După numai patru ani, compania Amazon Business a înregistrat vânzări de 10 miliarde de dolari în 2018. Potrivit CNBC, aceasta este mai rapidă decât creșterea numărului de unități Amazon pentru consumatori și cloud-computing. Modern Distribution Management, o revistă online, a clasat pe Amazon ca al șaselea cel mai mare distribuitor industrial din S.U.A.

Dacă vindeți către companii, Amazon Business ar trebui să vă atragă atenția.

În acest articol, mă voi referi la ce pot veni vânzătorii B2B de la Amazon Business – și cum le afectează Amazon Business.

Fa-o usor

Amazon Business sa concentrat pe furnizarea de funcții care ajută clienții business, inclusiv plățile prin factură, conturile pentru mai mulți utilizatori și fluxurile de lucru de aprobare. De asemenea, facilitează integrarea punchout-urilor astfel încât clienții să adauge articole în coșul de cumpărături și apoi să se "dărâme" sistemelor lor de achiziții pentru a obține aprobările necesare. Amazon susține mai mult de 60 de integrare de achiziții diferite, inclusiv SAP Ariba, Coupa și Oracle Supplier Network.

Amazon permite companiei să adauge persoane în contul său cu diferite niveluri de permisiune, cum ar fi un administrator cu capacități complete sau cumpărător care poate trimite cereri de ordine pentru aprobare.

Amazon Business permite companiei să adauge persoane în contul său cu diferite niveluri de permisiune.

Amazon Business permite companiei să adauge persoane în contul său cu diferite niveluri de permisiune.

Clienții companiei Amazon Business pot crea liste de reorganizare (elementele rămân în listă după ce le cumpărați) și listele de cumpărături (odată achiziționate articolele sunt eliminate din lista dvs.).

Clienții companiei Amazon Business pot crea liste de reorganizare și liste de cumpărături.

Clienții companiei Amazon Business pot crea liste de reorganizare și liste de cumpărături.

Amazon oferă, de asemenea, beneficii pe care întreprinderile se așteaptă, cum ar fi prețuri reduse pentru achiziții în cantități mai mari. Și cumpărătorii de afaceri pot stabili livrări recurente de articole de birou și alte articole consumabile.

Cumpărătorii pot stabili livrări recurente de articole de birou și alte articole consumabile.

Cumpărătorii pot stabili livrări recurente de articole de birou și alte articole consumabile.

Pe scurt, Amazon Business elimină obstacolele din procesul de achiziționare a afacerilor. Amazon Business îi ajută pe cumpărători să-și facă treaba. Acesta susține sistemele de achiziție ale clienților și regulile de achiziții publice.

Crearea valorii

În octombrie 2018, Amazon a lansat Business Prime. Ca și Amazon Prime, Business Prime oferă mai multe niveluri de abonament la o taxă anuală. Toate nivelurile includ expediere rapidă și gratuită, dar niveluri mai ridicate includ vizibilitatea cheltuielilor și cumpărarea ghidată, desemnarea produselor preferate pentru angajații să cumpere și restricționarea clienților să cumpere produse care nu respectă politicile de achiziții ale vânzătorului. Cel mai mic nivel, Essentials, începe de la 179 USD pe an, pentru până la trei utilizatori.

Business Prime oferă multiple niveluri de abonament la o taxă anuală. Toate nivelurile includ transport rapid și gratuit, dar niveluri mai ridicate includ vizibilitatea petrecută și cumpărarea ghidată.

Business Prime oferă multiple niveluri de abonament la o taxă anuală. Toate nivelurile includ expediere rapidă și gratuită. Nivelurile mai ridicate includ vizibilitatea cheltuielilor și cumpărarea ghidată.

Cumpărătorii de afaceri sunt ocupați. Ei doresc produse bune la un preț bun. Instrumente precum Business Prime oferă un stimulent pentru a face toate comenzile prin Amazon.

Vanzatori pe Amazon Business pot încărca acreditările care permit cumpărătorilor să localizeze companii deținute de femei, minorități, veterani și alte grupuri diverse. Acest lucru ajută întreprinderile care sprijină diversitatea. De asemenea, ajută la imaginea Amazonului.

Vânzătorii de pe Amazon Business pot încărca acreditările care permit cumpărătorilor să localizeze companii deținute de femei, minorități, veterani și alte grupuri diverse

Vânzătorii de pe Amazon Business pot încărca acreditările care permit cumpărătorilor să localizeze companii deținute de femei, minorități, veterani și alte grupuri diverse.

inovație

O mantra a fondatorului Jeff Bezos este că este întotdeauna "Ziua 1" la Amazon. Cu alte cuvinte, nu există timp pentru a se odihni de succesele companiei. Angajații de la Amazon sunt așteptați să fie obsedați de clienți. Amazon cere inovatie si inventie din partea echipelor sale.

Este clarificat în conducere pe site-ul carierei companiei și demonstrat în oferta sa de comerț digital. Firma Amazon continuă să dezvolte noi caracteristici și îmbunătățiri ale testelor. Amazon se referă la lansarea de coduri o dată la fiecare 11,7 secunde. Compania teste în mod constant, măsoară, învață și îmbunătățește – toate pentru a oferi o experiență mai bună clienților săi.

O lume nouă

Angrosistii, distribuitorii si alte companii B2B nu pot ignora Amazon si perturbarea digitala pe care o reprezinta. Amazon și alți giganți digitali vă ajută deja să vă luați cota de piață și să reduceți profiturile.

daca tu vinde prin Amazon, trageți cu grijă. Nu-l faci singurul canal. Aflați de la Amazon și creați o experiență digitală pentru clienții dvs., ceea ce le ușurează viața.

Și, da, companii B2B independente pot concura cu Amazon. Există un avantaj în a fi mai mici și mai specializate. Vă puteți oferi un serviciu mai bun pentru clienți și o expertiză mai bună în materie. Dar nu este suficient. Trebuie să faceți investiții strategice în comerțul digital care necesită testare și ajustare – nu un proiect static la fiecare câțiva ani.Source link

Posted in: B2B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *