Ianuarie sa terminat, așa că este timpul pentru o nouă lună nouă, cu noi evenimente de comert electronic noi pentru a vizita Europa! Deci, ca întotdeauna, am făcut o prezentare generală la îndemână pentru dvs., astfel încât să știți când și unde are loc un eveniment de comerț electronic în această lună în Europa.

Publicitate

Ghid de litigiu privind rambursarea taxelor

Am creat acest ghid pentru a ajuta comercianții să vadă prin trucurile frauduloase și să-și protejeze afacerea de returnările de taxe, fără a compromite experiența de cumpărături. Descarca Ghidul acum.


2-3 aprilie: Savant eCommerce Amsterdam – Olanda

Timp de două zile, Savant eCommerce Amsterdam va explora inovația din toate unghiurile, atât în ​​cadrul organizației, cât și în experiența clientului.


3-4 aprilie: InternetRetailing Expo – Regatul Unit

IRX este o expoziție britanică de tehnologie pentru comerțul cu amănuntul digital, combinând conferințe insightful cu instruire practică practică pe toate aspectele legate de comerțul cu amănuntul online.


10-11 aprilie: Ziua Comerțului Digital – Germania

Ediția din acest an a Zilei Digital Commerce este vorba despre modele digitale de succes în domeniu. Participanții vor afla care sunt strategiile, tacticile și metodele actuale pe care le pot urma pentru a-și face compania cu succes în comerțul electronic.


17 aprilie: Ziua comerțului electronic – Croația

Ziua de comerț electronic 2019 marchează cea de-a cincea ediție a acestui eveniment eCommerce Crotian. Acesta continuă să crească și oferă comercianților cu amănuntul online cunoștințe, instrumente și inspirație.


19 aprilie: eCommCongress – Bulgaria

eCommCongress este un important eveniment de comerț electronic care are loc în Sofia, Bulgaria, unde se așteaptă peste 400 de profesioniști în domeniul comerțului electronic.


24-25 aprilie: Summit-ul FUTR Europa 2019 – Regatul Unit

Summit-ul FUTR Europa va avea loc la Londra la 24 și 25 aprilie. Acest eveniment de comerț electronic se concentrează pe o gândire proaspătă și o schimbare progresivă în viitorul comerțului cu amănuntul, al comerțului și al comerțului.


25-26 aprilie: summit european privind plățile 2019 – Olanda

Summit-ul european de plată reprezintă un eveniment de două zile care prezintă evoluții esențiale în spațiul plăților / tranzacțiilor combinate cu sesiunile-cheie privind Open Banking, ultimele evoluții în peisajul reglementar și progresele tehnologice.


Vizitați evenimentele de comerț electronic din Europa

Dacă doriți să vizitați mai multe evenimente de comerț electronic în Europa, vă rugăm să vizitați site-ul nostru calendar evenimente. Dacă evenimentul dvs. lipsește, nu ezitați să Contacteaza-ne!

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *