atrage unele dintre cele mai strălucite minți din industrie, de la comercianți cu amănuntul la companii de inovare, care furnizează informații inspirate despre marketing, angajarea clienților, tehnologia și cum se încadrează peisajul de comerț electronic.

3. eTail Canada.

Toronto, ON

Din 1999, eTail Canada a ajutat comercianții canadieni să se conecteze, să împărtășească idei și să discute despre tendințele majore din industrie.

Acoperind totul, de la branding la strategii de creștere, acest eveniment de comerț electronic găzduiește directori de top din giganți de retail online, cum ar fi Best Buy, Walmart, Amazon.ca și multe altele.

eTail Canada oferă o oportunitate unică pentru comercianții cu amănuntul de mari dimensiuni și companiile de comerț electronic de pornire pentru a afla mai multe despre marketingul și angajarea cu piața canadiană și comunitatea internațională.

4. CommerceNext.

New York, NY

CommerceNext este o conferință de vânzare cu amănuntul de două zile care răspunde în mod special comercianților din comerțul electronic.

Participanții pot învăța strategii de ultimă oră în achiziția de clienți, în marketingul digital și în comerțul cu amănuntul online.

Tranzit ca fiind evenimentul de marketing digital de vară, CommerceNext găzduiește în mod regulat o serie de difuzoare de top de la companii precum Levi Strauss & Co, Footlocker, Samsonite / Tumi și Under Armor.

5. Paris Retail Week.

Paris, Franta

Direcționată către profesioniștii din domeniul comerțului cu amănuntul și comerțului electronic, cea de-a patra ediție a Săptămânii Paris Retail este o expoziție mega-comerț electronic, care implică mai mult de 800 de companii și 40.000 de profesioniști din industrie din UE, America de Nord și Asia.

Acest eveniment se concentrează în mare măsură pe rolul tehnologiei în industria de retail, acoperind subiecte interesante precum logistica agilă, inteligență artificială, tehnologia de vânzare cu amănuntul și modul de angajare a clientului modern.

6. Alibaba E-Commerce Expo.

Sydney și Melbourne, Australia

Alibaba E-Commerce Expo este un eveniment anual conceput pentru a ajuta companiile din Australia și Noua Zeelandă să intre pe piața chineză.

Gestionat de Alibaba, cea mai mare companie de comerț electronic din lume, această conferință învață întreprinderile locale cum să construiască și să consolideze relațiile în comunitatea chineză, învățând strategii valoroase pentru direcționarea clasei mijlocii din China în timp ce utilizează ecosistemul Alibaba pentru a maximiza creșterea și oportunitățile afacerii.

7. eCommerce Expo Londra.

Londra, Marea Britanie

Unul dintre cele mai mari evenimente de comerț electronic din Europa, eCommerce Expo din Londra atrage peste 9.500 de comercianți cu amănuntul interesați de cele mai noi tendințe și strategii în retailul online.

Ascultați mai mult de 150 de inovatori de top în comerțul electronic vorbind pe subiecte cum ar fi strategii de marketing, campanii de servicii pentru clienți și soluții IT în retail online. Mai mult decât o conferință, eCommerce Expo este o experiență interactivă de construire a abilităților pentru toți profesioniștii din domeniul B2C și B2B interesați să învețe despre cele mai recente sfaturi și tehnici care să conducă creșterea companiei într-o piață online.

8. DX3.

Toronto, ON

DX3 este cea mai mare conferință de vânzare cu amănuntul, tehnologie și marketing din Canada.

Este, de asemenea, un loc în care unele dintre cele mai importante companii de comerț electronic și marketing digital vin să facă schimb de idei, să învețe despre noile tehnologii și să exploreze modalități creative de a conduce creșterea companiei.

Cu aproape 4.000 de participanți și peste 40 de vorbitori specializați în soluții de marketing, comerț electronic și comerț cu amănuntul, DX3 este una dintre conferințele de vârf atât pentru întreprinderile noi, cât și pentru cele înființate, care doresc să obțină un start pe ultima tehnologie de vânzare cu amănuntul.

9. Conferința eCommerce Savant.

Orase importante ale UE

În fiecare an, Savant Events găzduiește Conferința lor de eCommerce în marile orașe ale Europei, inclusiv Londra, Amsterdam și Stockholm.

Nu vă așteptați să găsiți angajați și agenți de vânzări la expoziție, nu sunt invitați.

În schimb, participanții primesc ocazia unică de a se conecta cu directorii de top, cu cei de trend și cu inovatorii, care doresc să-și împărtășească cunoștințele și înțelepciunea cu privire la comerțul cu amănuntul.

10. ShopTalk

Las Vegas

Această conferință anuală de vânzare cu amănuntul de la Las Vegas combină cele mai bune mărci, DNVB-uri, agenții și tehnologii, toate cele mai mari în spațiul de joacă pentru adulți din SUA. Așteptați mese fanteziste, o sală de expoziții plină de baloane și o gama fantastică de vorbitori, inclusiv:

 • Justine Chao, șef de modă și de lux, America de Nord la Alibaba
 • David Isbitski, Chief Evanghelist, Alexa & Echo
 • Micky Onvural, CEO, Bonobos
 • Tina Sharkey, co-fondator și CEO, Brandless
 • Stephen Kuhl, Cofounder & CEO, Burrow
 • Dani Reiss, CEO, Canada Goose
 • Neela Montgomery, CEO, Crate & Barrel
 • Art Peck, președinte și CEO, Gap
 • Jeff Richards, Managing Partner, GGV Capital
 • Michelle Cordeiro Grant, fondator și CEO, Lively
 • Kevin Lavelle, fondator și CEO, Mizzen & Main

11. Spectacolul Prosper

Las Vegas

Spectacolul Prosper este un alt eveniment din Las Vegas, dar dedicat unei nise fascinante: totul Amazon. Și asta este o veste bună și cu ajutorul publicitar al Amazon care atrage bani în buzunare mari, unele mărci care construiesc obiecte unice pentru platforma de vânzare și alții evitând în întregime Amazon, această conferință atrage vânzătorii, agenții de publicitate, consultanții tehnologici și multe altele pentru a vă ajuta să profitați la maximum de magazin online care vinde totul.

12. RetailX (Anterior IRCE)

Chicago

Conferința și expoziția anuală de comercianți cu amănuntul pe internet este cea de-a treia conferință la care să mergeți dacă nu mergeți la nimeni altul. Cu sediul în Chicago, veți găsi oameni de toate tipurile de retail și calibru aici, inclusiv dezvoltatori, comercianți, directori, antreprenori, analiști, investitori și multe altele.

În plus, așteptați tone de petreceri după, pentru a face conexiuni de rețea de-a lungul vieții ale autobuzelor care vă duc de la hotel la hol și multe altele.

Experți în prezență

 • RetailX (fostă IRCE) este întotdeauna un spectacol minunat pentru comercianții cu amănuntul de la micii până la cei din mediul de piață. – Steve Deckert, co-fondator, Smile.io
 • IRCE. este aproape de sediul nostru din Chicago și este punctul culminant al adunărilor pentru ecosistemul vast de comerț electronic. – Gene Ferriter, specialist în soluții, Grupul Plum Tree
 • IRCE, pentru a vă conecta, întâlniți prieteni vechi și învățați. – Karthik Chidambaram, CEO, DCKAP

Top WordCamps & întâlniri și conferințe comerciale fără cap

Întrucât industria de retail continuă să crească, devenind un canal principal de venit chiar și pentru editori (doar verificați magazinul de mărfuri al New York Times!), Conferințele încep să devină și mai multă nișă.

Comerțul fără cap este unul din cele mai importante subiecte din comerțul electronic în 2019 – și există numeroase conferințe WordCamps și alte conferințe fără fir pe care le puteți participa.

Top WordCamps 2019

 • WordCamp Phoenix
 • WordCamp Miami
 • WordCamp Londra
 • WordCamp Atlanta
 • WordCamp Europa
 • WordCamp Denver
 • WordCamp Sydney
 • WordCamp Minneapolis
 • WordCamp New York
 • WordCamp Sacramento
 • WordCamp Tampa
 • WordCamp Brisbane
 • WordCamp SUA
 • WordCamp Dallas
 • WordCamp Orlando

Cum să profitați la maximum de o conferință

Conferințele sunt una dintre cele mai bune metode pentru a vă îmbunătăți abilitățile și pentru a rămâne la curent cu tendințele din industrie. Dar dacă conferința dvs. ajunge să fie un eveniment de inspirație sau o pierdere imensă de timp depinde de dvs. la fel de mult ca și vorbitorii și participanții.

Iată cinci modalități de a obține cea mai mare valoare din următoarea conferință.

1. Revizuirea agendei.

Nu poți fi peste tot în același timp – și nici nu vrei să fii.

Uitați-vă la ordinea de zi a conferinței înainte de a vedea ce evenimente sunt relevante pentru domeniul dvs. sau vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele profesionale.

De asemenea, fiți în căutarea sesiunilor pre și post-conferință pentru a vedea cum vă puteți maximiza timpul la conferință chiar înainte și după evenimentul real.

2. Vino pregătit.

Lucrul deosebit al conferințelor este că sunteți întotdeauna la un moment distanță de a vă întâlni cu un partener potențial sau cu un client care vă poate ajuta în continuare în afacerea dvs.

Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să vă prezentați la un eveniment de afaceri cu mâna goală, deci asigurați-vă că veniți cu suficiente consumabile pentru a vă menține pe parcursul zilei.

Iată câteva lucruri pe care să le împachetați înainte de a vă înscrie la conferință:
 • Încărcătoare și bănci de putere pentru laptop și dispozitive portabile
 • Adaptoare de călătorie dacă te duci la o conferință de peste mări
 • O multime de carti de vizita la indemana (oricat de multi credeti ca este de ajuns – cresteti numarul cu 25%)
 • Orice resurse relevante care vă pot ajuta într-un pas neașteptat de vânzări

3. Fii strategic.

Dacă participați la conferințe ca grup, împărțiți-le astfel încât să puteți vedea mai multe sesiuni.

Odată ce vă întoarceți la birou, fiecare angajat vă poate prezenta lucrurile pe care le-au învățat de la fiecare eveniment.

Când mergeți la o conferință în parte, planificați-vă timpul în consecință. Utilizați agenda dvs. pentru a vă ajuta să redactați un itinerar, apoi decideți cât timp doriți să cheltuiți pe fiecare secțiune, astfel încât să profitați la maximum de vizita dvs.

4. Nu vă concentrați doar pe mărcile mari.

Evenimentele de comerț electronic au, de obicei, un amestec de companii de start, companii de dimensiuni medii și comercianți cu amănuntul mari.

Greseala pe care mulți o fac atunci când participă la aceste conferințe este că ei se concentrează exclusiv asupra evenimentelor de mare marcă.

Adevărul este că există o mulțime de întreprinderi noi și companii mai mici, care nu au aceeași cotă de piață ca hitlerii grei, dar au în continuare informații valoroase de împărțit.

5. Rețea, rețea, rețea.

Conferințele de afaceri sunt despre mai mult decât doar ascultarea vorbitorilor – sunt despre extinderea rețelei dvs. profesionale.

Puteți face acest lucru prin:

 • Întrerupeți din când în când grupul dvs. Faceți cunoștință cu oameni noi, chiar și în domenii pe care probabil că nu le considerați relevante
 • Participarea la conversație. Întrebați întrebări față în față, utilizați hashtags adecvate pe Twitter Instagram, mențineți conversația peste rețelele sociale
 • Trimiterea e-mailurilor ulterioare după conferință sa încheiat cu persoanele pe care le-ați întâlnit

Luați această carte cu dvs.

Acest ghid complet (toate capitolele +17 și experții +50 și viziunea lor) este mai mult de 35.000 de cuvinte. Asta e mult de citit pe ecran.

Deci nu! Descărcați ghidul de mai jos pentru al imprima, duceți-l cu dvs. și începeți să vindeți mai multe pe Amazon.

Descarcă acum

Cum să convingeți șeful dvs. valoarea unei conferințe

În ciuda valorii lor enorme, mulți șefi ezită să-și trimită angajații de top la conferințe de afaceri – și pentru un motiv bun.

Trimiterea dvs. pentru câteva zile înseamnă că fluxul dvs. de lucru este pus în așteptare, termenele limită vor fi probabil împinse înapoi și colegii vor trebui probabil să ridice o parte din volumul de muncă în timp ce sunteți plecați.

Apoi e problema banilor.

Întreprinderile trebuie să plătească pentru taxele de conferință, transport și cazare – care pot adăuga până la o mare bucată de bani.

Deci, cum puteți convinge compania dvs. să vă trimită la o conferință de comerț electronic?

Concentrați-vă pe rentabilitatea investiției

Beneficiile participării la conferințe de afaceri depășesc în general taxele și neplăcerile.

Explicați valoarea participării într-un mod pe care el îl va înțelege – rentabilitatea investiției.

Concentrați-vă pe numerele grele în jurul modului în care conferința vă va oferi posibilitatea de a:

 • Puneți-vă marca
 • Obțineți cunoștințe valoroase și înțelegere de la mintea de conducere în afaceri
 • Construiți relații cu potențiali furnizori, clienți și asociați de afaceri

Aminti-le conferintele ajuta companiile inainte

Împreună cu oportunitățile valoroase de construire a relațiilor care ar putea ajuta compania dvs. să crească, conferințele de comerț electronic vă ajută să obțineți expunerea la strategii de gândire înainte de a le utiliza pentru a îmbunătăți compania.

Totul, de la noi tehnici de marketing la modalități de a lucra mai eficient cu tehnologia, poate fi învățat prin participarea la aceste evenimente.

Cea mai bună modalitate de a-ți convinge șeful să vadă valoarea conferințelor este să-i vorbești de la un punct de vedere al afacerii.

Arătați șefului dvs. agenda și concentrați-vă asupra sesiunilor relevante pentru afacerea dvs.

Apoi, propuneți o listă de sesiuni și ateliere de lucru pe care doriți să le urmați, urmată de o listă de rezultate pe care vă așteptați să le atingeți, mergând la conferință. Amintiți-vă din nou numerele grele.

S-ar putea chiar să doriți să luați în considerare redactarea unei propuneri formale și să evidențiați valoarea și oportunitatea pe care compania o poate câștiga de la participarea la una sau mai multe conferințe.

În acest fel, ei văd că sunteți serios în legătură cu această oportunitate și nu sunteți doar în căutarea de a ieși din birou câteva zile.

De ce experții recomandă să participați la conferințe de comerț electronic

Mesaje recomandate

În funcție de rolul managerului, cred că concentrarea asupra conferinței în cadrul specialității este o necesitate.

Managerii de marketing digital, de exemplu, ar trebui să se concentreze pe conferințe care le pot ajuta să învețe și să ofere rezultate mai bune.

Trimiterea lor la o conferință a lanțului de aprovizionare este o pierdere de timp.

Mesaje recomandate

Nathan Resnick

Aș spune că vrei să înveți și să fii înconjurat de cele mai bune.

Învățarea de la conferințe este o modalitate excelentă de a obține o înțelegere detaliată pentru a vă îmbunătăți propria afacere.

Mesaje recomandate

Parag Mamnani

Aș recomanda să faceți o listă a punctelor de durere ale companiei:

 • Ineficiențe operaționale.
 • Costuri ridicate și cheltuieli.
 • Marjele cu profit redus.
 • Lipsa vizibilității.
 • Înțelegerea datelor despre vânzări.

Faceți un caz pentru a explora expoziția specială pentru a rezolva aceste probleme.

Mesaje recomandate

Participarea la conferințe de comerț electronic nu este doar despre învățarea tuturor noilor tehnologii disponibile pe piață astăzi, ci și despre a vedea ce alte e-tailers, concurenți și parteneri sunt la curent.

Participarea la aceste conferințe vă va oferi o perspectivă de neegalat asupra modului în care vă puteți dezvolta afacerea în ritmul tuturor celorlalți și cum puteți profita de unele dintre cele mai noi idei în vânzări, marketing, gestionarea inventarului, asistență pentru clienți etc.

Având o ureche la pământ este o parte importantă a creșterii scalabile, lucrurile fiind în mod constant în flux. Și unul dintre motivele cele mai importante pentru participarea la aceste conferințe este de a întâlni oameni!

Punerea unei fețe la un nume va deschide nenumărate uși și oportunități.

Faceți cunoștință cu concurenții dvs., luați băuturi cu partenerii dvs. și amestecați cu membrii echipei pentru platforma sau instrumentul pe care îl utilizați!

Cum a spus BigCommerce pur și simplu: Învățați. Reţea. Crește.

Mesaje recomandate

David Jaeger

Costul tipic este de aproximativ 2.000 de dolari.

Cu investiția în marketing + salariul meu, dacă reușesc să învăț suficient pentru a-mi crește producția în acest an cu 10%, am mai mult decât sparte!

Mesaje recomandate

Alex Birkett

Depinde de poziția dvs. la compania dvs., dar am găsit întotdeauna relațiile pe care le-am construit la conferințe ca fiind neprețuite.

Nu le puteți construi prin e-mail. Nu este chiar posibil să le construim pe întâlniri cu cafea. Există ceva magic în ceea ce privește scufundarea unei conferințe care permite o conversație spontană și o înflorire a unor noi relații profesionale.

Mesaje recomandate

Scott Ohsman

Dacă doriți să vă asigurați că organizația dvs. este conștientă de cele mai eficiente instrumente, tehnici și strategii din domeniu, trebuie să participați la aceste conferințe.

Există multe beneficii intangibile pentru participarea la eveniment, cum ar fi aspectul inspirat al acestor conferințe, pentru a aplica noi idei și idei companiei dvs. Posibilitatea de a vă întâlni cu diverși specialiști în domeniu și de a afla cum se adresează problemelor cu care se confruntă și echipa dvs.

Abilitatea de a găsi soluții comune care ar putea ajuta afacerea dvs. este una dintre cele mai mari rentabilități ale investițiilor care trimit angajații la aceste conferințe.

În cele din urmă, dacă puteți motiva oamenii prin oportunități de a continua învățarea, acest lucru este extrem de puternic pentru păstrarea și creșterea pasiunii pentru produsul sau serviciul dvs.

Mesaje recomandate

Rieva Lesonsky

Lumea comerțului electronic este o evoluție rapidă. Nu există cumva cineva să își poată face treaba și să țină pasul cu noile tehnologii, cele mai bune practici și schimbarea tiparelor comportamentului clienților fără a participa la o conferință pe care să o învețe de la experți, colegii lor și liderii industriei.

Mesaje recomandate

Doug Root

Fiind capabil să vadă și să discute toate noile tactici, tehnologii și sisteme cu cele mai bune este un mare plus.

Cred că cele mai bune vorbe de la persoană la persoană. La un spectacol poți întâlni ochii în ochi, ceea ce este minunat.

Mulți dintre vânzătorii cu care ne confruntăm sunt prin e-mail și apeluri de conferință, astfel încât întâlnirea în persoană este imensă pentru mine.

Mesaje recomandate

Rupert Cross

Dacă veți continua să faceți ceea ce ați făcut întotdeauna, nu veți merge nicăieri.

A ieși din învățământul de zi cu zi și de a petrece 48 de ore de învățare și a încorpora cu alți profesioniști asemănători este o modalitate foarte bună de a lărgi mintea.

Mesaje recomandate

Emil Kristensen

Depinde de ce vrei să câștigi din participarea la conferință.

Conferințele sunt excelente pentru a învăța despre noi strategii, tendințe și pentru a vă inspira de la alte mărci de succes de comerț electronic.

De asemenea, dacă doriți să vă lărgiți rețeaua de comerț electronic, aceste conferințe sunt locul potrivit.

Sute de marketing de top din lume vor fi la aceste conferințe, deci este un loc minunat de a vă prezenta pe dvs. și pe brandul dvs.

Mesaje recomandate

Vladimir Gendelman

Participarea la conferințe este valoroasă deoarece, pe lângă învățarea unor informații importante și a unor știri actualizate cu privire la ultimele tendințe din industrie, acestea oferă o oportunitate excelentă de a crea rețele și de formare în persoană pe care nu le puteți obține doar de la vizionarea unui videoclip sau de a asculta un webinar.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *