WooCommerce se numără printre platformele cu cea mai rapidă creștere. Am abordat-o de mai multe ori, inclusiv cu editorul Richard Stubbings, serie pe migrarea de la Magento la WooCommerce. Comercianții B2C, în special, prețuiesc flexibilitatea și opțiunile pluginului WooCommerce.

Expertiza mea, cu toate acestea, este cu B2B companii. Dețin o firmă de dezvoltare web care se concentrează pe acea nișă. Din experiența mea, companiile cu vânzări sensibile la B2B nu ar trebui să aleagă WooCommerce.

Pentru a fi sigur, compania mea nu construiește site-uri WordPress sau WooCommerce. Recomandăm alte platforme deoarece firma noastră se concentrează pe producători și distribuitori cu venituri anuale de 50- $ 500 milioane USD. Nu credem că WordPress și WooCommerce sunt soluția potrivită pentru aceste companii. Există comercianți B2B de succes folosind WooCommerce. În acest post, totuși, voi explica de ce nu este cea mai bună alegere.

Din experiența mea, companiile cu vânzări sensibile la B2B nu ar trebui să aleagă WooCommerce.

Preocupările legate de securitate

Un client a contactat odată compania mea într-o panică. Site-ul WordPress al clientului a fost compromis și a fost folosit pentru a găzdui un atac de phishing asupra altor companii. Nu am creat site-ul respectiv, dar am lucrat cu clientul pentru ao curăța și întări ca un pas inițial. În cele din urmă, am mutat compania pe o altă platformă.

Clientul nu este singur. WordPress continuă să fie cel mai infectat sistem de management al conținutului – 83% dintre site-urile infectate în 2016 au fost pe WordPress, potrivit un raport de Sucuri, o platformă de securitate.

De asemenea, vulnerabilitățile de securitate pot fi introduse de mai mult de 55.000 pluginuri WordPress. Disponibilitatea acestor pluginuri este adesea văzută ca un beneficiu. În timp ce software-ul de bază al WordPress este creat de o echipă de dezvoltare calificată, capacitatea dezvoltatorilor de plugin-uri variază, în experiența mea.

Există modalități de a îmbunătăți securitatea WordPress. Nu doresc să-mi asum riscul atunci când am creat un magazin de comerț electronic și nici nu mă simt confortabil recomandându-l unei companii care este responsabilă pentru protejarea datelor clienților săi.

Nu scală

Pe măsură ce un site web crește – cu mai mulți vizitatori, produse, comenzi și clienți – viteza și performanța acestuia nu pot suferi. Aceasta este o problemă pentru multe site-uri WordPress, unde creșterea este egală cu performanța mai lentă. Viteza contează. O întârziere a timpului de încărcare reduce conversiile.

Desigur, multe site-uri WordPress pot gestiona un număr mare de trafic și tranzacții. Dar, de obicei, necesită o configurație grea, inclusiv găuri de găzduire și efort de dezvoltare.

Gratuit sau nu

WordPress este o platformă open source cu o comunitate de contribuitori, dar nu o mulțime de controale și nu o mulțime de opțiuni de suport. Există companii care se specializează în sprijinul WordPress. Dar sprijinul direct de la WordPress, prin intermediul programului de suport VIP, începe de la 15.000 $ pe an. Pentru acești bani, utilizați o platformă mai puternică decât WordPress, în special pentru B2B.

Specificul B2B

Companiile B2B au adesea nevoi personalizate care nu se potrivesc cu WooCommerce. Iată câteva exemple.

  • Utilizatori multipli pe cont. Companiile B2B pot avea mai multe persoane care servesc drept cumpărători în același cont. Toți trebuie să se conecteze și să obțină prețuri speciale. Poate că trebuie să-și vadă ordinele. WooCommerce nu este configurat pentru acest lucru. Personalizarea acesteia ar putea fi dezordonată și costisitoare.
  • Tranșare non-standard. Multe companii B2B au cerințe speciale de configurare a plăților. Anumite produse chimice nu pot fi livrate în unele state, de exemplu. Există pluginuri WooCommerce care vor permite unui comerciant să restricționeze transportul în acest mod. Dar am lucrat odată cu o companie care dorea procesul de plăți pentru a recomanda un alt produs dacă acesta era restricționat. Am reușit să implementăm acest lucru într-un mod direct în software-ul pe care l-am ales. Ar fi fost mai dificilă în WooCommerce.
  • Întreținerea continuă. În dezvoltarea de software, există de obicei o modalitate de a face lucrurile. Dar poate face ca aplicarea să fie mai dificilă pentru a se menține, costând timp și bani. Este important să folosiți o platformă care să permită inovația scalabilă, în loc să monteze împreună pluginurile și să-ți stratifică personalizările pe partea de sus și apoi să le mențină în actualizările produsului principal și a pluginurilor.

Instrumentul potrivit

Nu alegeți WordPress deoarece este bine cunoscut sau pare ieftin. Înțelegeți oportunitățile B2B ale companiei dvs. și cerințele unice. Alegeți o platformă pentru a vă duce acolo.Source link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *