Lanțul de supermarketuri franceze Auchan va deschide primul său concept de casierie în Europa luna viitoare. În Villeneuve d'Asq, o comună din departamentul Nord din nordul Franței, un punct de vânzare complet automat care poate fi operat prin intermediul smartphone-ului își va deschide porțile.

Mini-supermarketul fără casier va fi inițial disponibil numai pentru angajații Auchan, însă este probabil ca conceptul să fie deschis mai multor consumatori dacă se întâmplă să fie un succes. Cel din Franța va avea o înălțime de aproximativ 18 metri pătrați, iar clienții pot intra doar în magazin scanând smartphone-urile lor.

Sortimentul la fața locului este format din aproximativ 500 de articole, majoritatea fiind gustări. Acest concept a fost deja dovedit a fi o lovitură în China, unde au fost deschise peste 750 de astfel de "magazine de containere". Acum, este timpul ca Europa să se familiarizeze cu acest nou mod de cumpărături.

Deschis 24/7

Clienții vor putea intra în magazin 24 de ore din 24 și nu sunt disponibili cazieri. Singura persoană de la Auchan este cineva care va depozita magazinul cu obiecte de la un alt punct de vânzare Auchan.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *