Olandeză cu amănuntul online Bol.com își extinde rețeaua de puncte de colectare în Belgia. Compania deținută de Ahold Delhaize va deschide locații în supermarketurile Delhaize din Flandra. Consumatorii din Belgia aveau deja opțiunea de a-și ridica ordinele Bol.com la supermarketurile lui Albert Heijn.

Noile puncte de pick-up sunt, desigur, un efort de echipă. Ahold Delhaize, principala companie de retail din Olanda, formată din fuziunea dintre Ahold și Delhaize Group în 2016, nu deține doar lanțurile de supermarketuri Albert Heijn și Delhaize, ci și retailerul Bol.com online. Grupul acum combină aceste trei prin deschiderea punctelor de colectare Bol.com în ambele lanțuri de supermarketuri.

Bol.com începe cu puncte de pick-up în Antwerp

Bol.com va începe cu primele puncte de colectare din magazinele Delhaize din Anvers și va extinde lent numărul de locații din întreaga Flandra. Delhaize nu numai că a anunțat extinderea serviciului său în magazin, dar a arătat că vor exista și alte 300 de magazine care vor fi deschise Belgia în următorii trei până la patru ani.

"Albert Heijn este aici pentru a rămâne în Belgia"

Albert Heijn de asemenea dezvăluit vor exista mai multe magazine în Flandra. Se așteaptă ca lanțul de supermarketuri olandez să se deschidă între 30 și 50 de magazine alimentare în următorii trei ani. Știrile confirmă zvonurile că Albert Heijn ar rămâne în Belgia pentru o perioadă mai lungă. Ahold Delhaize spune că cele două formule de supermarket ale lui Ahold Delhaize sunt foarte complementare și pot coexista cu ușurință în Flandra.

"Cu cele trei mari branduri locale combinate, avem o pozitie pe pozitia a doua pe piata belgiana si suntem unici pozitionati pentru a castiga inimile clientului belgian, atat instore cat si online", spune Wouter Kolk, CEO Ahold Delhaize Europe si Indonezia. "Suntem pe drumul cel bun pentru a conduce cresterea cu doua marci puternice de supermarketuri si mari oportunitati online cu bol.com".

În prima jumătate a acestui an, Bol.com va dubla suprafața din centrul său de împliniri din Olanda, pentru a sprijini creșterea rapidă a companiei în Olanda și Belgia.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *