Analiza mărcii Amazon scade costurile publicitare, conduce vânzările


Brand Analytics din Amazon oferă valori valoroase pentru vânzătorii din Registrul mărcilor. Valorile de publicitate includ modificări recente de publicitate, cum ar fi direcționarea concurenților în anunțuri și termeni de căutare. Utilizat strategic, Brand Analytics poate conduce vânzări.

Analiza mărcii

Brand Analytics oferă informații despre vânzări, termenii de căutare și comportamentul cumpărătorului. Este disponibil numai pentru proprietarii de mărci, nu revânzători.

Datele sunt organizate în categorii critice – „Termeni de căutare”, „Analiza coșului de piață”, „Compararea articolelor”, „Comportamentul alternativ de achiziție” și „Demografia”.

Termeni de căutare. Mă consult cu mulți vânzători de brand Amazon. Adesea folosesc instrumente de cuvinte cheie ale unor terțe părți, care nu sunt ideale. Problema este o ieșire generică care nu este specifică Amazonului.

În schimb, Brand Analytics oferă acum termeni de căutare specifici Amazonului. Utilizatorii pot vizualiza termenii de căutare pentru toate Amazon, inclusiv categorii, produse și ASIN.

Cele mai valoroase informații din experiența mea sunt ratele de conversie pentru termenii de căutare specifici – care se transformă într-o vânzare pentru un anumit termen de căutare. Proprietarii de mărci pot utiliza datele pentru a găsi cei mai buni termeni de căutare (cele mai multe clicuri și conversii) pentru produsele lor.

Folosind datele, brandurile pot dezvolta, de asemenea, o strategie de vânzare împotriva concurenților, examinând ce companie obține conversia pentru fiecare termen de căutare. Brandurile pot apoi să își compare produsele și să încerce să depășească. Utilizarea termenilor de căutare în anunțuri direcționate și competitive este un exemplu, deoarece datele vor identifica produsele care vor fi vizate.

Utilizatorii pot vizualiza termenii de căutare pentru toate Amazon, inclusiv categorii, produse și ASIN.

Utilizatorii pot vizualiza termenii de căutare pentru toate Amazon, inclusiv categorii, produse și ASIN. Faceți clic pe imagine pentru a mări.

Analiza coșului de piață Analiza coșului de piață Amazon este specifică ASIN-urilor din contul vânzătorului mărcii dvs. Instrumentul arată articole suplimentare pe care cumpărătorii le-au achiziționat atunci când au cumpărat – sau căutat – obiectele dvs., inclusiv frecvența.

Atenție la analiza coșului de piață. Cu timpul, probabil că veți observa modele de achiziție care implică produsele și articolele complementare. Este o perspectivă critică asupra comportamentului consumatorului. Este util și în dezvoltarea produselor de expansiune și în identificarea obiective publicitare.

Raportul de analiză a coșului de piață arată articole suplimentare pe care cumpărătorii le-au achiziționat atunci când au cumpărat sau căutat obiecte.

Raportul de analiză a coșului de piață arată articole suplimentare pe care cumpărătorii le-au achiziționat atunci când au cumpărat sau căutat obiecte. Faceți clic pe imagine pentru a mări.

Compararea articolelor. Raportul de comparare a elementelor arată primele cinci produse pe care cumpărătorii Amazon le vizualizează după ce au privit articolul dvs., precum și frecvența. Valorile comparative ale elementelor sunt utile pentru îmbunătățirea publicității.

Raportul de comparare a elementelor arată primele cinci produse pe care cumpărătorii Amazon le vizualizează după ce au privit articolul dvs., precum și frecvența.

Raportul de comparare a elementelor arată primele cinci produse pe care cumpărătorii Amazon le vizualizează după ce au privit articolul dvs., precum și frecvența. Faceți clic pe imagine pentru a mări.

Cumpărare alternativă. Raportul de cumpărare alternativă este similar cu comparația articolelor. Acesta arată care produse cumpără consumatorii după ce au vizualizat înregistrarea. Acest lucru poate îmbunătăți și publicitatea. De asemenea, va evidenția locul în care pierzi vânzările. Este posibil să aveți probleme de conversie necunoscute, cum ar fi prețul, cantitatea sau calitatea.

Raportul de cumpărare alternativă arată produsele pe care consumatorii le cumpără după ce au vizualizat înregistrarea.

Raportul de cumpărare alternativă arată produsele pe care consumatorii le cumpără după ce au vizualizat înregistrarea. Faceți clic pe imagine pentru a mări.

Rapoartele de cumpărare alternativă și de comparare a articolelor permit decizii bazate pe fapte.

Date demografice. Raportul demografic oferă vârsta, starea civilă, venitul gospodăriei, educația și sexul cumpărătorilor. Sunt informații excelente pentru a îmbunătăți paginile de produse. Este util și atunci când faceți publicitate pe platforme în afara Amazonului, cum ar fi Google și Facebook.

Mai multe vânzări

Registrul de marcă al Amazon oferă instrumente foarte utile. Datele se concentrează pe marca și produsele dvs. Spre deosebire de instrumentele terților, este specifică pieței Amazon. Și poate consolida în mod substanțial vânzările.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *