Asos a început un test cu See My Fit, un instrument de realitate augmentată care arată un produs în diferite dimensiuni și pe diferite tipuri de corpuri. Asos este primul retailer din Europa care a testat această tehnologie.

Instrumentul See My Fit provine de la Zeekit, o companie israeliană de AR cu care s-a asociat Asos inainte de. În 2018, compania s-a apropiat de Asos pentru a utiliza tehnologia sa virtuală de încercare, care permite retailerului online de modă să arate modele de dimensiuni diferite care poartă fiecare produs, dar fără să filmeze toate aceste imagini. Tocmai îmbrăcă modelele.

„Fără niciun anunț sau un hoopla, Asos a adăugat simulări suplimentare de model Zeekit la paginile lor de produse, iar rezultatele au fost destul de interesante!”, Compania israeliană a scris. Acum, popularul retailer de modă online are a anunțat procesul instrumentului AR al Zeekit See My Fit, care este practic o versiune îmbunătățită a tehnologiei utilizate în 2018.

Vizualizați o rochie pe 16 modele diferite

„Vezi My Fit își propune să ajute clienții să facă alegeri de cumpărare mai informate, arătând mai bine cum arată produsele pe modele care reflectă mai mult clienții individuali. Asos este primul retailer din Europa care a încercat tehnologia ”, scrie acesta. Clienții pot face clic pe butonul Vezi My Fit pe una dintre cele 800 de rochii care sunt implicate în experiment și vor putea alege apoi să vizualizeze acea rochie pe o gamă de 16 modele.

„Imaginile arată ca fotografii reale”

Imaginile cu modele care poartă o rochie sunt generate, dar Asos asigură că imaginile apar similar fotografiilor reale. „Vezi My Fit mapează digital produsul selectat pe un model selectat într-un mod realist, ținând cont de dimensiunea, croiala și potrivirea fiecărui articol vestimentar.”

Lui Asos îi place să încerce noile tehnologii

Asos nu este străin să testeze tehnologii inovatoare în magazinul său online de modă. A introdus Fit Assistant în 2018, care folosesc învățarea mașinii pentru a oferi recomandări personalizate de dimensionare clienților săi. Și în iunie anul trecut, compania britanică a testat Virtual Catwalk, un instrument AR care permite clienților să vadă modelele ca și cum ar merge cu ei în cameră.

Asos - Vezi My Fit
Instrumentul See My Fit de pe site-ul Asos.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *