Bose își va închide toate magazinele din Europa, precum și din America de Nord, Australia și Japonia. Brandul audio a ales această soluție după ce a cunoscut o „schimbare dramatică” către cumpărăturile online în anumite regiuni de pe glob.

Bose va închide un număr de 119 magazine fizice în următoarele câteva luni. Aceasta înseamnă că toate magazinele deținute de Bose în Europa, Australia, Japonia și America de Nord sunt afectate. În Emiratele Arabe Unite și în unele părți din Asia, vor mai fi în jur de 130 de magazine care rămân deschise, deoarece Bose nu a observat o schimbare semnificativă în comerțul electronic acolo.

Primul magazin deschis în 1993

Bose a fost fondat profesor de MIT în 1964. Aproape treizeci de ani mai târziu, în 1993, producătorul audio a deschis primul său magazin de vânzare cu amănuntul pentru a arăta sistemele sale audio clienților din SUA.

„Inițial, magazinele noastre de vânzare cu amănuntul le-au oferit oamenilor o modalitate de a experimenta, testa și de a ne vorbi despre sisteme de divertisment la domiciliu bazate pe mai multe componente, CD și DVD”, spune Colette Burke, vp de vânzări globale, afirmă într-un comunicat. „La vremea respectivă, a fost o idee radicală, dar ne-am concentrat asupra a ceea ce au nevoie clienții noștri și unde au nevoie – și acum facem același lucru.”

Bose poate fi încă cumpărat de la alte magazine de vânzare cu amănuntul

Consumatorii nu trebuie să se îngrijoreze că nu mai pot cumpăra produse Bose în strada comercială. Produsele sale vor fi în continuare disponibile pentru vânzare în magazine electronice precum MediaMarkt sau Coolblue.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *