Cât de bine câștigă câștigătorii cu câștiguri de cărămidă și clicuri (exemple) (2020)


Unul dintre cele mai bune sfaturi pe care le-am primit vreodată a fost „nu ți-ai pus toate ouăle într-un singur coș.”

Acest lucru este valabil în atât de multe moduri – mai ales când vine vorba de afacerea dvs.

Dacă am aflat ceva despre industria de vânzare cu amănuntul, trebuie să fii gata să te adaptezi.

Trebuie să vă adaptați la tendințele consumatorilor, la economie și chiar la concurență. De asemenea, trebuie să fii gata să te adaptezi când va veni o criză.

Dar, în loc să tăiați legăturile cu modelul dvs. de comerț tradițional de succes, dovediți-l cu ceva nou: an magazin online.

Multe magazine cu amănuntul au făcut saltul de la IRL la adresa URL – iar mișcarea a jucat un rol important în succesul companiilor lor.

Combinarea eforturilor de vânzare cu amănuntul online și offline în planul de afaceri are puterea de a amplifica vânzarea și vânzările. Gândiți-vă la acesta ca la un alt flux de venituri pentru magazinele dvs. existente sau un plan de rezervă dacă clienții dvs. nu pot cumpăra pe un anumit canal.

Ce este Brick-and-Click?

Caramida și clicul este un model de afaceri în care o companie operează atât un magazin online (clicurile), cât și un magazin fizic (cărămizile), integrându-le pe cele două într-o singură strategie de vânzare cu amănuntul.

De ce magazinele din cărămidă și mortar se mișcă online

În funcție de nevoile afacerii dvs., pot exista multe motive diferite pentru a adăuga un strat de comerț electronic la afacerea dvs.

Dar înainte să ne cufundăm în acestea, să ne uităm la fapte.

Vânzările offline sunt în continuare acționarul atunci când vine vorba de vânzări cu amănuntul. Mai exact, se preconizează că vânzările din magazin vor compensa 74% din vânzările cu amănuntul din 2020, cu cumpărare ridicare online în magazin sau BOPIS, se estimează că va constitui 6%.

prognoza cota de vânzare cu amănuntul 2020

Sursă: Statista

Cu toate acestea, atunci când te uiți la traiectoria cumpărăturilor online, este destul de impresionant și povestitor despre viitorul retailului.

În prezent, SUA realizează aproximativ 400 de miliarde de dolari în vânzări cu amănuntul online – și este se preconizează că va ajunge la aproape 600 de miliarde de dolari până în 2024.

Previziuni de vânzare online a comerțului electronic 1

Sursă: Statista

Vorbim despre Creștere cu 10,4% până în 2024. China urmărește cu o creștere de 8,4%.

Creșterea globală a veniturilor din comerțul electronic

Sursă: Statista

Cu creșterea abruptă proiectată să continue, nu există un moment mai bun pentru a intra în lumea comerțului electronic.

Aceste cifre justificative nu pun bazele vânzării atât online cât și offline. Iată câteva avantaje adăugate la o abordare multicanal:

 • Clienții pot vedea mărfurile în persoană pentru a evalua calitatea și potrivirea (cu îmbrăcăminte), pentru a primi sfaturi de la personalul cu cunoștințe și pentru a se bucura de experiența de cumpărături.
 • Comenzile pot fi ridicate la magazin sau livrate la casele clienților în funcție de preferințele lor și de programul lor.
 • Comenzile pot fi plasate de pe dispozitive mobile chiar și fără acces la un computer.
 • Clientii au optiunea de a returna personal, reducand costurile de transport ale afacerii.
 • Major magazine de cărămidă și mortar pot utiliza rețelele lor logistice existente pentru noul lor site de comerț electronic.

Avantajele adăugării comerțului electronic

Există multe motive pentru care adăugarea Comerț electronic pentru afacerea dvs. este un pas în direcția corectă, în funcție de industria dvs., provocările actuale sau viziunea pentru afacerea dvs.

Iată câteva avantaje importante pentru extinderea afacerii dvs. online:

1. Perspective.

Intrarea în spațiul online vă oferă răspunsuri la multe întrebări arzătoare despre afacerea dvs.

Platforma dvs. de comerț electronic vă poate oferi multe puncte de date diferite. Este important să identificați ce indicii KPI au pentru afacerea dvs. De exemplu, vizualizările paginii de produs sau timpul petrecut pe site-ul dvs.

identificarea valori specifice (cu setarea obiectivelor) vă va ajuta să aflați din aceste informații și să faceți schimbări în timp real a magazinului dvs.

Aceste date vă oferă o perspectivă directă asupra dvs. experiența clienților. Rețineți că integrările cu alte tehnologii de comerț electronic (de exemplu, sistemul dvs. POS) pot oferi informații suplimentare clienților. Profitând de aceste informații în timp real, veți putea construi o experiență care să stimuleze loialitatea și afinitatea mărcii.

2. Fiți acolo unde vă aflați clienții (+ ajungeți la noi).

În orice moment. Orice loc. 24/7.

Comerțul electronic se întâlnește cu clienții dvs. acolo unde se află. Nu numai că acest lucru le face mai ușor pentru ei să facă afaceri cu dvs., ci vă permite, de asemenea, să creați o experiență personalizată.

În plus, fiind disponibil pentru toți cei care navighează pe internet, afacerea dvs. va fi expusă mai multor clienți potențiali. Gândiți-vă la noile modalități prin care puteți utiliza un demografic – poate că sunteți în sfârșit gata să vă implicați Gen Z!

3. Treci înainte de joc.

Citiți numerele – comerțul electronic este în creștere și crește rapid.

O mai mare creștere înseamnă, de asemenea, mai multă concurență și, posibil, piețe mai saturate.

Cum va ieși în evidență afacerea dvs.? Cum vă veți asigura că marca dvs. nu este lăsată în urmă?

Iată câteva moduri prin care îți poți optimiza magazinul online pentru a rămâne în fața concurenței:

 • Concentrează-te asupra ta Optimizare motor de căutare (SEO),
 • Creșteți-vă prezența online (de ex., Social media),
 • Optimizați-vă căutarea internă pe site (serios, clienții care utilizează căutarea internă pe site convertesc de obicei cu 5-6x mai mult),
 • Creați o pagină de întrebări frecvente pentru a răspunde la toate întrebările pe care clienții le pot avea (de exemplu, politica de returnare, ghidul de dimensionare etc.),
 • Oferiți un e-mail înscriere pentru acces la un buletin informativ sau program de recompense sau
 • Reduceți numărul de pași în procesul de finalizare și implementați alerte de abandonare a coșurilor.

Păstrați inventarul în minte

Managementul inventarului – o sabie cu două tăișuri, nu?

Deși există multe beneficii, aceasta este, de asemenea, o integrare pe care nu doriți să o încurcați.

Integrarea portalurilor de vânzări online și offline este, fără îndoială, provocarea majoră a executării cu succes a unui magazin de cărămidă și clic. Inventarul, în special, trebuie păstrat în sincronizare pentru a preveni vânzarea sau vopsirea. Dacă se extrage un singur inventar, un articol care nu este disponibil ar putea fi vândut accidental, dar dacă se folosesc inventare separate, un articol disponibil ar putea fi inutil să stea pe stoc.

În general, utilizarea unui singur sistem de punct de vânzare (POS) atât pentru componentele online, cât și pentru cele offline ale magazinului este cea mai bună soluție. Trebuie să fie un sistem automat, în timp real, care sincronizează inventarul pe toate canalele pentru a simplifica și simplifica procesele de contabilitate.

Pentru mai multe despre integrările POS, consultați capitolul 3 al acestui ghid.

Creșterea strategiei canalului tău

Utilizarea unui model de afaceri din cărămidă și clicuri se poate simți copleșitoare. Sfera online are multe oportunități de canal – s-ar putea să vă întrebați, „de unde chiar încep?”

Iată trei canale pe care să le accesați la începutul călătoriei dvs. cu cărămidă și clic.

1. Social media.

Social media servește pentru câteva scopuri diferite: conectarea cu clienții și spune povestea mărcii dvs. și servește ca o modalitate ușoară pentru clienți să vă cumpere produsele (de ex., cumpărături pe Instagram).

Există o mulțime de platforme de socializare din care puteți alege: Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, LinkedIn, TikTok, Pinterest … lista continuă.

Identificarea canalului potrivit pentru afacerea dvs. va depinde de dvs. public țintă. Nu uitați, doriți să fiți acolo unde vă aflați clienții. Ce canal vă oferă cea mai mare atenție acestui public?

75,3% din întreprinderile americane va folosi Instagram în 2020 – aplicația social media care reprezintă și ea 10,7% din cota de trimitere socială la site-uri de comerț electronic.

2. Piețele online.

În timp ce obiectivul principal pentru vânzările online ar trebui să fie pe propriul magazin de comerț electronic, mulți comercianți online își extind prezența și pe piețele online.

Ce sunt piețele online? Acestea sunt site-uri de comerț electronic care oferă multe produse diferite de la mulți vânzători diferiți. Este posibil să faceți afaceri cu ei frecvent ca consumator.

Iată câteva dintre cele mai populare:

 • Amazon
 • eBay,
 • Walmart,
 • Etsy,
 • Alibaba.com și
 • Google Express

Dacă decideți să vă extindeți afacerea la un an piața online, concentrați-vă pe cele care au cel mai mult sens pentru marca dvs. Acest lucru va varia de la afaceri la afaceri și va depinde de factori cum ar fi comisioanele de pe piață, cerințele și categoriile performante.

3. Motoare de cumpărături comparative.

Clienții nu sunt timizi să facă propriile lor cercetări atunci când încearcă să cumpere un anumit produs.

Acesta este motivul pentru care a fi informat despre motoarele de cumpărături comparative este esențial.

Motoarele de cumpărături comparative sunt site-uri web care permit clienților să caute un produs și să-i compare calitatea, prețul și rata de transport la mai mulți retaileri online concurenti.

Site-urile populare includ:

 • Shopzilla, cu peste 100 de milioane de produse și 40 de milioane de vizitatori lunar.
 • Shopping.com, care este deținut de eBay și
 • Cumpărături Google, care este integrată în Google Ads.

Pentru ca produsele dvs. să fie postate pe unul dintre aceste site-uri web, va trebui să verificați cerințele fiecărei opțiuni. Vă puteți aștepta să:

 • Plătești taxe specifice,
 • Trimiteți conținutul de produs necesar și de calitate (de exemplu, descrieri, imagini) și
 • Enumerați produsele proprii.

Exemple de comercianți de cărămidă și clicuri de succes

Ai nevoie de inspirație? Acești comercianți au făcut trecerea cu succes la vânzarea online și offline.

1. Bomboane Lammes

O moștenire din Austin, Texas, o companie de bomboane cu cinci locații din cărămidă și mortar – acum însoțită de o afacere online în plină expansiune.

Cu un număr din ce în ce mai mare de companii de bomboane care intră pe piață și concurența în creștere, un site web modern și robust de comerț electronic a fost esențial. Echipa Lammes a căutat să creeze o prezență online care să fie relevantă, autentică și fidelă pentru marca lor.

Ascultați Lauren Cevallos, comerțul electronic și managerul de comenzi prin corespondență, vorbiți despre tranziția lor la alimentarea unui magazin de comerț electronic de succes cu BigCommerce.

2. TYLERS

TYLER a început în 1978 în Tyler, Texas, ca magazin specializat în tenis și echipament de alergare.

De atunci, TYLER s-a dezvoltat pentru a deveni un retailer specializat în vânzare de articole, încălțăminte și accesorii în cele nouă locații din Texas.

Când au făcut mutarea online, TYLER a lucrat pentru a-și îmbunătăți experiența clienților cu retargeting mai ușor pe Facebook și Instagram, navigare îmbunătățită și căutare la fața locului, capacități de marketing prin e-mail și protecție împotriva fraudei.

Concluzie

Distribuitorii din cărămidă și clicuri înregistrează un succes pe măsură ce vânzările online câștigă o cotă mai mare din vânzări, an de an.

Pentru a vă configura afacerea pentru succes, întâmpinați o strategie de cărămidă și clic. După cum am discutat în acest capitol, prin implementarea acestei strategii, veți găsi:

În capitolul următor, vom analiza modul în care poți începe să vinzi online.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *