Comerțul electronic din Germania este estimat a fi în valoare de 58,5 miliarde de euro până la sfârșitul anului 2019. Aceasta ar însemna o creștere de aproximativ 9% și 5 miliarde de euro, comparativ cu situația de la sfârșitul anului trecut.

Publicitate

Ghid de litigiu privind rambursarea taxelor

Am creat acest ghid pentru a ajuta comercianții să vadă prin trucurile frauduloase și să-și protejeze afacerea de returnările de taxe, fără a compromite experiența de cumpărături. Descarca Ghidul acum.

Prognoza vine de la Handelsverband Deutschland (HDE), care scrie că acest lucru ar însemna, de asemenea, că comerțul electronic în Germania ar crește mai lent decât în ​​2018, când a existat o creștere de aproape 10%.

Creșterea comerțului electronic în Germania, 2016-2019
Creșterea comerțului electronic în Germania, 2016-2019.

Studiul arată, de asemenea, că 34% dintre cumpărătorii online din Germania au intenția de a cheltui mai mulți bani online în acest an decât în ​​anul precedent.

FMCG și DIY printre conducătorii comerțului electronic din Germania

În special, categoriile de produse de bunuri de larg consum în mișcare rapidă și DIY & gradina, precum și industriile de viață și de mobilier sunt cele care conduc cu adevărat comerțul online din Germania. În piețele deja existente, cum ar fi moda, electronice de consum și hobby & leisure, creșterea a încetinit.

Mai mulți germani mai vechi vor cumpăra online în viitor

Potrivit HDE, acum două treimi din populația germană în vârstă de 14 ani sau mai mult cumpără on-line mai mult sau mai puțin în mod regulat. Dacă acest număr ar trebui să crească mult mai mult, trebuie să provină din grupul de vârstă de peste 60 de ani, acestea prezintă cel mai mare potențial de a avea mai mulți cumpărători online în viitor.

Comparativ cu situația din 2014, cheltuielile medii online pentru fiecare cumpărător au fost cu aproape 30% mai mari anul trecut.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *