Comerțul electronic în Regatul Unit a crescut cu 6,7 la sută anul trecut. Aceasta este o scădere permanentă. Rata de descurajare a creșterii este semnificativă în special atunci când o compari cu rata de creștere de 11,8 la sută din 2018.

Nu a fost cel mai bun an comerț electronic în Regatul Unit. Acest lucru se datorează mai ales unui început dificil, întrucât vânzările cu amănuntul online au crescut doar cu 5,4 la sută în prima jumătate a anului, comparativ cu aceeași perioadă din 2018. În a doua jumătate, vânzările de comerț electronic au crescut cu 7,6 la sută de la an la an.

Ultimele luni puternice din 2019

Noiembrie a înregistrat o performanță excelentă, vânzările online crescând cu 16,4 la sută față de an. De asemenea, decembrie a obținut un număr bun, cu o rată de creștere de 9,4 la sută. Acest lucru este arătat în cele mai recente IMRG Capgemini Index de vânzare cu amănuntul online, care urmărește performanța de vânzare online a peste 200 de comercianți.

„O rată de creștere descurajantă”

IMRG spune că bunul trimestru al patrulea nu a fost suficient pentru a salva comerțul din Marea Britanie de la cele mai scăzute performanțe anuale înregistrate. „O serie de rezultate dezamăgitoare din primele trei trimestre ale anului au contribuit la o rată de creștere descurajantă de doar 6,7%”, scrie acesta.

Andy Mulcahy, Director de Strategie și Insight la IMRG, nu știe cum va face comerțul electronic în 2020. „Ultimul trimestru a fost mult mai pozitiv pentru creșterea vânzărilor online decât a căutat de mult timp, plus că am avut alegerile și Brexit-ul ar trebui, în cele din urmă, să devină ceva. Există, de asemenea, evenimente sportive majore în 2020, care ar putea stimula cheltuielile cu amănuntul ", spune el.

„Creștere de 7,8 la sută în 2020”

„Am întors un colț atunci, sau este cazul că problemele fundamentale care afectează comerțul cu amănuntul sunt încă de rezolvat într-un mod semnificativ? Timpul va spune. ”Compania prognozează o creștere a vânzărilor online de 7,8% în 2020.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *