Amazon a prezentat o selecție de vinuri „simple, dar savuroase”, care sunt prezentate sub noul său brand de vinuri și băuturi spirtoase Compass Road. Băuturile alcoolice sunt disponibile în prezent exclusiv la Amazon Germania.


PublicitateIndicele internațional de retail 2019
Ghidul definitiv al retailului internațional din 2019 și nu numai. Cum te clasează? Află acum.

Clienții care vizitează Amazon.de/compassroad, obține șase tipuri diferite de vin din care să alegi. Clienții Amazon din Germania pot cumpăra un Pinot Grigio, un Merlot, un Chardonnay, un Grenache Rosé, un Dornfelder și un vin Riesling. Prețul pe pachet de vin (cu șase sticle de 0,75 litri fiecare) este de 19,99 euro.

Oferta va fi extinsă în timp

Amazon a spus că oferta de vin va fi extinsă în timp. Desigur, acest lucru se va întâmpla doar dacă vinurile Amazon vor deveni un succes. Deocamdată, introducerea celor șase vinuri este un test excelent pentru Amazon pentru a vedea dacă clienții sunt chiar interesați să cumpere vinuri cu un brand Amazon.

Va fi vinul Amazon un succes?

De ani buni, Amazon vinde produse sub una dintre numeroasele sale mărci. Dar în mare parte, acestea sunt produse ale căror clienți nu le mai ține cont de ce marcă este, atât timp cât funcționează. Vedeți, de exemplu, cele mai populare baterii AmazonBasics care scor 4,1 din 5 stele după aproape 20.000 de evaluări ale clienților. Vinurile, desigur, sunt o altă poveste.

Amazon Compass Road - Vinuri
Cele șase vinuri Compass Road de la Amazon.

Etichete

AcțiuneSource link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *