Urăsc să fiu cel care să-l spargă, dar conducerea traficului către magazinul tău online nu este atât de ușor cum ai putea crede.

Pentru a vă dezvolta afacerea online pentru succes, va trebui să implementați o strategie de marketing organizată și detaliată pentru a conduce cumpărătorii către magazinul dvs.

Pentru unii perspectivă bazată pe date, 33% din clicurile obținute din rezultatele căutării organice trec la prima listare pe Google – iar cei mai mari cheltuitori au mai multe șanse să apeleze la căutare organică de informații.

Ești îngrijorat de un buget? În timp ce cheltuiți foarte mulți bani pe Facebook sau în anunțurile Google vă pot aduce noi oportunități, în acest capitol, ne afundăm în modul în care puteți crește realist la nivel ridicat organic traficul către magazinul dvs. fără a vă cheltui dolari bugetari.

Cu mixul perfect de SEO și tactici de social media, puteți urmări numărul de vizitatori noi ai magazinului dvs. de dispare la lansare. Aceste strategii vor continua să conducă mai mult trafic pe măsură ce afacerea dvs. crește.

Cum să conduci traficul online către mica afacere

Când vizitați Pinterest și căutați „rețetă de plăcintă cu mere”, sunteți obligat să găsiți sute de rețete, fiecare unică în materie de ingrediente și timp de coacere, toate obținând același rezultat: o delicioasă plăcintă cu mere.

Gândiți-vă să conduceți trafic online în aceeași lumină. În timp ce multe mărci conduc sute de mii de vizitatori pe site-ul lor și pe platformele de social media, toate au propria strategie.

Este posibil să aveți ingrediente comune, cum ar fi SEO și social media, dar nici o strategie de marketing de conținut nu este egală. Unele mărci se pot baza mai mult pe video, în timp ce altele au un blog premiat. Când creați strategia dvs. de marketing pentru a conduce trafic online pe site-ul dvs. de afaceri mici, gândiți-vă la marca dvs. și la ceea ce îl face unic.

Intreaba-te pe tine insuti:

 • Ce tip de conținut rezonează cu publicul meu țintă?
 • Pe ce platforme de social media sunt cei mai activi consumatori vizați?
 • Ce cuvinte cheie sunt cele mai relevante pentru afacerea mea și potențiali clienți?

Iată câteva moduri de a-ți crește traficul de pe site-uri web, toate necesitând bani deloc sau deloc.

1. Configurați o prezență online cu ajutorul social media.

Imaginați-vă – vă lansați în sfârșit magazinul online și singura persoană care vizitează este mama ta. Cel mai rău coșmar, nu?

Pentru a vă asigura că aveți trafic încă de la începutul afacerii dvs., va trebui să creați conștientizare și entuziasm pentru marcă pentru produsul dvs. În societatea actuală, datorită creșterii utilizării dispozitive mobile și smartphone-uri, cel mai rapid mod de a scoate cuvântul este prin intermediul rețelelor de socializare. Este, de asemenea, o opțiune rentabilă, deoarece este gratuită de utilizat!

numărul de utilizatori de smartphone-uri

Platformele populare de socializare includ:

 1. Instagram,
 2. LinkedIn,
 3. Facebook,
 4. pinterest,
 5. și Twitter – doar pentru a numi câteva.

Concentrați-vă eforturile de marketing pe platforma unde publicul dvs. țintă este cel mai activ. Instagram este o alegere populară pentru brandurile care vizează genul Z și populația milenară.

Înainte de a vă entuziasma de a deschide un cont de social media, veți avea nevoie de conținut de înaltă calitate. Fără aceasta, nu veți putea duce traficul online la nivelul următor.

Pentru inspirație, uitați-vă la branduri sau bloggeri concurenti și influenți care postează produse în nișa dvs. Aruncând o privire asupra conținutului performant, veți avea o idee despre cum să vă poziționați marca și produsele în spațiul social.

Marketingul social media este o componentă puternică pentru conducerea traficului online, deoarece vă permite să vă angajați direct cu clienții. Astfel, în timp ce conduceți traficul către site-ul dvs. web (de ex. Pagina principală, o anumită pagină de destinație sau alte pagini web), creați simultan o comunitate pentru clienții dvs.

Înghețata de Jeni este un excelent exemplu de marketing de succes în social media. Prin furnizarea de conținut de înaltă calitate amestecat cu instantanee din baza de clienți, Jeni creează un public dedicat și angajat.

De-a lungul timpului, comunitatea dvs. construită pe rețelele de socializare va crește și va fi o casă pentru clienți care să pună întrebări, să descopere produse noi, să învețe mesageria de brand și multe altele.

Dacă știi să interacționezi bine cu publicul tău, vei vedea o tendință sănătoasă de creștere.

2. Luați o nouă abordare a marketingului prin email.

Un alt mod de a conduce traficul către magazinul tău este prin construirea listei de newsletter-uri prin email și folosirea marketingului prin e-mail pentru a comunica clienților.

Pe pagina de start a site-ului dvs. web, veți dori să vă asigurați că clienții au opțiunea de a introduce informațiile de contact pentru a se abona la e-newsletterul dvs.

Colectarea unei liste de e-mail este o sarcină – următoarea este crearea unui buletin informativ cu valoare adăugătoare. Puteți alege la ce cadență trimiteți e-mailuri, dar vă recomandăm să vă extindeți cadența în timp, vizând în final un obiectiv de cel puțin un buletin de e-mail pe săptămână.

Iată câteva idei de conținut pe care să le includeți în email-urile dvs. de marketing și e-newslettere:

 • Dacă aveți o afacere locală, asigurați-vă că utilizați newsletterul dvs. pentru a răspândi știri despre evenimente în persoană.
 • Dacă sunteți interesat de blogging, includeți 1-3 dintre cele mai recente postări.
 • Anunțați promoțiile viitoare (cu un link specific campaniei sau cod promoțional, astfel încât să știți că clienții au venit din buletinul dvs. de e-mail).
 • Educați clienții noi pe programul de fidelizare sau oferiți stimulente pentru începători.
 • Partajați conținut performant din rețelele de socializare.
 • Automatizarea notificărilor pentru coșul abandonat.

Nu subestimați puterea de marketing prin e-mail, deoarece poate avea un efect serios pozitiv asupra ratelor de conversie ale comerțului online și, în cele din urmă, vă va ajuta să vă dezvoltați afacerea.

Iată câteva exemple inspiratoare de marketing e-mail de succes.

Pink Lily Boutique.

Cu un apel direct la acțiuni și un apel de promovare, Pink Lily atrage imediat ochii clienților.

Exemplu de email roz Lily Boutique

Fericire.

Ajutându-și clienții curajos sezonul mai rece, Bliss împinge oferte promoționale pentru produsele lor potrivite sezonier.

Exemplu de marketing pe e-mail Bliss

3. Utilizați resurse SEO.

Clasamentele motoarelor de căutare reprezintă o ofertă importantă pentru întreprinderile mici care încearcă să construiască trafic online.

Persoana obișnuită finalizează o căutare Google De 3-4 ori pe zi.

În timp ce alte motoare de căutare – cum ar fi Bing – sunt încă importante pentru strategia dvs. SEO, Google deține mai mult de 95% din motor de căutare cotă de piață – devenind o prioritate de optimizare a motorului de căutare pentru mulți proprietari de întreprinderi mici.

Pentru a vă asigura că vă încadrați pentru termenii cheie din nișa dvs., veți dori să vă concentrați pe:

 • Numele dvs. de domeniu,
 • Folosind un instrument de cuvinte cheie, cum ar fi Clearscope, la crearea de conținut,
 • Analizând performanța SEO pe Google Analytics,
 • Și, dacă doriți să vă alocați bugetul, studiați plata pe clic (PPC) și performanța campaniei în Google Adwords.

Prin monitorizarea performanței SEO, puteți obține o vedere completă a locurilor unde trebuie să vă optimizați site-ul. Dacă proiectați site-ul dvs. personalizat, lucrați cu un designer web pentru a vedea unde și cum puteți optimiza componentele site-ului dvs. pentru SEO.

4. Îndepărtează-ți strategia promoțională.

Toată lumea iubește o vânzare minunată.

Serios – pentru milenii și gen Z, Stimulentul # 1 pentru a cumpăra este o vânzare sau o promoție.

Deci, cum integrați exact promoțiile în strategia de marketing online? Care este echilibrul potrivit?

În loc să vă gândiți la vânzări ca strategie promoțională, începeți să o gândiți ca pe o strategie valorică. În 2020, consumatorii vor să știe că obțin mai multă valoare pentru cheltuielile lor. Există câteva moduri în care poți face acest lucru:

 • Parcurgeți traseul tradițional și oferiți reduceri și cupoane, optimizându-vă pentru vacanțele majore de retail, precum Black Friday și Cyber ​​Monday,
 • Lansați un program de loialitate la nivel în care clienții au acces la conținut exclusiv, vânzări sau produse freebie, cu cât achiziționează mai mult sau
 • Creați pachete și kituri – unde clienții economisesc bani achiziționând împreună produse selectate.

Pentru marketingul pentru întreprinderile mici, este important să evaluați fiecare dintre aceste opțiuni și să determinați dacă acestea sunt cu adevărat viabile pentru afacerea dvs. La sfârșitul zilei, vă propuneți să creați o afacere profitabilă, așa că aveți grijă să oferiți prea multe promoții.

5. Marketing local.

Știați că, în medie, mărcile văd a Creștere cu 45% a traficului online după lansarea unui magazin de cărămidă și mortar?

Acestea fiind spuse, nu este de mirare că mai multe mărci își iau experiențele offline – fie că deschid o locație de vânzare cu amănuntul permanent, fie că găzduiește „pop-up” sau evenimente offline.

Marketing local a continuat să evolueze pe măsură ce societatea a trecut la o lume condusă de experiență.

De exemplu, Vizuină, un brand de mobilă direct pentru consumatori, are două showroom-uri partenere în care clienții își pot experimenta produsele în viața reală. În plus, își folosesc locațiile de vânzare cu amănuntul pentru a găzdui evenimente în persoană, cultivând comunitatea de clienți pe care au muncit din greu pentru a-și construi prin strategiile de marketing digital.

http://www.bigcommerce.com/http://www.bigcommerce.com/ "data-src =" http://www.bigcommerce.com/ "src =" date: image / gif; base64, R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP /// yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7Sursa imaginii: Vizuină

Poate că nu aveți resurse pentru a lansa un magazin de cărămidă și mortar sau un loc pop-up. Există atât de multe alte modalități de a folosi marketingul local.

Cel mai usor? Folosiți media socială! Acest instrument gratuit de utilizat poate face minuni. Este destul de simplu – când postați conținut, etichetați o locație. În acest fel, algoritmul va include postările dvs. către cei care se află în acea zonă. Acest lucru vă expune unui grup cu totul nou de potențiali clienți.

Pentru a adăuga un alt strat, dacă sunteți interesat să lucrați cu influenți, găzduirea unei călătorii influencer poate fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a folosi marketingul local. Gândiți-vă la ce piață sau oraș în care doriți să accesați – și planificați o călătorie acolo! Nu numai că veți câștiga trafic din colaborarea cu influenți, dar vă veți expune mica afacere potențialilor clienți din orașul în care ați ales să mergeți. Cu toate acestea, rețineți că această opțiune poate fi destul de costisitoare.

În al treilea rând, acordați atenție oportunităților SEO locale. În funcție de afacerea dvs., aceasta poate varia. Dacă aveți o locație din cărămidă și mortar, asigurați-vă că apareți pe Google Maps. Dacă nu aveți prezență offline, creați o locație pentru afacerea dvs.! Valorificarea de unde provine afacerea dvs. poate adăuga o notă personală și duce la mândrie locală pentru marca dvs.

Narațiunea pentru marketing local se schimbă într-o lume în care experiențele sunt prioritare. Profitați de modul în care puteți aduce o experiență specială clienților dvs. și de unde doriți să vă vedeți activitatea.

6. Atingeți conexiunile dvs.

Acest lucru poate părea un simplu pas, dar accesarea rețelei dvs. poate crea un efect de ondulare, extinzând nivelul de conștientizare a mărcii la noi orizonturi.

Când vă pregătiți să lansați afacerea online, răspândiți noutățile cu conexiunile dvs.! Acest lucru ar putea fi distribuirea prin cuvânt, pe rețelele de socializare (cum ar fi LinkedIn) sau trimiterea unui e-mail familiei și prietenilor.

Asigurați-vă că oferiți conexiunilor dvs. informații despre micile dvs. afaceri care pot genera un trafic online. Acest lucru le-ar putea oferi:

 • Numele de domeniu al site-ului dvs. web,
 • Conturile dvs. de socializare,
 • Un hashtag de distribuit pe rețelele de socializare,
 • Un catalog care evidențiază produsele dvs.,
 • Sau chiar un kit de media – evidențierea misiunii și viziunii companiei tale.

În plus, participați la evenimente de rețea locală în nișa în care se află compania dvs. Aduceți o carte de vizită cu numele dvs., numele de domeniu al site-ului web și informațiile de contact pentru a le transmite potențialilor clienți sau parteneri.

Puteți găsi evenimente de rețea locală pe:

Răspândirea cuvântului direct în conexiunile dvs. adaugă un element de personalizare și vă oferă posibilitatea de a vorbi cu marca dvs.

Cea mai bună parte? Vorbind despre conexiunile tale nu te va costa niciun ban.

7. Creați un buzz.

Prezența social media, lista de e-mail și traficul de site-uri sunt în creștere. Acum este momentul perfect pentru a crea mai mult zgomot în jurul mărcii tale.

Da – este timpul să intrați în lumea relațiilor publice.

Ai o poveste creată de povestit, dar cum o scoți acolo?

Scrieți un comunicat de presă sau o postare pe blog pe care puteți să o lansați în ziare și reviste locale sau chiar să creați groapă care să fie prezentată pe știrile dvs. locale sau pe postul de radio.

Când creați aceste materiale de partajat, asigurați-vă că includeți:

 • Numele dvs. de marcă,
 • Viziune, misiune și scop,
 • Sortiment de produse,
 • Statistici și
 • În cazul în care clienții pot găsi magazinul dvs. (de exemplu, locația offline, evenimentul viitor, site-ul web).

Așa cum am menționat anterior în acest capitol, efectului de pârghie influențatori este un alt mod minunat de a crea buzz în jurul produselor.

În capitolul următor, vom explora cum să măsurăm succesul dvs. și ce indicatori cheie de performanță (KPI) sunt esențiali pentru afacerea dvs.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *