Compania elvețiană de comerț electronic Brack.ch a renunțat să se concentreze asupra electronicii de consum după o relansare totală a magazinului său online. Brack.ch a devenit acum un magazin online, care vinde o gamă largă de produse, de la produse electronice și de uz casnic până la produse de bricolaj și supermarket.

Publicitate

Ghid de litigiu privind rambursarea taxelor

Am creat acest ghid pentru a ajuta comercianții să vadă prin trucurile frauduloase și să-și protejeze afacerea de returnările de taxe, fără a compromite experiența de cumpărături. Descarca Ghidul acum.

După o perioadă relativ scurtă de beta de doar câteva săptămâni, retailerul online a lansat următoarea generație de platformă de cumpărături online. În loc să se concentreze exclusiv pe computere, notebook-uri și accesorii, retailerul online se transformă din ce în ce mai mult în răspunsul elvețian la Amazon.

Au fost adăugate mai multe categorii de produse

În versiunea anterioară a magazinului online, accentul a fost pus pe electronică, dar acum în versiunea curentă a fost redus la doar un singur element de meniu "IT & Multimedia". Lângă acesta se află acum categorii de produse cum ar fi: "Casă și viață", "DIY & Hobby", "Supermarket și farmacii", "Familie și bebeluș" și "Sport & Leisure".

Cu Brack.ch complet nou, există în prezent doi mari comercianți cu amănuntul, deoarece Galaxus este un alt magazin online din Elveția. Și, similar cu Brack.ch, Galaxus își are și rădăcinile în domeniul electronicii.

Noul site al comerciantului elvețian elvețian Brack.ch.
Noul site al comerciantului elvețian elvețian Brack.ch.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *