Amazon a anunțat oficial că va lansa un magazin online în Olanda. Acesta este motivul pentru care acum își deschide porțile către furnizorii externi. Atât vânzătorii olandezi, cât și cei străini se pot înregistra acum dacă doresc să își vândă produsele pe Amazon.nl.

În luna octombrie a anului trecut, s-a aflat că Amazon va veni cu adevărat Olanda. Deși o dată oficială de lansare este încă necunoscută, retailerii online sunt acum capabili să se înregistreze pe services.amazon.nl.

Potrivit lui Roeland Donker, managerul de țară Benelux la Amazon, deschiderea ușilor digitale pentru vânzătorii externi este doar un prim pas. „Suntem convinși că putem câștiga încrederea consumatorului olandez cu o gamă largă de produse, prețuri competitive și livrare rapidă și fiabilă.”

Vânzarea pe Amazon.nl costă 39 de euro pe lună

Vânzarea prin Amazon costă 39 de euro (fără TVA) pe lună și, printr-un cont, este posibilă și vânzarea prin toate celelalte piețe Amazon din Europa. Pentru cei care vând doar câteva produse, o opțiune mai bună ar fi posibil să devii un vânzător individual. Acest cont Amazon Basic este destinat celor care intenționează să vândă mai puțin de 40 de articole pe lună. Plătesc 99 de cenți pe articol vândut și o taxă de trimitere, care variază pe categorii.

Peste jumătate din vânzările Amazon vândute de furnizori externi

În prezent, peste jumătate din vânzările Amazon la nivel mondial sunt oferite de furnizori externi. Doar în Europa, întreprinderile mici și mijlocii au vândut pentru 6,9 miliarde de euro prin Amazon în 2018.

Amazon în Olanda

Amazon a intrat pentru prima oară în mod activ pe piața olandeză în noiembrie 2014, când a început să vândă cărți electronice și producătorul său, Kindle. În 2016, gigantul american de comerț electronic a tradus paginile de produse de pe Amazon.de în olandeză și doi ani mai târziu, a început să ofere iDeal, cea mai populară metodă de plată din Olanda. Iar anul trecut, consumatorii olandezi au avut ocazia să se aboneze la Amazon Prime.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *