Bol.com, cel mai mare magazin online din Olanda, își deschide platforma pentru furnizorii externi care vând îmbrăcăminte pentru bărbați și femei. Această mișcare urmează la o săptămână după ce Amazon a anunțat că își va deschide platforma în Olanda pentru vânzătorii terți.

Îmbrăcămintea pentru bărbați și femei a fost până acum cea mai mare categorie de produse care încă mai lipsea Bol.com, compania care – la fel ca Amazon – a început ca o librărie online, dar și-a extins în scurt timp sortimentul.

În ultimii doi ani, Bol.com a prezentat vânzările de îmbrăcăminte pentru copii, încălțăminte, accesorii și îmbrăcăminte sport, dar îmbrăcămintea obișnuită pentru bărbați și femei încă lipsea. Până acum, deoarece compania și-a anunțat platforma este deschisă vânzătorilor care vând aceste tipuri de produse.

Despre tine se alătură pieței Bol.com

Gigantul olandez al comerțului electronic deja a anunțat marci (locale) importante și retaileri de modă precum About You, Jack & Jones, Miss Etam, Claudia Sträter și Zeeman își vor vinde produsele de pe piața Bol.com.

„Ca platformă ne străduim pentru cea mai completă gamă de produse pentru cei zece milioane de clienți, astfel încât să putem fi punctul de plecare al cumpărăturilor”, explică Margaret Versteden, director comercial la bol.com.

„Mulți clienți căutau deja moda femeilor și bărbaților. Acesta este motivul pentru care are sens să adăugăm această gamă de produse și să facem sortimentul nostru mai complet ca niciodată. Vânzarea modei este o specialitate și înseamnă nevoi și comportamente diferite ale clienților decât în ​​cazul altor categorii de produse de pe platforma noastră. ”

Vânzarea modei este o specialitate.

„Doar o coincidență”

Bol.com susține că a luat destul de mult timp pentru a cerceta și dezvolta nevoile și comportamentul clienților în acest domeniu. Versteden spune că este doar o convingere că Bol.com a decis să facă acest pas, la numai o săptămână după Amazon.nl și-a deschis platforma pentru vânzători. „Am lucrat la acest lucru de ani de zile”, spune ea.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *