Amazon și eBay domină piața de comerț electronic din Marea Britanie. În acest an, cei doi giganți de comerț electronic au o cotă de piață în Marea Britanie de 39,9 la sută. Mai ales Amazon este cu mult înaintea tuturor celorlalți retaileri online.

Publicitate

Faceți un control gratuit de sănătate a datelor!
Calitatea datelor dvs. influențează eficiența, veniturile și reputația afacerii. Descoperiți cât de curățate sunt datele dvs. și să vă verificați gratuit sănătatea datelor. Solicitați auditul dvs. acum.

Amazon chiar a înregistrat o creștere a cotei sale de piață de comerț electronic în Regatul Unit. Anul trecut, a fost de 28,8 la sută, dar anul acesta a crescut la 30,1 la sută, rămânând în fața gigantilor locali de retail, precum Sainsbury și Tesco.

Sainsbury ocupă locul al treilea

Următorul jucător cel mai mare, potrivit Insights din Edge de Ascential, este eBay cu o cotă de 9,8 la sută din piața online. Este urmat de Sainsbury (4,6%), Tesco (4,5%), Walmart / Asda (3,9%) și John Lewis (3,6%).

Distribuitori de top din Marea Britanie.

Edge de către analiștii Ascential consideră că ponderea comerțului online din comerțul cu amănuntul în lanț va continua să crească în Regatul Unit, extinzând de la 21 la sută în acest an la 26 la sută în 2024. În prezent, comerț electronic în Marea Britanie este a treia piață ca mărime, doar în spatele Chinei și Statelor Unite.

„Comercianții cu amănuntul din Marea Britanie sunt sub presiune gravă

„Piața comerțului electronic din Marea Britanie este cea mai mare din Europa și, odată cu conectivitatea crescândă, cuplată cu cererea din ce în ce mai mare a consumatorilor de comoditate, comercianții cu amănuntul din Marea Britanie sunt sub presiune serioasă pentru a revoluționa experiența omnichannel în 2020”, a declarat Nick Everitt, directorul consultativ EMEA la Edge by Ascential, spus.

„Amazon și eBay continuă să se extindă și domină”

„Acest lucru este cu atât mai crucial cu cât platformele online pure-play, cum ar fi Amazon și eBay, continuă să se extindă și domină pe piața din Marea Britanie, conducând operațiuni terțe care oferă un control mai mare mărcilor care vând pe platformă, dar deschid concurența acerbă și necesită îngrijire și atenție din partea celor care vând pe piață. ”

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *