Cumpărătorii din Marea Britanie intenționează să cheltuiască 25 de miliarde de lire sterline, sau 28,3 miliarde de euro, folosind smartphone-urile lor în acest an. Aceasta este o creștere de aproximativ 66% față de situația din 2018.

Publicitate

Omul-canal Webinar

Obțineți sfaturi pentru a maximiza veniturile și pentru a minimiza riscul în fluxurile de canale omni. Aflați cum puteți reduce fricțiunea pentru a crește fidelitatea și vânzările clienților. Înregistrați-vă pentru Webinarul nostru Omni-Canal

Acest lucru poate fi încheiat după Opinium au realizat studii peste 2.000 de adulți din Marea Britanie. Potrivit studiului, 48% dintre cumpărători își vor folosi smartphone-ul sau tableta pentru a-și cumpăra online acest an. Când au întrebat cât de mulți bani sunt pe cale să cheltuiască online folosind aceste dispozitive, răspunsul mediu a fost de aproximativ 940 de euro.

Mai mulți oameni cumpără online, folosind un dispozitiv mobil (58%) decât în ​​centrele comerciale (56%), iar smartphone-urile și mesele sunt acum la fel de populare ca și laptopurile și desktopurile pentru cumpărăturile online, arată studiul.

Motive pentru utilizarea smartphone-ului în timp ce faceți cumpărături online

Motivele pentru a utiliza smartphone-ul pentru cumpărăturile online sunt confortul (menționat cu 66%) și economisirea de bani (36%). Atunci când cumpărătorii de smartphone cumpără ceva online pe telefonul mobil, este vorba în cea mai mare parte de haine, cărți, bacanie și evenimente, în timp ce Amazon, eBay și Argos sunt cele mai populare site-uri de comerț electronic de vizitat.

Magazin online % cumpărători care au cumpărat de aici în 2018
Amazon 89%
eBay 63%
Argos 41%
Tesco 35%
Marks & Spencer 25%
Asda 25%
Sainsbury 22%
John Lewis 20%
Currys PC World 17%

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *