Packhelp, un startup din Polonia care permite utilizatorilor să-și proiecteze ambalajele, a ridicat 8,8 milioane de euro într-o rundă Seria A. White Star Capital a condus investiția, în timp ce investitorii existenți au participat. Cu banii, Packhelp dorește să-și sporească creșterea în Europa.

Publicitate

Omul-canal Webinar

eTail este singurul eveniment în care puteți învăța și puteți conecta cu un grup incredibil de 80 de vorbitori de nivel înalt de vânzare cu amănuntul. Aflați de la începători inovatoare și perturbatoare omnichannel. Cu conținut creat de gânduri, formate interactive și un accent deosebit pe tehnologia de vânzare cu amănuntul, eTail este conceput pentru a vă asigura că atingeți excelența omnichannel și profitați cu unitate. Descărcați Agenda

Platforma de personalizare a pachetelor on-line lansată în Europa în martie 2017, când a făcut aplicația web disponibilă în engleză, germană și poloneză. La sfârșitul acelui an, Packhelp a lansat site-uri web dedicate comerțului electronic în Franța, Italia, Spania și Republica Cehă.

Vânzările au crescut de patru ori anul trecut

Compania a fost fondată în 2015 de șase fondatori, dar în curând a crescut într-o echipă de peste 60 de persoane. Acum, Packhelp deservește peste 10.000 de clienți din întreaga Europă. "Cu o prezență semnificativă în Germania, Franța și Regatul Unit, am crescut vânzările noastre de patru ori în ultimul an", explică compania.

Runda de finanțare a fost condusă de compania internațională de capital de risc White Star Capital, iar investitorii existenți, Speedinvest X, ProFounders, Market One Capital și Apostolos Apostolakis, au investit și în această rundă. Cu capitalul proaspăt, Packhelp dorește să continue să se extindă pe cele mai mari piețe din Europa. De asemenea, dorește să dezvolte în continuare Packhelp Pro, un serviciu pentru clienții angro.

"Pe drumul cel bun pentru a deveni un jucător important"

"Fondatorii companiei Packhelp au reușit să găsească un model de afaceri unic. Ei au folosit tehnologii de ultima ora pentru a face accesibile ambalaje personalizate pentru toata lumea, mai degraba decat pentru medii si mari afaceri. Packhelp este pe cale să devină unul dintre principalii jucători de pe piața mondială a ambalajelor ", a comentat Nicholas Stocks, partener general la White Star Capital.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *