Sunt un vânzător vechi pe piața Amazonului. Am, de asemenea, mentor mulți vânzători și ajutăm mărcile să-și îmbunătățească vânzările de pe piață. Și aparțin diferitelor forumuri Amazon. Subiectul recenziilor despre Amazon apare frecvent. Recenzile sunt a puternic instrument de vânzare. Cele mai multe recenzii ale produsului dvs., cu atât mai mult va vinde.

Dar există și alte beneficii pentru revizuirea dincolo de vânzarea unui produs. Prin ascultarea clienților, puteți înțelege problemele din afacerea dvs. și puteți începe să le corectați.

Critica critică este o componentă crucială a creșterii economice. Un brand trebuie să acorde atenție recenziilor negative la fel de mult ca cele bune. În loc să încercați să obțineți recenzii negative, găsiți cauza revizuirii negative și remediați-o.

Comentariile greșite pot ajuta mărcile să-și îmbunătățească produsele. Acest exemplu de 1 stea este pentru covorașele pentru un Jeep.

Comentariile greșite pot ajuta mărcile să-și îmbunătățească produsele. Acest exemplu de 1 stea este pentru covorașele pentru un Jeep.

Învățarea de la recenzii

Aceasta este o componentă crucială pentru a fi de succes. Conceptul este proaspăt în mintea mea, datorită unei discuții recente la care am participat. Un vânzător se plângea de un forum pe care produsul său îl făcea să primească recenzii greșite. El a susținut că Fulfillment de Amazon își îndeplinea ordinele cu produse returnate și deschise.

Dar Amazon nu pune mărfurile returnate în inventar. Singurele excepții sunt în mobilier, modă și unele electronice. Chiar și în acele categorii, produsul trebuie să fie în ambalajul original și nemodificat.

Vânzătorul care a postat a fost în categoria de îngrijire personală. Vânzarea articolelor de îngrijire personală este ilegală în S.U.A. Amazon nu revinde articolele returnate personal în nici un caz. Cu toate acestea, alți participanți la discuția de pe forum au fost foarte repede să sară pe trenul Amazon-is-hurting-us.

Este important să separați afacerea și ego-ul pentru a rezolva problema revizuirilor slabe. Nu sunt atacuri personale. În schimb, recenziile reprezintă oportunități pentru a vă vedea produsul dintr-o perspectivă diferită și pentru a identifica punctele slabe. După ce faceți acest lucru, puteți remedia problemele.

L-am întrebat pe vânzător de ce crede că Amazon vinde produsul deschis și cât timp se petrece acest lucru. El a susținut că a trecut câteva luni și că sa plâns de mai multe ori lui Amazon.

Blazing Amazon

Modul în care încerca să remedieze această problemă a fost prin deschiderea repetată a cazurilor din Centrul de vânzări și prin învinuirea Amazonului pentru recenziile negative. În timp ce îl consultam, vânzătorul mi-a împărtășit unele dintre aceste recenzii negative. Soluția pentru problemele sale era clară. Citind comentariile fără părtinire, aș putea identifica problema.

Plângerea comună din revizuiri a fost că sigiliul de argint de pe pasta de dinți nu era pe produs când acesta a sosit. Clienții au spus că nu există, de asemenea, nici un sigiliu exterior sau folie contracție. Sfatul meu pentru vânzător era de a contacta unitatea de producție pentru a determina dacă neglija să pună aceste sigilii pe produs.

Acesta a fost momentul în care vânzătorul mi-a dat jos.

"Nu le pun pe produsele mele. Acestea vor crește costul. Am decis să nu le folosesc.

În primul rând, acestea sunt impuse de legea din S.U.A. în domeniul frumuseții și îngrijirii personale. A fost șocant faptul că Amazon nu a prins această problemă în verificarea inventarului. În al doilea rând, consumatorii sunt obișnuiți să le vadă. Atunci când sigiliile nu erau pe produs, clienții au presupus că au fost deschise.

Mai degrabă decât să observe această eroare critică și să încerce să înțeleagă de ce clientul a fost nefericit, acest vânzător a ales să dea vina pe Amazon. În realitate, a creat problema încercând să salveze câțiva dolari și să taie colțuri.

Construiți un brand

Care-i treaba? Amazon este o piață. Amazon permite vânzătorilor să se alăture pieței și să vândă clienților Amazon. Puteți construi un brand înfloritor pe Amazon. Pentru a realiza acest lucru, faceți câteva lucruri simple.

  • Înțelegeți afacerea în care vă aflați.
  • Înțelegeți așteptările clienților din această categorie.
  • Furnizați un produs de înaltă calitate.
  • Construi pagini de produs optimizate cu imagini convingătoare care întăresc calitatea.
  • furniza excelent serviciu clienți.
  • Ascultați comentariile dvs. și îmbunătățiți în permanență.

Ultimul element este cel mai important. La construiți marca dvs. și să aibă succes pe Amazon, ascultați opiniile clienților dvs. Comerțul nu există fără clienți. Opiniile și reacțiile clienților ar trebui să fie întotdeauna prioritatea principală.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *