Comerțul electronic din Țările de Jos a fost în valoare de 23,7 miliarde de euro în 2018. Aceasta este o creștere estimată de 10% față de situația cu un an înainte. Anul trecut, 96% dintre consumatorii cu vârsta de 15 ani și peste au cumpărat ceva online cel puțin o dată.

Publicitate

Omul-canal Webinar

eTail este singurul eveniment în care puteți învăța și puteți conecta cu un grup incredibil de 80 de vorbitori de nivel înalt de vânzare cu amănuntul. Aflați de la începători inovatoare și perturbatoare omnichannel. Cu conținut creat de gânduri, formate interactive și un accent deosebit pe tehnologia de vânzare cu amănuntul, eTail este conceput pentru a vă asigura că atingeți excelența omnichannel și profitați cu unitate. Descărcați Agenda

Acestea sunt unele dintre cifrele publicate de anualul Thuiswinkel Markt Monitor, un studiu realizat de olandeză, o asociație de comerț electronic Thuiswinkel.org. Consumul olandez de 23,7 miliarde de euro cheltuit online a fost cheltuit pe un total de 242 milioane de achiziții online, atât pentru produse, cât și pentru servicii.

Anul trecut, 13,1 miliarde de euro au fost cheltuiți online pentru achiziționarea de produse. Asta înseamnă comerțul electronic în Olanda acum reprezintă 9,6% din totalul industriei de comerț cu amănuntul din țară.

"Comerțul electronic este din ce în ce mai important în comerțul cu amănuntul"

"Este o creștere de 0,5 puncte procentuale față de situația cu un an înainte", explică directorul Thuiswinkel.org, Wijnand Jongen. "Odată cu creșterea numărului de consumatori olandezi care cumpără online și a cotei de piață din ce în ce mai mari a comerțului electronic, putem concluziona că comerțul electronic joacă un rol din ce în ce mai important în industria de retail din Olanda".

Produse alimentare / categoria de produse cu cea mai rapidă creștere

Cea mai rapidă creștere a categoriei de produse din Olanda, anul trecut, a fost alimentarea / produsele alimentare apropiate. Această categorie a crescut cu 24%. Este mai puțin decât în ​​anul 2017, când categoria alimentară / alimentară a crescut cu 35%, dar când ne uităm la numărul de achiziții din această categorie, este o îmbunătățire: o creștere de 31% anul trecut, comparativ cu 25% inainte de.

Mecanism în Olanda

Thuiswinkel.org a examinat, de asemenea, rolul jucat de smartphone atunci când vine vorba de utilizarea unui tip de dispozitiv în timp ce faceți cumpărături on-line. Acum doi ani, 28% dintre cumpărătorii online din Olanda și-au folosit smartphone-urile pentru a cumpăra ceva pe internet, în timp ce anul trecut această cotă a crescut la 35%. În al patrulea trimestru al anului trecut, 12% din toate achizițiile online au avut loc pe un telefon mobil.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *